- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne için uygulanıyr bu kür ben bimiyorum
Sayfaları okuyordum ceylin benim umudum yok hamile kalcacağıma inanamıyorum sorunum yoksa bile bu düşünce yüzünden hamile kalamıycam ben,ebrar 2,5 senelik evliyiz iki aydır deniyoruz daha öncede denemelerimiz oldu ama hep doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hapı bırakınca vücut kendini üç ayda toparlıyormuş,bizim mesele biraz karışık ilk hapı bıraktıktan sonra eşim korunmaya başladı bir sene kadar sonraydı sanırım dedik bir deniyelim üç ay kadar korunmadık bebek falan olmadı bende doktora gideyim hem hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmamıştım yaptırayım dedim o zaman akıntı makıntı ilaç falan verdi folik asit demir hapı sonra ultrasona girmemiştim girince kist çıktı hemen doğum kontrol hapı yazdı tabi bizim bebek hayalimiz suya düştü üç kutu kullandım kist tam erimemişti eşimde askere gidecekti dedim ben daha hap kullanmam gidene kadar korunmayalım olması pek ihtimal değil ama belki hamile kalırım iki ay korunmadık eşim askere gitti tabi hamile kalamadım şimdi geleli iki ay oldu yine korunmuyoruz,bir hafta önce doktora gittim rahimim sağa dönük dedi birde kistim büyümüş böyle işte vücudum sürekli kist üretiyormuş,Çok uzun oldu mesele öyle karışık ki benim bile kafam karışıyor yeni bir doktora gidip herşeye sıfırdan başlıycam.
canım çok geçmiş olsun üzülme lütfen benimde pcos um var ama doktorum gebeliğe engel olmadığını söyledi ama benim yumurtalarım istenilen kadar büyümüyordu iki ay yumurtaları geliştirmek için ilaç kullandım ve hamile kaldım ama ne yazıkki kötü bi şekilde sonlandı rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir sende üzme kendini lütfen
selam bayanlar
merhaba yoncacım nasılsın canım
hmmm incir kürü nasıl peki biliyormusun,biziö bahçede incir ağacı bol bol incir veiryor zaten..bilelim yanireyyan canım bu kür pcos u olanlar için ideal saraçoğlunun sitesinde okumuştum ve birçok kişi yorum yazmıştı bu kürden sonra hamile kaldıklarını söylüyorlar ama pcos gibi bi sorunun yoksa incir kürü nü öneriyorlar soğan kürü kistler için incir ise yumurtaları geliştirmek için
selam bayanlar
ne için uygulanıyr bu kür ben bimiyorum
Benim kistim basit kist pco değil ben ilk öğrendiğimde her ay gitmiştim doktor üç kutu doğum kontrol vermişti normalde ilaçlar bitince gidilir ebnim eşim hastanede çalıştığı için ben ultrasona rahat girdim gerçi doktor kontrolle ilgili bişey dememişti.
Sağol canım ah benim yapım herşeyi aşırı derecede takıyorum kafaya herkes öyle diyor yani artık psikolağa gitmeyi düşünüyorum hayatı kendimede eşimede zehir ediyorum,doktor bana yumurta kontrolü falan yapmadı zaten vajinal ultrasonlada bakılmadı evine gitmemi bekliyor anlıycan,yumurta kontrolü nasıl yapılıyor, ben diyorumki kist oluştuğuna göre benim yumurtalarım çatlamıyor çünkü kist çatlamayan yumurtalardan kaynaklanyor kafam çok karışık bayramda memlekete gidicez ve ben gitmeden hamile kalmak istiyordum şimdi herkese sorucak orda((
ya hadi aranızda pıkolular var bana ne demeli hem çocuğum var hem hiç sorunum yok hem bebeğim olmuyor acaba yaş mı ne dersiniz 31 oldum
Sağol canım ah benim yapım herşeyi aşırı derecede takıyorum kafaya herkes öyle diyor yani artık psikolağa gitmeyi düşünüyorum hayatı kendimede eşimede zehir ediyorum,doktor bana yumurta kontrolü falan yapmadı zaten vajinal ultrasonlada bakılmadı evine gitmemi bekliyor anlıycan,yumurta kontrolü nasıl yapılıyor, ben diyorumki kist oluştuğuna göre benim yumurtalarım çatlamıyor çünkü kist çatlamayan yumurtalardan kaynaklanyor kafam çok karışık bayramda memlekete gidicez ve ben gitmeden hamile kalmak istiyordum şimdi herkese sorucak orda((
Günaydın reyyan hoşgeldin.Kist, pco, miyom ve iltihap için uygulanıyor canım.