- 19 Temmuz 2010
- 372
- 1
canım benim adet günüm 3 gün geçmişti adet belirtilerim vardı ama içime bir şüphe girdi belki güzel bi haber alırım die ama malesef adet oldum bi dahaki aya artık
inş. Bu ay anne olursun canım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim adet günüm 3 gün geçmişti adet belirtilerim vardı ama içime bir şüphe girdi belki güzel bi haber alırım die ama malesef adet oldum bi dahaki aya artık
Kızlar ben nasıl msjlarınızı okicam yaaaaaaaaaaaaaa yardım edin çok problem yaaaaaaaaa
inş. Bu ay anne olursun canım yaaa
inşaallah bide kocişimide kandırabilirsem 2 sene olmaz dio neredeyse 1 senemiz dolucak önceden bende istemiyodum. Ama baktım çevremdeki anneler çok güzel bi duygu allah sanada tattırsın bu duyguyu diyolar ister istemez etkileniyosun bebiş görünce.
canım sen hangi günü bekliyodun ilk çocukmu?bende çok etkileniyorum
en son böyleydi buna ne eklenmesi gerekiyor canlar
Kimse yokmu
kızlar bi sorum var ufaccccccıııııkk minnacık lütfen cvp yazın benim göğüslerim dün ve bugün aşırı derecede büyüdü birden sanki aşırı diyorum çünkü normalde sütyende biraz boşluk kalırdı şimdi taşıyorlar sütyenden fışkırıyorlar resmen neden acaba hamilemiyim desem daha 7 temmuzda oldum adet ve eşimle toplasanız 2-3 kez birlikte olduk hem hamile kalsam bile erken değilmi belirtiler için yani hamile değilimdir de neden diye soruyorum bide yumurtlama günlerimdeyim acaba ondan mı ki ay yardımcı olun bana kızlar yaaaaaaaaaaaaaa
ben varım:)