Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bence de yumutlama gününde olduğun içindir..

Evet canım yumurtlama günündür bende de iki aydır aynısı oluyor yumurtlama günü başlayıp reglin 2 yada 3 gününe kadar sürüyor ve çokta ağrıyor

saol canım yaa içimi rahatlattın a.s. valla neden böyle oldu diye düşünüyordum bende

Nasılsın canım

nasıl olayım hiç bilmiyorum(bugün beklemediğim adet günümdü.ama kahverengi leke geldi azıcık.sanırım adet oluyorum..dr.umu arayıp histeroskopi için tarih alacağım.hani 7 dr.hamile kalabilrisin demşti ya ben de bu ay baya ümitliydim.test sonucuma rağmen hem de..hatta bugün laboratuara gittim geri döndüm yarın yaptırayım diye..

sen yinede ümidini kaybetme canım olumunekankayizsmile

sanada teşekkür edrim canım ilk defa oldu böyle daha önce hiç olmamıştı sadece ilk hamileliğimde 6. haftada şişmeye başlamıştı

rica ederim:)ben artık hamilelik belirtisimi adet belirtismi anlayamaz oldum..benim daha önceki 2 hamilelğimde de göğüsleri çok sızlamıştı..ama şimdi adet görmeme yakın da göğüslerim sızlıyor..daha doğrsu fibroadenom çıkmıştı ondan beri göğüslerim hassaslaştı sanki

Canım ben bu sitede yeniyim bu yüzdende seninle ilgili bilgi sahibi değilim 7 dr filan demişsin anlamadım

senin düşük mü oldu canım ben ne zamandır düzenli olarak giremiyorumda kaçırmışım

Canım ben bu sitede yeniyim bu yüzdende seninle ilgili bilgi sahibi değilim 7 dr filan demişsin anlamadım

ben mayıs ayıda histeroskopi oldum rahimde yapışıklıktan dolayı..
kontrol amaçlı hsg çektirdim ve takrar yapışıklık varmış.bu hsg sonucunu göstermek için tam 10 dr.a gittim.7 dr.hamile kalabilrisn dedi 3 dr.da dediki hamile kalamzsın tekrar histeroskopi olman lazımbu 3 dr.tüp bebek uzmanı dr.istanbulda baya tanınmış merkezlerin dr.ları..bu ay açıkçası herşeye rağmen denemk istedim belki 7 dr.haklı çıkar diye..çok ümitliydim ama malesef bana histerokopi yolu gözüktü.adet bitimi olacağım..

kızlar slm listede ben yokum ama((( 6 ağustos adet tarihim. buarada bir şey sorucam ben dün yumurtlama günüm olduğunu düşünüyordum akıntıdan ama bugün koyu renkli sarı gibi akıntı gelmiş ne bu şimdi acaba üşüttüm mü yoksa başka bir şey mi?

sen yinede ümidini kaybetme canım olumunekankayizsmile

sağol,ama artık bütün ümidim histeroskopi sonrasına kaldı..bu arada sanırım daha önceki düşükleri kanda pıhtılaşma yüzünden yaptım..onu da yeni yaptırdığım genetik testi sonucunda anladık..hamilelik olursa coraspin kullanmam gerekiyormuş

1 tane varmış canım allah bağışlasın inşallah ikinci kardeşte gelir :Saruboceq: bende ilk hamileliğimde coraspin kullandım canım ama yinede bebeğimin kalbinin atmasını sağlayamadık senağlama

merhaba,koku falan var mı acaba?koku falan da varsa belki enfeksiyon kapmış olabilirisn.bu arada o akıntı iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa belki de yumurtlama akıntısıdır..onunla karıştırmayasın?

1 tane varmış canım allah bağışlasın inşallah ikinci kardeşte gelir :Saruboceq: bende ilk hamileliğimde coraspin kullandım canım ama yinede bebeğimin kalbinin atmasını sağlayamadık senağlama

inşallah canım inşallah..ya insan bir tane olunca bir daha olmamazlık olmaz diye düşünüyor,biz de aynen öyle düşünürken şu yaşadıklarımız çok zor geliyor inan..sende demi pıhtılaşma vardı?kalp atımı hangi haftada durdu?bu kalp atımının durması genelde bu pıhtılaşmadan dolayı oluyormuş..malesef ben geç öğrendiminşallah sen de bir gün bize mutlu haberi verirsin..yaşadıklarını unutturacak bebeğine kavuşursun hayırlısıyla:)

inşallah canım inşallah bende pıhtılaşma yoktu aslında hiç bişey yokmuş doktorum öyle söyledi sadece 7. hafta kontrole gittiğimde kalp atışları yavaştı zaten dakikada 65-70 arasında atıyordu belliydi yani doktor her ihtimale karşı coraspin verdi düşük olmasın diye ama 8. haftada kalbi durdu canım kürtaj oldum

anladım..zaten genelde 8.haftada kalp duruyor..bun da dr.lar bebekteki anomaliye bağlıyorlar.belki öylesi daha hayırlıymış.içini fareh tut..ilki böyle oldu diye ikincisi de olcak diye bir şart yok nasılsa..ben her ne kadar beceremesem de pozitif düşünmek çok önemli.buna çok inanıyorum ama bir türlü rahat davranamıyorum ben..her neyse ben çıkıyorum eşimle biraz dışarı çıkıcaz..iyiakşamlar..

iyi akşamlar canım iyi gezmelerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…