Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben adet oldum...bidahaki aya artık
Olsun canım canını sıkma olur
ay saol canım rahatlattın beni biraz inş dediğin gibi olur benim panik olmamın sebebi birazda şundan ben ikiker göğüslerimden fibroadenom iyi huylu tümör aldırdım şimdi bir kaçtane daha var ufak olduğu için takip altındayım
aynen canım pozitif düşünmeye başladım eğer öle düşünürsem daha fazla etkisi altında kalabilirim buda benim için kötü olur...
Merhaba,
Ben bişey sormak istiyorum.Morlim sıfırın altında.Adet günüm bu gün tam 10 gün geçti.30 günde bir oluyorum.Geçen ay da 10 unda olmuştum.Dün kan testi yaptırdım.0.29 çıktı.eşimle bundan 12 gün önce birlikte olmuştuk.Şimdi sizce bu negatif olan sonuç kesinmdir.11 günde kesin belli olur mu? bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırmalımıyım?Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..eyvahedigeldismile
Mrba bende yeni geldim ve hamile olup olmadığmı öğrenmek için28 temmuzu bekliyorum
hoşgeldin canım hadi bakalım o zaman bizde merakla bekliyoruz:ecrin_bebek:
Tabiki canım bende regl olunca üzülmektense düzenli regl olduğun için seviniyorum daha iyi bence en azından hiç olmuçak değil rabbim ne zaman nasip ederse artık
Kızlar neden cvp yazmıyosunuz
SEN HANGİ TARİHİ BEKLİYOSUN:ecrin_bebek: İÇİN