Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

pozitif düşün tabiki... allahım hayırlısını nasip etsiin inş. herşey yolun da giderde meleğini kucağına alırsıın...

efnanim canım... Birtürlü hayırlı olsun yazamadın tatlım, çoooook mutlu oldum allah kucağınada almayı nasip etsin . Doktora gittinmi herşey yolunda dimi cnm... çok öpüyorum herkesiii

çok teşekkür ederimm canımm aminn inşallah herkesin muradıı olurr dua ediyorumm rabbim isteyen herkese versin tez zamanda henüz doktora gitmedikkm erken diyee nezaman gitmeliyim aslında onu bile bilmiyorumm ama pazartesi sağlık ocağına gidicemm kayt falan olmam gerekiyomuşş o zaman doktora sorarımm

efnanim kimse yok bu arada çok sevindim aldım haberini allah tamamına erdirsin neler hissediyodun anlatsana

teş. Ederimm canımm yaa çok mutluyumm ama hala fazla belirtim yok heralde karnım şişmeden anlamıcamm gibi

efnanim geçmişe baktımda hamileymişsin tebrik ediyorum sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş doktora gittinmi???

teşekkür ederimm canımm amin inşallah tüm hamişler alı kucağına sağlıkla ve hayırlaa

Minicikk canımm çıkıoyorumm ben aeol rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı olsunn inşallah hayırda bebiş olsunn güsel haberlerini alırız inşallah

amiiiiiiiin canıım ağzına yüreğine sağlık ne güzelde söylemişsiin... sende kendine dikkat et haberlerini bekliyoruz.

canım eşim kısa dönem gidecek kısmet olursa korunmasak ne olacak hadi bebiş oldu diyelim benim çalışmam gerek bebişe bakacak kimse yok epey zorlanırım canım yaaa o yüzden korunuyoruz

Canım hamilemisin çok sevindim.Allah kucagına almayıda nasip eder inşallah.

benim eşim çalışıyor bende bunalıyorum 5 ay öncesine kadar mimarlar odasında çalışıyordum şehir değişikliği yaptık zor geliyor şimdi sizler çalışıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…