Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sağol esra,leylamecnun hoşgeldin tatlım aramıza..inşaallah inşaallah hep beraber :)

canım ya bende diyabet var zaten ama iiii gidi çok şükür bu arada....

devamlı takipteyim zaten. kızlar dua edin banada inşaallah hamişimdir... belim ağrıyo ya ... ben siziz hepinize duacıyım...:Saruboceq:

neyse kıslarr koçiş gelir şimdi ben kaçtım yarın gün boyu sizlerleyim innşşş rabbim isteyenlere meleklerini versinnn

canım goncam hamişşş
eşim aralıkta gidecek ama korunmaya devam ediyoz kıslarr

yanında olamayacakmı uzun dönemmi gidiyor hem uzun süre korunmak daha zorlaştırıyormuş gebeliği ben korunduğuma çok pişmanım korkutmayım seni ama belki o yüzden denemelerim tutmuyor nedersiniz kızımda evlendiğim ay kalmıştım

ay sorma bende uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım mayısta bıraktım ondan beri adet olmadım şimdi pişmanım kadın olmak zor vallaha kim ne derse desin

slm kızlar bende geldim adet olmadım daha 22 temmuzdu adet günüm bekliyorum bakalım gelicekmi ama bu ay pek umudum yok doğrusu bellide olmaz hayırlısı neyse o olsun

Bayanlarrr adet bittikten sonra yani adet bitiminden 4 gün sonra korunmadan ilişkiye girdik.hamile olabilme ihtimalim olabilir mi sizce?? böyle bir durum yaşayan varmı aranızda???

bir sonraki adet günüme zaman var daha ama aklıma takıldı ihtmal olabilir mi diye o yüzden sormak istedim...hamile kalmak için illaki o hamile kalmanın en yüksek ihtimalde olduğu günlerde mi hamile kalınıyor yoksa o günler dısında da hamile kalınabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…