Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tabiki kalınır cnm herkes aynı zamanda kalıcak die bişi yok bazıları adeti biter bitmez kalır kimisi regl gunune 1-2 gun kala kalır ama o gunleride kaçırmamak lzm

yook valla dua et gelmesinleerr senin nasıl durum ?

canımm 2 gün önce idrar testi yaptıkk silik çıktı emin olamadım tekrarladım yine silik çıktı heralde hamileyimm dedim kan testi yaptırdıkk pozitif çıktıı inşallah değerlerimm normal ilerlerse çok mutlu olucamm

ayy canım çok sevindiiiiiiimm. çok mutlu olddum ben malesef test yapmadıım. yarında yola çıkıcam pazarda yapamam. p.tesiye kadar da inş. kırmızıları görmem ve test yaparım.. dua et lütfeen...

Ben ben ben...Hem yeniyim hem de hamiş olmayı bekliyorum ve çoook istiyorum.Ayy ne kadar çok ayrı konu var hamiş kalamayanlarla ilgili.Hangisini okuyacağımı şaşırdım :)))

ayy canım çok sevindiiiiiiimm. çok mutlu olddum ben malesef test yapmadıım. yarında yola çıkıcam pazarda yapamam. p.tesiye kadar da inş. kırmızıları görmem ve test yaparım.. dua et lütfeen...

dua ederim canımm inşallah gelmezz müjdeli haberlerini alırızzz bakalımm 1 hafta sonra doktoraa gideriz inşallah sorunn çıkmazzz

h.geldin aramıza tiancu inş. bu konu sana uğurlu gelirde bir an önce mutlu haberlerini alırız... beklenmeyen adet tarihini yaz senide eklesin arkadaşlar listeye.

bu arada belirtlerin neydii pek belirtim yok demiştinde şimdi var mı bir belirti..

canımm sadece karnım şiş düşük yaptığım bebkte hamileliğin her belirtisini yaşadımm ama bunda pek bişi hissetmiyorumm bide gögüslerimin uçlarıı çok az acı var sıkınca odaa

Ben ben ben...Hem yeniyim hem de hamiş olmayı bekliyorum ve çoook istiyorum.Ayy ne kadar çok ayrı konu var hamiş kalamayanlarla ilgili.Hangisini okuyacağımı şaşırdım :)))

canımm hoşgeldinn aramızaaa

efnanim dualarım seninlee canım inş. bir sorun çıkmaaz.. gelişmelerden haberdar et bizi gerçi ben akşamları açabiliyorum ama olsun alırım haberlerini.

Hoşbuldukkkkk ...Sevdim bu siteyi ama takip etmekte zorlanıyorum.Çok hızlı akıyor yetişemiyorum:)))

haklısın bende geçmişi pek okuyamıyorum bir çıkıyorum tekrar açtığımda 50 sayfa birden ilerlemişş zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…