Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar...bende yeni geldim aranıza...bende hamile olmayı çok isteyenlerdenim...bakalım inşallah hamile kalırız...:ecrin_bebek:

dün akşam ilişkiye girdik sabah kaltım lavaboya gittigimde peçetede kan vardı kızlar sizce neden adetim bitelide 5 gün oldu ama.

canlarım ya bende hamile kalmayı bekleyenler listesindeyim....

belim çok ağrıyo sanki kırılcak gibi, hareket ettiğimde hele kopuyo resmen...

vede ateşim ölçüyorum ama sabah değil ya benimki zaten ona adetin ilk günü başlamak gerekiyormuş benim ki gün içinde...

işte hep 37.3 gibi 37.4 gibi çıkıyor. göğüslerimde fazla ağrım yokta. bu bel ağrım neye alamet deyi verin bakem....

adetine nekadar var onla ilgili olabilir umarım bebek vardır bizler herşeyi hamileliğe yoruyoruz sonra moralimiz bozuluyor ama inşallah seninki bebektiryerimseniben

benimde bu ay öyle oldu belim agrıdı gecikti ama sonra geldi ama inş. sen hamilesindir.

inşaallah canım yaaaa aminnnn...

benim adetim geçen aydan itibaren şaştı aslında 33 32 gün sürer di ama dr. ilaç verdi 2 ay kullandım

sonra içmediğim ay 45 gün deyince oldum...

artık hap tabi zoraki getiriyoduki bozuldu...

neyse işte son adetim 26 haziran listedede 28 yazmıştık gebelik demede ilk ayımız.....

çoooooooooook istiyorum... sık idrara çıkıyom ben yaaaa bu ne yaaaa bu kadar olmazdı , karpuz dan desem 1 dilimden fazla yemiyorum....

ayran içiyorum günde 3 bardak falan. sonra sarımsak çayına başladım 4 gün oldu günde 1 bardak..

ne diyem işte böle yorum size kalmış canlarımmmmm !

canım ya şekerine hiç baktırdınmı bende şeker var sık idrara çıkman ona bağlı olabilir

Eh ışte canım dr geldim smear testi yaptırdım beklemekten baş ağrısı yaptı birde örnek verirken biraz canım yandı yeni kendime geldim öğlen ben seni gördüm msj yolladım ama sen çıktın o arada canım

eşim geldi de aniden kapatmak zorunda kaldım,acelesi vardı.yazdıklarım gibi işte ya,sanırım yumurtlama günleirndenoluyor,çok kötü gaz var,belim de ağrıyor.inşaallah değerlendiririz yaa.bide bişey sorcam dün ilişkiye girdik çok afedersiniz penis ileriye gittiğinde tarif edilmez bi ağrı oldu,bi anda zıpladım dur diye,daha öncede olmuştu birkaç defa bu nedendir sizce.sizinde oluyormu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…