Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım ya şekerine hiç baktırdınmı bende şeker var sık idrara çıkman ona bağlı olabilir
sende diabetmi var canım geçmiş olsun kaç yaşındasın? benim eşimdede var diabet henüz 33yaşında doktor direk ünsilin verdi bazen çok uğraştırıyor vallaha belki senden yararlı bilgiler ala bilirim
Eh ışte canım dr geldim smear testi yaptırdım beklemekten baş ağrısı yaptı birde örnek verirken biraz canım yandı yeni kendime geldim öğlen ben seni gördüm msj yolladım ama sen çıktın o arada canım

hoşgeldin canım hadi bakalım inşallah tahlillerin iyi çıkar niye gitmiştin sen doktora öylesinemi yoksa bi sorunmu vardı?

Boş bulunmuşsun dur canım diğer soruna gelince işe ben pek bu yumurtlama günü filan artık pek inanmıyorum ne bilim ya artık olursa olur olmazsa beklerim sağlıklı ve hayırlı olsunda ben gerekirse beklerim

sende diabetmi var canım geçmiş olsun kaç yaşındasın? benim eşimdede var diabet henüz 33yaşında doktor direk ünsilin verdi bazen çok uğraştırıyor vallaha belki senden yararlı bilgiler ala bilirim

hoşgeldin canım hadi bakalım inşallah tahlillerin iyi çıkar niye gitmiştin sen doktora öylesinemi yoksa bi sorunmu vardı?

Canım ben dr bebek istiyorum diye ön tahliller için gittim iltihap çıktı fitil verdi dr kullandım bugün tekrar gittim iltihap geçmiş yara da yok dedi ışte haftaya sonuçlar çıkıcak bakalım

eşim geldi de aniden kapatmak zorunda kaldım,acelesi vardı.yazdıklarım gibi işte ya,sanırım yumurtlama günleirndenoluyor,çok kötü gaz var,belim de ağrıyor.inşaallah değerlendiririz yaa.bide bişey sorcam dün ilişkiye girdik çok afedersiniz penis ileriye gittiğinde tarif edilmez bi ağrı oldu,bi anda zıpladım dur diye,daha öncede olmuştu birkaç defa bu nedendir sizce.sizinde oluyormu böyle

bende ilk zamanlar hep vardı ağrı normal doğum yaptım daha iyi ama belirli pozizyonlarda yumurtalıklarım özellikle çok ağrıyor

Canım ben dr bebek istiyorum diye ön tahliller için gittim iltihap çıktı fitil verdi dr kullandım bugün tekrar gittim iltihap geçmiş yara da yok dedi ışte haftaya sonuçlar çıkıcak bakalım

ya bendede var rahim ağzı yarası ve iltihap verdikleri fitili kullanmadım bile doktorum gebeliğe bi etkisi yok dedi

ben 30 yaşındayım 4 yaşında kızım var hamileyken başladı diyabet o dönem problemliydim farkedilmedi şimdi ilaç kullanıyorum doktorum gebeliğe faydası var diyor

ya bendede var rahim ağzı yarası ve iltihap verdikleri fitili kullanmadım bile doktorum gebeliğe bi etkisi yok dedi

ben 30 yaşındayım 4 yaşında kızım var hamileyken başladı diyabet o dönem problemliydim farkedilmedi şimdi ilaç kullanıyorum doktorum gebeliğe faydası var diyor

canım fitilini kullansaydım rahim ağzında benimde yaram var ama çocuk istediğim için doktor önce doğum yap sonra yaraya bakarız dedi ama senede bir kere falan özellikle kışın hafif iltihap oluyor ben farkında olmuyor fitil veriyor kullanıyorum

evet o dediğin ilacı okudum bir çok forumda glifor yada glukofen yanılmıyorsam kullanıpta kolay hamile kalan çok kadın varmış
peki insülin kullanıyormusun sen yoksa bitek hap tedavisimi verdi doktor?

inşallah canım ya nekadardır deniyorsunuz kullandığın ilaç falan varmı yada tedavi

ben 1 yıllık evliyim...denemeye başlayalı bir kaç oldu.adet düzensizliğim vardı..doktora gittim.muayene etti.yumurtalık ve rahim temiz dedi..test yaptı hormonlar için.prolaktin hormonum biraz yüksek çıktı...ilaç verdi...kullanıyorum.bakalım hayırlısı inşallah hamile kalırım...cümlemiz inşallah....:emir_bebek:zemuszemusbayanssulusmile

canım fitilini kullansaydım rahim ağzında benimde yaram var ama çocuk istediğim için doktor önce doğum yap sonra yaraya bakarız dedi ama senede bir kere falan özellikle kışın hafif iltihap oluyor ben farkında olmuyor fitil veriyor kullanıyorum

evet o dediğin ilacı okudum bir çok forumda glifor yada glukofen yanılmıyorsam kullanıpta kolay hamile kalan çok kadın varmış
peki insülin kullanıyormusun sen yoksa bitek hap tedavisimi verdi doktor?

ben matofin kullanıyorum 4 sene sprail taktırdım çıkarttırınca 5 ay korunmadım bebek olmadı doktora gittim 8 aydır korunmuyorum dedim rahim ağzında yara var dedi önemli değilmiş hamile kalmam için serophene diye bi ilaç verdi matofinle beraber kullandım ilk ay kalamadım şimdi beklemedeyim

ben 1 yıllık evliyim...denemeye başlayalı bir kaç oldu.adet düzensizliğim vardı..doktora gittim.muayene etti.yumurtalık ve rahim temiz dedi..test yaptı hormonlar için.prolaktin hormonum biraz yüksek çıktı...ilaç verdi...kullanıyorum.bakalım hayırlısı inşallah hamile kalırım...cümlemiz inşallah....:emir_bebek:zemuszemusbayanssulusmile

ay inşallah ya hepimize bebekler nasip eder rabbim

merhaba kızlar ben deldimmmm yeni hamilemizi tebrik ediyorummm darısı bizlere inşşşş
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

X