Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya da yakınlarda hcg baktırabileceğin bi yer varsa bence zaman kaybetme baktır hemen sonuç alırsın en azından ve daha kesin olur sonuç

korkuyorum ya negatif çıkarsa diye karnım şişlik var ve ağrıyo hafif hafif bide sık idrara çıkma var.. bilmiyorumkismile

inşallah vardır bi olduğu haberini aliim hiç üzmicem..

Daha önce ilk bebeğimi düşürmüştüm 2aylıkken korkuyorum

leyuze sende ist dasın ya çok sıcak hava ve benim midem bulanıo bi halsizlikdir gidio havadanmı böle yoksa bende hamişmiyim bilemedim sende bi yorum yapsan

canım adetine kaç gün var ben hamile olduğumu bilmiyodum ve acyip sıcak basıyodu bana şidide öyle ateşini ölç dil altından benim 37 5 çıkıyodu bide sarı renkli akıntın varmı canım sağ elimde uyuşma oluyodu benim ilk günlerde umarım hamilesindir canım

hayırdır inşallah yani bebek gördüm hatta emzirdim bile ondan çok etkilendim içime sevgi girdi böle acayip inş.:Saruboceq:

ay canım benim rüyan çok güzelmiş İnşallah gerçek hayattada bebeğini kucağına alırsın:1rolleyes:

hatice bendede ço ksık idrara çıkma vardı
adetten 3 gün önce yaptım pozitif çıktı
bi dene sende

teşekkür ederim inşallaaahh herkeze nasip olsun.. rüyalar etkili olurmu bilmem ama beni çok etkiledi
:)

5 gün var canım sabahları düzenli olarak ölçüorum saat 7,30 civarında ve 36,7 civarında seyredio hiç 37 olmadı daha bu saatlerde ölçersem 37 küsür çıkıo akıntı var ama normalde de olduğu için kestiremiom kasıklarımda batmalarım var göğüslerim büyüdü ve sızlıo belim ağrıo eşim bu sefer tuttu bence hamilesin dio hep ama günler geçmek bilmio haftasonu test yaptırmayı düşünüorum inş hayırlısıyla hamileyimdir ne olur dua edin arkadaşlar :Saruboceq::çok üzgünüm:

ayyy kızlar heveslendirdiniz walla esim biraz daha dur diyo yani üzülürüm diye bende zor sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…