Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kandan baktı doktor değerim 1022 çıktı bide gebelik var kesin ama kist de nerden çıktı şimdi

Evet canım cumartesi gecesi kullandım ve dün öğleden beri geri alıyor çok sinir oldum acaba sadece bende mi var yoksa herkeste böylemi oluyor diye merak ettim ona göre dr arıycam
canım en iyi işaret parmağınla soka bildiğin kadar derine sok gece yatarken ha sabak kalkınca illaki birazı geri akacak çok normal dert etme
doktordan geliyorum şimdi muayne oldum kese görünmedi bide sol tarafta dört buçuk santim kistim varmış doktor okadar öanemli deil dedi ama canım çok sıkıldı sizce normalmidir

canım senin hamilelik kaç haftaymış? kese hemen görünmüyor geç görünür sakın moralini bozma ne olur bekle bir kaç hafta bak benim kardeşimin eşi hamile olduğunu bilmiyordu dr gitti salak doktor kist var demiş hap vermiş meğer gördüğü bebişmiş 5hafta kist ilacı kullandı adet olmayınca yine gitti başka doktora oda bebek var dedi

doktordan geliyorum şimdi muayne oldum kese görünmedi bide sol tarafta dört buçuk santim kistim varmış doktor okadar öanemli deil dedi ama canım çok sıkıldı sizce normalmidir

Canım kese için erkendir kist içinse dr önemli değil demiş ama içinin rahat etmesini istiyorsan başka bir dr daha git derim ben rahatlarsin

canım en iyi işaret parmağınla soka bildiğin kadar derine sok gece yatarken ha sabak kalkınca illaki birazı geri akacak çok normal dert etme

canım senin hamilelik kaç haftaymış? kese hemen görünmüyor geç görünür sakın moralini bozma ne olur bekle bir kaç hafta bak benim kardeşimin eşi hamile olduğunu bilmiyordu dr gitti salak doktor kist var demiş hap vermiş meğer gördüğü bebişmiş 5hafta kist ilacı kullandı adet olmayınca yine gitti başka doktora oda bebek var dedi

saol canım ama ben kisti gördüm kocamandı kese haftaya pazartesi görünebilirmiş valla bilmiyorum inş bişey olmaz

canım bence çok endişen varsa sende başka doktora bi görün hamilelikte kist oluyormuymuş benim bildiğim kadınların yumurtası çatlamayınca kist oluyor

Denedim canım ama sadece sabahları değil gün içinde devamlı akıyor ilacın yarısından çoğu aktı nerdeyse dün eşimle birlikte olduktan sonrada wc gittiğimde çok aktı bende merak ettim

Son düzenleme:
canım bi kaç foruma baktım kist hamileliğin başında ola biliyormuş ama genelde büyümüyormuş ve kendi kendine yok oluyormuş bence moralini bozma hemen

saolun umarım bişi çıkmaz pazartesi keseyi göriyimde rahatlıcam insan çok duygusal olyo ağladım bir sürü valla

canım bi kaç foruma baktım kist hamileliğin başında ola biliyormuş ama genelde büyümüyormuş ve kendi kendine yok oluyormuş bence moralini bozma hemen

ay saol canım rahatlattın beni biraz inş dediğin gibi olur benim panik olmamın sebebi birazda şundan ben ikiker göğüslerimden fibroadenom iyi huylu tümör aldırdım şimdi bir kaçtane daha var ufak olduğu için takip altındayım

ay saol canım rahatlattın beni biraz inş dediğin gibi olur benim panik olmamın sebebi birazda şundan ben ikiker göğüslerimden fibroadenom iyi huylu tümör aldırdım şimdi bir kaçtane daha var ufak olduğu için takip altındayım

Çoook geçmiş olsun canım allah yardımcin olsun

kızlar bendende az önce leke tarzında akıntı gelmiş ama adetten ve adet ağrısından bugün tık yok
ayrıca göğüslerimin ucu olduğu yer kenarı küçük küçük beyaz kabarcıklar var sıkınca içinde beyaz katı bişe çıkıyor

Merhaba,

Ben bişey sormak istiyorum.Morlim sıfırın altında.Adet günüm bu gün tam 10 gün geçti.30 günde bir oluyorum.Geçen ay da 10 unda olmuştum.Dün kan testi yaptırdım.0.29 çıktı.eşimle bundan 12 gün önce birlikte olmuştuk.Şimdi sizce bu negatif olan sonuç kesinmdir.11 günde kesin belli olur mu? bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırmalımıyım?Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..eyvahedigeldismile

X