Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hımm boşver sorunları canım takma kafana olacağı varsada kafan karışık o yüzden olmuyordur biliyon stres etkiliyor oluruna bırak her şeyi canım benimmmm üzme kendiniiii olur inşşş canımcımm

haklısın oluruna bırakmak en doğrusu sağol canım ya bide yeni taşındık konyadayız şimdi hiç arkadaşımda yok sizler varsınız

konya çok güzeldir ama..faaliyetler açısından da herşey mevcut çok sıkılmazsın..alışırsın zamanla

antalyadan sonra bura hiç bize göre değil bide benim eşim aşırı kıskanç bende açığım herkes bakar mantığıyla gezdirmiyor

hmmm seni ve yaşantını tanımadığım için bilemem tabi haklısın,antalya ve konya,uçurumlar var arada..bende fethiyedeyim,denizinden başka hiç bişeyine çok da alışıp sevemedim,daha doğrusu hayat tarzı açısından konyam bana göre mesela..yaşam biçimi işte

hmmm seni ve yaşantını tanımadığım için bilemem tabi haklısın,antalya ve konya,uçurumlar var arada..bende fethiyedeyim,denizinden başka hiç bişeyine çok da alışıp sevemedim,daha doğrusu hayat tarzı açısından konyam bana göre mesela..yaşam biçimi işte

sen nekadardır evlisin çocuk yokmu ilk bebek denemelerimi

sanırım ondan...teslim olmak lazım,neyse canım yemek yapacam,yazamayabilirim,herkese hayırlı akşlar dilerim,aşk dolu gecelerrrr..

kızlar canım çok sıııkkın dr gittimsonucu göstermeye yüksek çıkmış dedi ilaç verdi 2 ay kullancakmışım 2 ay sonra kontrole gircem düştüyse ozaman çocuk için başlıcam düşmezse bilmiyorum nekadar hazırmaıştım kendiiiimiiiii

buarada hastalandım ben 8 günün sonunda

neyyssseeeee ağlalamamk için kendimi zor tutuyorum zaten eşimden 3 haftadır ayrıyım işi dolayısıyla neyseeeeeeeee kendinize iyi bakın hoşçakalın

neyse kimse beni duymuyor sanırım sizde yalnız bıraktınız beni peki madem kendinize iyi bakın

X