Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy geçen hafta 2 gün artvinde kaldım allahım urfaya dua ettim o kadar boğucuydu ki

iste buranın problemi nem..
Allah hamilelere sabır versin valla bu sıcakta 8-9 aylık hamile olanlar ne kadar zorlanıyorlardır.
oyle bı ayarlamak lazımki hamilelik ve dogum ilk bahar son bahara denk gelsinakannehir

eee senin çalışmalar başlamışmıydı

pff dün başlıyorduk guya adetim bitmişti :kedi:..
yarın için doktordan randevu aldım gebelik oncesi testler için işte genel bi kontrol diye,sekreteri gelmeden 3 gun once esinizle yaramazlık yapmayın dedi :umursamaz:
haftasonuna kaldık bakalım boshayallersmile

haklısın canım hakkaten öyle neyse canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüldün

slm kızlar ya size birşey danışsam benim adetim 6 gün geç geldi 2 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi şimdi de miden yanıyor,bulantım var başım agrıyor sizce hamile olupta üstüne görmüş olabilir miyim?

slm kızlar 3-4 gün gelmedim neler olmuş burda yeni sayfaya taşınmışız hayırlı olsun nasılsınız

slm kızlar ya size birşey danışsam benim adetim 6 gün geç geldi 2 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi şimdi de miden yanıyor,bulantım var başım agrıyor sizce hamile olupta üstüne görmüş olabilir miyim?

slm afr
bende tam bilemiyorum ama bi idrar testi alıp yapsana en kesin çözüm bu olur .
hamileysen üstüne gördüğünü doktoruna mutlaka soylemelisin,sonradan bi sıkıntı yaşamamak için..

slm ceylin nasılsın

bi ttest yap bence öyle üzerine gören oluyormuş inşallah bebek vardır yinede doktorunla konuşmalısın

tşk ederim canım iyiyim çalışıyorum ne olsun ara ara yazıları takip etmeye özen gösteriyorum ama kaçırdıklarım oluyor canım sen nasılsın neler yapıyorsun

iyiyim canım aslında bebeğe hazır değilim eşim kayınvaldemler yani sorunlarım var ama bi olsun diyorum bi vazgeçiyorum allah ondanmı vermiyor acaba 8 ay oldu herkesde sıkıştırıyor bebek için eşimde çok istiyor

hımm boşver sorunları canım takma kafana olacağı varsada kafan karışık o yüzden olmuyordur biliyon stres etkiliyor oluruna bırak her şeyi canım benimmmm üzme kendiniiii olur inşşş canımcımm

X