Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar canım çok sıııkkın dr gittimsonucu göstermeye yüksek çıkmış dedi ilaç verdi 2 ay kullancakmışım 2 ay sonra kontrole gircem düştüyse ozaman çocuk için başlıcam düşmezse bilmiyorum nekadar hazırmaıştım kendiiiimiiiii
buarada hastalandım ben 8 günün sonunda
neyyssseeeee ağlalamamk için kendimi zor tutuyorum zaten eşimden 3 haftadır ayrıyım işi dolayısıyla neyseeeeeeeee kendinize iyi bakın hoşçakalın
neyse kimse beni duymuyor sanırım sizde yalnız bıraktınız beni peki madem kendinize iyi bakın
esracm nasılsn? reyhancmmmmm ne var yok?
kızlar canım çok sıııkkın dr gittimsonucu göstermeye yüksek çıkmış dedi ilaç verdi 2 ay kullancakmışım 2 ay sonra kontrole gircem düştüyse ozaman çocuk için başlıcam düşmezse bilmiyorum nekadar hazırmaıştım kendiiiimiiiii
buarada hastalandım ben 8 günün sonunda
neyyssseeeee ağlalamamk için kendimi zor tutuyorum zaten eşimden 3 haftadır ayrıyım işi dolayısıyla neyseeeeeeeee kendinize iyi bakın hoşçakalın
merhaba arkadaşlar.
bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.
çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..
efnan canım kayınvalidenlere söyledin mi kız aklıma düştü ne dediler merak ettim
merhaba arkadaşlar.
bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.
canıımmm tebrik edeimmm ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLA KUCAĞINA ALDIRSINN CANIMM DEĞERİNN İYİ
çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..