Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efnaaannnnnnnnnnnnn hocam
bugün mehtapla konuştuk belirtileri baksana bendeki belirtilere
göz bebeğinde büyüme var hemde kocaman kendimi görünce korkuyom o derece:)
karnının alt tarafında göbeğimin sol tarafında yani bi çizgi uzanıyo damara benziyoo
bugün oldu dün bakmıştım yoktu sanki
göğüslerin ucunde büyüme yani büyüme oluştu uçları sanki büyüyo ve koyulaşmaya başlıyo
ateşim 37.3 şuan
kirpiklerimin hepsi çapraz birde ayaklarımın altı yanıyo ve midem bulanmaya başladı şimdi
hoşş geldinncanımm aramızaa evet şimdi sen eğer içinden bi ses sana hamiş değil diyorsa kesin hamilesin çünkü bebekler beklenmedik zamanda geliyolarrr
EVHAAANNNNNNNNNNNNN HOCAM
BUGÜN MEHATLA KONUŞTUK BELİRTİLERİ BAKSANA BENDEKİ BELİRTİLERE
göz bebeğinde büyüme VAR HEMDE KOCAMAN KENDİMİ GÖRÜNCE KORKUYOM O DERECE:)
karnının alt tarafında GÖBEĞİMİN SOL TARAFINDA YANİ bi çizgi UZANIYO DAMARA BENZİYOO
BUGÜN OLDU DÜN BAKMIŞTIM YOKTU SANKİ
göğüslerin ucunde büyüme yani büyüme OLUŞTU UÇLARI SANKİ BÜYÜYO VE KOYULAŞMAYA BAŞLIYO
ATEŞİM 37.3 ŞUAN
KİRPİKLERİMİN HEPSİ ÇAPRAZ BİRDE AYAKLARIMIN ALTI YANIYO VE MİDEM BULANMAYA BAŞLADI ŞİMDİ
kızlarrrrrrrrrrr hepiniz hoşgeldiniz
evhan bence sen biran evvel bir dr git çünki bence sen anne olacaksın muradına kavuşacaksın darısı bizlere
Kızlar aranızda hiç iltihap için fitil kullanan varmı
efnanim - evhan - gnl - kmehtap - leyuze - mayaa - esraersoy - dozturk - 06bvn06 - yoncamla ben - ceylin33 - sbr - masum pisi - huysuzoğlum - zeynepduru - eflalim - melisax - hümeyra - littleangel
CANLARIM sizler özellllllll davetlilerisiniz bu topiğin....
ben çok kullandım canım yeni evliyken sık sık enfeksiyon geçirdim bişemi soracaktın