Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hormonlardan cnm herhalde hayırlısı olsn bakalım acaba gec döllenme olavilirmi? ikiz seyi 10 gun sonra belli olcak

Selam kızlar yeni haberler var mı?

Kızlar kimse görmüyor beni heralde neyse ben doktordan geliyorum kist küçülmeye başlamış ama erimedi diye dk hapı yazdı yine iki kutu bebek istiyorsun istersen şırıngayla alalım dedi,ben hap kullanmıycam şırıngaya da sıcak bakmıyorum sinirlerim bozuldu yine artık bebek konuusyla ilgili kafamı meşgul etmiycem buraya girdiğim sürece bu düşünceyi kafamdan atamam sürekli hamilelik ve bebek konuşuluyor malum,kimse küsmesin bir süre girmemeye çalışıcam hoşçakalın sizleri özliycem arada bir uğrarım belki:gitme:

bi anlamda haklısın kendine iyi bak canım ya dualarımız hepimiz için

cnm ya üzme kendini ltf aldır su pis kisti sırıngayla sende guzel habaerlerle gel bize bırakma biziiibilmiyorumkismile

ceylincim walla masum haklı herşey mümkün o kadar istersin olmaz tam vageçersin bu aralar olmasın dersin bide bakarsın olmuş hadi baalım sıra sende :ecrin_bebek:

ama kızlarr belirti falan yok ki ama sadece kasıklarım çokkk ağrıyor batmalar oluyor ara ara ama ne bileyimmm olur mukii kıslarrr

Kızlar kafam çok karışık tam toparlanmıştım yine dağıldım hayatı kendimede eşimede zehir etmeye hakkım yok biraz başka şeylerle meşgul olmam lazım,kisti aldırmaya cesaretim yok açıkcası yine de eşimle görüşücem,diyete spora başladım onla meşgul olurum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…