- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
ne olsun canım bende çalışıyorum ayyyy çok sevindim sen geçenlerde ikiz olabilir falan diyordun nedir canım dr bişey dedi mi bu konuda
bu ara benimde çok uykum geliyor gündüz uyksu hiç bilmem dün 9:30 da yaattım ama şimdi 2 saat kadar uyudum yhaaaa adetimde gelmedi ...
kıızzlarr ben bu sabah ikinci çizgiyi gördmmm
silik ama hamileyim sanırım
bugün gidip kan testi yaptırıcam
hemen sonucu veriyorlarmı?
ask olsun cnm neden alınıosn hepimize acık aklına gelneleri yazmıs arkadaşımız
hormonlardan cnm herhalde hayırlısı olsn bakalım acaba gec döllenme olavilirmi? ikiz seyi 10 gun sonra belli olcak
kıızzlarr ben bu sabah ikinci çizgiyi gördmmm
silik ama hamileyim sanırım
bugün gidip kan testi yaptırıcam
hemen sonucu veriyorlarmı?
hımmmm kız adet tarihime 1 hafta vardı birlikte olduk ama olsa kan testinde çıkmazmıydı canım yaaa acabamı diyorum heppp
Kızlar kimse görmüyor beni heralde neyse ben doktordan geliyorum kist küçülmeye başlamış ama erimedi diye dk hapı yazdı yine iki kutu bebek istiyorsun istersen şırıngayla alalım dedi,ben hap kullanmıycam şırıngaya da sıcak bakmıyorum sinirlerim bozuldu yine artık bebek konuusyla ilgili kafamı meşgul etmiycem buraya girdiğim sürece bu düşünceyi kafamdan atamam sürekli hamilelik ve bebek konuşuluyor malum,kimse küsmesin bir süre girmemeye çalışıcam hoşçakalın sizleri özliycem arada bir uğrarım belki:gitme:
Kızlar kimse görmüyor beni heralde neyse ben doktordan geliyorum kist küçülmeye başlamış ama erimedi diye dk hapı yazdı yine iki kutu bebek istiyorsun istersen şırıngayla alalım dedi,ben hap kullanmıycam şırıngaya da sıcak bakmıyorum sinirlerim bozuldu yine artık bebek konuusyla ilgili kafamı meşgul etmiycem buraya girdiğim sürece bu düşünceyi kafamdan atamam sürekli hamilelik ve bebek konuşuluyor malum,kimse küsmesin bir süre girmemeye çalışıcam hoşçakalın sizleri özliycem arada bir uğrarım belki:gitme:
kaç gün gectikten sonra yaptın cnm kan testiniii neden olmasın hayatta hersey mumkun
canım 3. gün yatırmıştım idrar testimi alsam acaba yhaaa merak ettim şimdiii
canım 3. gün yatırmıştım idrar testimi alsam acaba yhaaa merak ettim şimdiii
ceylin sen hastamı olmadın ben tam takip edemiyorum yazılarınızıŞeniz
hala olmadım canımmmm