Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnan hamiş yoncacım geçmişi okumadın mı canımmm o dündü sanırım ama ben bu gün okudum kan testi sonucu 90 çıkmış

hoşbulduk canım nasıl gidiyor bebiş nasılmış iyi miymiş canım dün ben pek giremedim işler yoğundu canımmm ara ara baktım ama sayfalar çok ilerlemiş oluyordu hepsini okuyamadım canımmmm

hoşbulduk canım nasıl gidiyor bebiş nasılmış iyi miymiş canım dün ben pek giremedim işler yoğundu canımmm ara ara baktım ama sayfalar çok ilerlemiş oluyordu hepsini okuyamadım canımmmm

ii cnm ii cok sükür keseyi gördük dün minicik bişi en azından dış gebelik riskimiz kalktı ortadan beni sorarsan sabah bulantılarım cok fazla sabah demiim dha cok uyuyup uyandığım her saatte hissediorm. sen nasılsın?ne var yok? ya kızlar sizce ben denizegirebilirmiym?

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
efnan hamileymiş süper ya
şimdi listeyi düzenleyeceğim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz beklediğiniz ama gelmesini istemediğiniz bidahaki adet tarihini verin isterseniz sizide listeye ekleye bilirim

ne olsun canım bende çalışıyorum ayyyy çok sevindim sen geçenlerde ikiz olabilir falan diyordun nedir canım dr bişey dedi mi bu konuda
bu ara benimde çok uykum geliyor gündüz uyksu hiç bilmem dün 9:30 da yaattım ama şimdi 2 saat kadar uyudum yhaaaa adetimde gelmedi ...

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
efnan hamileymiş süper ya
şimdi listeyi düzenleyeceğim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz beklediğiniz ama gelmesini istemediğiniz bidahaki adet tarihini verin isterseniz sizide listeye ekleye bilirim

11,08,2010 :KK43: İSTEMİYORUM OLMASINII:Saruboceq:

kıızzlarr ben bu sabah ikinci çizgiyi gördmmm
silik ama hamileyim sanırım

bugün gidip kan testi yaptırıcam
hemen sonucu veriyorlarmı?

slm herkese efnancım tebrik ederim cnm benimde son birkaç günüm ama hamile oldugumu hiisetmiyorum göğüslerimde adet belirtileri var gerçi çok benziyor adetle hmişlik belirtileri ama haftaya bugun iyice netleşmiş olur kısmet bakalım

X