Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

eflalim canım lütfen bu kadar üzme kendini ya rabbimden gelen başüstüne inş. rabbim tez zamanda şifa verir

güüüünaydııın kızlarrrrrrrrrrrrr bende de hala aynı 8 gün oldu tık yok zaten olsaydımda çocuğum olmayacaktı zaten buay sütüm geldiği için bugün dr ne dicek bakalm tahlillere süt geldiği sirece bebişin olmaz dedi çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıızzlarr ben bu sabah ikinci çizgiyi gördmmm
silik ama hamileyim sanırım

bugün gidip kan testi yaptırıcam
hemen sonucu veriyorlarmı?
bu çok güzel bi haber canım bildiğim kadarıyla acilde hemen bir saat içinde veriyorlarmış ama normal yere gidersende şimdi yaptırsan öğleden sonra alırsın bence hemen git
Selam kızlar yeni haberler var mı?

günaydın canım ya üzülme sakın sende galiba hiç iyi doktora denk gelemedin çocuk istiyorsun d.k. hapı vermesi yanlış hemde kistin çok kötü değilmiş bak bi hap var cyglo progynova diye korumuyor ama d.k. hapı gibi kullanılıyor adeti düzene sokuyor kistleri yok ediyor onu kullanarakta hamile kalanlar varmış nette araştır bende doktoruma soracağım haftaya perşembeye kadar adet olmazsam gidecem tekrar sende bi araştır başlama bende d.k. hapına

canım sanada geçmiş olsun tekrar inşallah tahlillerin iyi çıkar yada biran önce hormonların düzelirde bebişine kavuşursun bak demin eflalime dediğim hapı sende sor doktoruna hormonlarıda düzenliyor hemen d.k. hapı veriyorlar böyle doktormu olurmuş hem çocuk istiyorsunuz hem d.k. hapı nerde görünmüş şey

ceylin şu test olayını hallet biran önce çok merak ettim şimdi bide fese eklemek istiyorum seni tam isim yada msn veriyim sanaopuyorumnanaktan

canım çooook geçmiş olsun haberim yoktu hiç

buyrun listemiz kızlar

kıslaaaarrrrrr ben geldim şekerler nasılsınız bakalım ayyy burda hava çok güzelmiş yaaa serin bizim oralar yanıyordu vallahi kıslaaarrr daha öncede demiştim ablam hemşire yaaa tüp bebek hemşiresi özel hastanede cumartesi bende onun yanına gidicem hastaneye ablam gel bi bakalım ultrasonda dedi yumurtlama olmuşmu yumurtalar büyümüşmü çatlamışmı çatlamamışmı ne varsa görücez işte allah nasip ederse çok heyecanlıyım kızlar yaa dua edinde inşallah benim hesapladığım gibi bu hafta yumurtalar çatlamıştır da bende hamiş kalmışımdır :Saruboceq:

günaydın canım ya üzülme sakın sende galiba hiç iyi doktora denk gelemedin çocuk istiyorsun d.k. hapı vermesi yanlış hemde kistin çok kötü değilmiş bak bi hap var cyglo progynova diye korumuyor ama d.k. hapı gibi kullanılıyor adeti düzene sokuyor kistleri yok ediyor onu kullanarakta hamile kalanlar varmış nette araştır bende doktoruma soracağım haftaya perşembeye kadar adet olmazsam gidecem tekrar sende bi araştır başlama bende d.k. hapına[/QUOTE]

Canım napıyım yoruldum artık nerden çıktı bu kist anlamıyorum üç gündür soğan kürü yapıyorum onun etkisi oldu sanırım küçülmeye başlamış küre devam edicem hayıtada, şırıngayla aldırsam mı bilemiyorum aslında doktorumu değiştiricem hapı da kullanmıycam zaten ama şu sıralar yeniden doktor stresi yaşamak istemiyorum,sen o ilacı sorarsan bana da bilgi verirmisin pahalıda değilmiş eğer işe yarıyorsa alırım bende.

hoşgeldin canım ay süper ya baya şanşlısın vallaha hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız

inşl hytım dualrmz sennle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse kızlar ben gidem test alıp geleyim yoksa çatlayacam umdum yok ama hadi hayırlısı bakalım çok öpüyorum sizleriii

mehtapcım evhan la lif city yi yukarıdaki listeden çıkarmamışsın

yaaaaaaa benim üçüncü ayım sizinle hala listede yokum neyse umarım hamile olarak girerim

dalgınlık işte kızlar ne yaparsın hafiften menopozda gibiyim ne olcak daha delikafadulden 58. günüm farlutal biteli bir hafta oldu hala adetten tık yoooook
neyse yoncamlaben gelmesini istemediğin adet tarihini yazarmısın şu listeyi tam düzelteyim bari

mehtappcım benide senin adının altına yazsana ordan çıkarıp baksana benimde hala tık yoooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…