Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnannnnnnnnnnnnnnnnn tebriklerrrrrrrrrr.allah devamınıda getirir inşallah.sağ salim kucağına aldığın günleride görürüsün inşallah

Hadi canım hayırlısı kesinleşti yani çoook sevindim:):):)

efnanimm ay süper haber bu çok ama çok sevindim gözünaydın hihoyyyt

efnancım çoooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim.kutlarım canım bizede dua et olurmu :)

efnancım çok sevindim canım yaaa hedi hayırlı uğurlu olsunnnnn hadi halaya kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşlaarrr çok teşekkür ederimm inşallah yarın beklenmeyen adet günüm onuda atlatırsam daha çok rahatlıcamm RABBİM SİZEDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞ VERSİN HAYIRLI VE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE İNŞALLAH HERZAMAN DUALARIMDASINIZ

Kızlarr kocişi gönderdim kayınvalıdem uyuyo o uyanana kadar biraz daha uyuyayımm öpüyorummm

efnanim canımmmm hadi hayırlı olsun tebrik ederim sabah sabah iyi geldi bu haber rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin:Saruboceq:

beeeeeeennnnnn bende hamile kalmayı bekliyorum ama şimdilik bişi yok 5 ay önce düşük yaptım ama halen yeniden hamile kalamdım acaba tekrar ne zaman olur :Saruboceq:

canım merhaba seni daha önce görmemiştim çok geçmiş olsun ne kadarlıktı bebeğin neden düşük yaptın bende geçen ay düşük yaptım bende yeniden hamile kalmak istiyorum rabbim isteyem herkese nasip etsin

masum canım nasılsın bebişle aran nasıl

evet yeniyim ben 4 senelik evliyim işk bebeğimdi düşük sebebi yok tutunamadı 3 4 haftalıktı ve kaybettim senin neden düştü canm birde çocuk düştükten sonra hemen hamile kalabiliyosun diyolardı ama olmadı 5 ay biticek neredeyse

canım benim ki de 3,5 haftalıktı ben bebek olduğunu bilmeden ağır kaldırdım olan oldu işte

slm günaydınlar hepinizee.
ayy efnan hamileymiş çok sevindim yaaaa.canım yaaa.allahım bekleyenlerede nasip etsin hamileliği.
afnanim çok sevindim yaa.
allahım kucağına amak nasip etsinnn:)

canım benim ki de 3,5 haftalıktı ben bebek olduğunu bilmeden ağır kaldırdım olan oldu işte

hadi yaaa
ben ilk muayeneye gittim dr bebeği karnımdan baktığında görmedi sonra dedi tekrar kan değerlerine bakalım o kan değerlerine göre dış gebelik olabilir dedi
oda bana yetti zaten mahfoldum üzüntüden mafoldumben sonra 2 gün sonra kanamam başladı ve kaybettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…