Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efnannnnnnnnnnnnnnnnn tebriklerrrrrrrrrr.allah devamınıda getirir inşallah.sağ salim kucağına aldığın günleride görürüsün inşallah
kızlae benim kırmızılar daha gelmedi bugün test alcaktım yarın sabah yapacaktım ilk idrarla ama bugün alamadık bir arkadaşa gitmemiz gerekti geç geldik yarın alıcam.. Ancak burnmda felan sivilceler çıktı olucam galiba. Bir de yeni hamilelere sormak istiyorum sarı renkte ama baya sarı akıntınız geliyor mu göğüslerim acımıyor ama hassas.. Yarın belli olacak varsa çıkar heralde. Reglimin 34. günü olacak yarın zaten Cuma^'da olmazsam çok gecikeceği için p.tesi doktoruma giderim. Dua edin bana olur mu bebeğim karnımda olsun her ne kadar umudum olmasa da... Efnan seni de tebrik ederim...
Hadi canım hayırlısı kesinleşti yani çoook sevindim:):):)
efnanimm ay süper haber bu çok ama çok sevindim gözünaydın hihoyyyt
efnancım çoooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim.kutlarım canım bizede dua et olurmu :)
efnancım çok sevindim canım yaaa hedi hayırlı uğurlu olsunnnnn hadi halaya kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İNŞALLAH HAYIR GETİRİR bizee BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM
beeeeeeennnnnn bende hamile kalmayı bekliyorum ama şimdilik bişi yok 5 ay önce düşük yaptım ama halen yeniden hamile kalamdım acaba tekrar ne zaman olur :Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrrrrr uyanın artık ya tek kaldım burda
evet yeniyim ben 4 senelik evliyim işk bebeğimdi düşük sebebi yok tutunamadı 3 4 haftalıktı ve kaybettim senin neden düştü canm birde çocuk düştükten sonra hemen hamile kalabiliyosun diyolardı ama olmadı 5 ay biticek neredeysecanım merhaba seni daha önce görmemiştim çok geçmiş olsun ne kadarlıktı bebeğin neden düşük yaptın bende geçen ay düşük yaptım bende yeniden hamile kalmak istiyorum rabbim isteyem herkese nasip etsin
masum canım nasılsın bebişle aran nasıl
ben geldim cnm yalnız deilsin:)
evet yeniyim ben 4 senelik evliyim işk bebeğimdi düşük sebebi yok tutunamadı 3 4 haftalıktı ve kaybettim senin neden düştü canm birde çocuk düştükten sonra hemen hamile kalabiliyosun diyolardı ama olmadı 5 ay biticek neredeyse
canım ya iyi ki varsınız o kadar alıştım ki sizlere haftasonu gelsin istemiyorum evdeki pc yi sattık şimdi sizler için yeniden almayı düşünüyorum walla kaydirigubbakcemile3
beeeeeeennnnnn bende hamile kalmayı bekliyorum ama şimdilik bişi yok 5 ay önce düşük yaptım ama halen yeniden hamile kalamdım acaba tekrar ne zaman olur :Saruboceq:
al tabi kız biz ne yaparız olmazsannn[/QUO
alim dimikaydirigubbakcemile3 walla canlarım oldunuz gerçekten sanki yıllardır hepinizi tanıyorum olumunekankayizsmile
canım benim ki de 3,5 haftalıktı ben bebek olduğunu bilmeden ağır kaldırdım olan oldu işte