- 21 Temmuz 2010
- 35
- 0
inşl olur cnm ya en tez zamanda rabbm hayırlsını versin
amin saol canım benim rabbim tüm isteyenlerede versin :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşl olur cnm ya en tez zamanda rabbm hayırlsını versin
hadi yaaa
ben ilk muayeneye gittim dr bebeği karnımdan baktığında görmedi sonra dedi tekrar kan değerlerine bakalım o kan değerlerine göre dış gebelik olabilir dedi
oda bana yetti zaten mahfoldum üzüntüden mafoldumben sonra 2 gün sonra kanamam başladı ve kaybettim..
masumcum bebiş napıyo kızz teyzesi yesin onun o tombiş bacaklarını
al tabi kız biz ne yaparız olmazsannn
ayy bende yerm kız onu cok heyecanlıyım 9 ay nasık gecicek ona kabusacağım gunu 4gözle bekliorm rabbö size daha heyecan dolusunu yasatsın inşl
ayy bende yerm kız onu cok heyecanlıyım 9 ay nasık gecicek ona kabusacağım gunu 4gözle bekliorm rabbö size daha heyecan dolusunu yasatsın inşl
al tabi kız biz ne yaparız olmazsannn[/QUO
alim dimikaydirigubbakcemile3 walla canlarım oldunuz gerçekten sanki yıllardır hepinizi tanıyorum olumunekankayizsmile
bende ya bide arada karsıtımasam kim kim diesempatiksalakcinni
bende ya bide arada karsıtımasam kim kim diesempatiksalakcinni
alemsin walla ya kızlar sizce ben ne zaman regl olurum bi an önce olsam diyorum tarihini bilmemek ne kötüymüş ya
canımmmm aminnn inş. bizde senin gibi heyecanla beklicez walla efnana da çok sevindim ya hcg si iyi çıkmış walla benim reglim 4 gün geçmişti ona rağmen 66,4 çıkmıştı
saol canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde evladını alırsın kucağına inşallah bekle biraz daha sonra hep seninle koynundan ayırmasın o zaman onu:CüvCüv:
olsun cnm bi dahasakın üzülme olur bidahahyrlısı olsun bnm kanda bakmadı doktor keseyi görnce
canım yaa nasıl heyecanlanmışsındır sen şimdi mucize ya bi defa yaşadım o duyguyu rabbim bi daha yaşatmayı nasip etsin
inşl cnm yaa yasatır rabbm siz yeterki dua edin yeter ki
inş.masumcum
kbr_asiyim canım sen düşükten ne kadar zaman sonra regl oldun
24 gün sonra falan canm sonrada düzene girdi zaten
ben düşükten sonra fazla kanama yaşamadım kürtajla aldılar ondan sonra 2 gün falan geldi canm senin nasıl oldu
canım ben kürtaj olmadım gerek kalmadı 29 haziranda düşük yaptım 10 falan sürdü kanamam işte şimdi ne zaman regl olacağımı bilmiyorum
hımm bakalım ne zaman olucaksın canm ilk regliden sonra düzelir ama takip et sende