Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inşallah canımm inşallah.rabbim bizimde yüzümüze güler inşallah.allahım bizede o duyguyu tattır.kendi çocuklarımızı kucağımıza aldığımız günleri,öpüp kokladığımız günleri göster yarabbim.bizleri daha fazla aratma allahım.isyanlardan uzak tut yarabbim...

amin canımm ne güzel de söyledin

valla doktora gitmedik henüz .evleneli 1 yıl oldu bir ay adetim çok sancılı geçti o zaman mecbur gitmek zorunda kaldık tahliller falan herşey tertemiz demişti doktor.bu ayda olmazsa gidicem ama

valla doktora gitmedik henüz .evleneli 1 yıl oldu bir ay adetim çok sancılı geçti o zaman mecbur gitmek zorunda kaldık tahliller falan herşey tertemiz demişti doktor.bu ayda olmazsa gidicem ama

zaten normalde de 1 yıl olmayabiliyormuş, zaten tahlillerinde temiz çıkmış ama sen yine de görün bir doktora tekrar en azından için rahat olur

hormon tahlillerin temiz çıktıysa eşin gidip bi spermiogram testi yaptırsın.çünkü sen gitsen doktora senden hsg isteyecek.eşinden spermiogram isteyecek.erkeğin testi daha ucuz die ilk onun testini istiolar.eğer o normalse sen ileri tetekik dedikleri hsg falan çetiriosun.

hormon testi olmadım ama eşim tahlil oldu onda herşey yolunda ama benim sadece yumurtalıklarıma baktı doktor kist var mı diye oda işte temiz çıkmıştı

hormon testi olmadım ama eşim tahlil oldu onda herşey yolunda ama benim sadece yumurtalıklarıma baktı doktor kist var mı diye oda işte temiz çıkmıştı
hımm. o zaman adetinin kaçıncı günündesin bilmiorum ama.3. günü gidiosun hormonlarına bakıo lh ,fsh,estrdl,prolaktin falan.sonra 21. günü tekrar kan veriosun o zamanda yumurtluo musun die bakıo.bunlar normalse hsg çektiriosun.buda rahim filmi oluyo.rahimin içine basınçlı kontras madde veriolar.tüplerden geçişini izliolar açık mı kapalı mı die baıolar, rahimde bi anormallik var mı die bakıolar myomdur poliptir vs. ondan sonrada işte durumunuz neyse tedavi yapıolar canım

ooo o ne öyle o kdar çok işlem ben hiç sevmiyorum zaten doktora gitme işini cumartesi büyük gün bekleyip görücez bakalım bilgiler için teşekkür ederim canım gerçekten bilgilenmiş oldum

X