- 4 Kasım 2009
- 851
- 3
- 41
bende 27 yaşınndayım.benimde tek tüpüm kapalı .bir negatif aşılamam oldu ikinciyede ağustosta yapacaktık ama bn şimdi işe gireceğim için eylüle kaldı herhalde...:) şimdi bursadayım,3 ay sonra 2 senelik olacak evliliğim ama ben üniversite için gelmiştim yani 8 senedir burdayım.. aslında evliliğimizin 3. ayında korunmayı bıraktık ve geçen aya kadar bebek olmayınca doktora gittik. bende pco çıktı ama doktorum %50 doğal yollardan hamile kalabileceğimi söyledi ve bir kaç tedavisiz böyle denememizi önerdi. bu ay yine 18inde olacaktım ama olmadım adet. yine bir ümit bekliyorum bakalım gecikme gebelikten mi hastalıktan mıbu arada yaşım 27 :)
burdayım canım.bende hiç gitmediğim kadar çok gittim bu sene darıcaya.4. kültür şenliğimiydi neydi oraya.o panayır gbi yerler çok hoşuma gittiOrdamısınız kızlar yaa
bende 27 yaşınndayım.benimde tek tüpüm kapalı .bir negatif aşılamam oldu ikinciyede ağustosta yapacaktık ama bn şimdi işe gireceğim için eylüle kaldı herhalde...
Canım allah yardımcınız olsun bu pko derdide çok kişide var allahına şükür benim öyle bir derdim yok
burdayım canım.bende hiç gitmediğim kadar çok gittim bu sene darıcaya.4. kültür şenliğimiydi neydi oraya.o panayır gbi yerler çok hoşuma gitti
evet canım sıkıntı işte ama çok şükür hiç çocuk olmaması gibi bir risk yok, biraz zor olacak ama o da sabır. gerçi bu ay gene bir ümit bekliyorum bakalım
Inşallah ya yaş 30 dayanmadan bir çocuk iyi olur
ya kıslar pco dediğin ne ki.pco lu olupta hamile kalan o kadar çok ki.ben diorum bazen allahın gücüne gitmesin ama problem olacaksa o da pco olsun.benim tek tüpüm kapalı .bir tüpten geçme şansı var düşünün spermlerin.yumurtalarımda hiç bi sorun yok ama şansım yarı yarıya düşüo.inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz yaa
haklısın canım yarı yarıya şansla başarıcaz bu işi Allahın izniyle, sen en yakın ne zaman düşünüyosun yada bekliyosun bebişini
ya kıslar pco dediğin ne ki.pco lu olupta hamile kalan o kadar çok ki.ben diorum bazen allahın gücüne gitmesin ama problem olacaksa o da pco olsun.benim tek tüpüm kapalı .bir tüpten geçme şansı var düşünün spermlerin.yumurtalarımda hiç bi sorun yok ama şansım yarı yarıya düşüo.inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz yaa
jbys canım sen facede varmisin eklemek istersen biz kızlar fac da konuşuyoruz
hemen bugün olabilir mesela...son adetim 27 haziran dı.ama bn 28 - 29 günde ir oluyorum.inşallah bu ay olur yaa alahım duy sesimi ya rabbimhaklısın canım yarı yarıya şansla başarıcaz bu işi Allahın izniyle, sen en yakın ne zaman düşünüyosun yada bekliyosun bebişini
cnm özelden mail adresini yazarmısın isminden bulmak çok zor :)
hemen bugün olabilir mesela...son adetim 27 haziran dı.ama bn 28 - 29 günde ir oluyorum.inşallah bu ay olur yaa alahım duy sesimi ya rabbim
inşallah canımm inşallah.rabbim bizimde yüzümüze güler inşallah.allahım bizede o duyguyu tattır.kendi çocuklarımızı kucağımıza aldığımız günleri,öpüp kokladığımız günleri göster yarabbim.bizleri daha fazla aratma allahım.isyanlardan uzak tut yarabbim...ayy inşallah canım benimmm bakarsın ikimizin de olur bu ay:dance: