Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende 27 yaşınndayım.benimde tek tüpüm kapalı .bir negatif aşılamam oldu ikinciyede ağustosta yapacaktık ama bn şimdi işe gireceğim için eylüle kaldı herhalde...

bende 27 yaşınndayım.benimde tek tüpüm kapalı .bir negatif aşılamam oldu ikinciyede ağustosta yapacaktık ama bn şimdi işe gireceğim için eylüle kaldı herhalde...

hayırlısı olsun canım işe girmek iyi gelir kafanı dağıtmak için ama bende aksine işten çıktım geçen ay, zaten sıkıntım var biraz kendime zaman ayırayım istedim, eşimde böyle istedi.. bakalım bir iki ay içinde çocuk olmazsa belki gene başlarım.

Canım allah yardımcınız olsun bu pko derdide çok kişide var allahına şükür benim öyle bir derdim yok

evet canım sıkıntı işte ama çok şükür hiç çocuk olmaması gibi bir risk yok, biraz zor olacak ama o da sabır. gerçi bu ay gene bir ümit bekliyorum bakalım

ya kıslar pco dediğin ne ki.pco lu olupta hamile kalan o kadar çok ki.ben diorum bazen allahın gücüne gitmesin ama problem olacaksa o da pco olsun.benim tek tüpüm kapalı .bir tüpten geçme şansı var düşünün spermlerin.yumurtalarımda hiç bi sorun yok ama şansım yarı yarıya düşüo.inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz yaa

haklısın canım yarı yarıya şansla başarıcaz bu işi Allahın izniyle, sen en yakın ne zaman düşünüyosun yada bekliyosun bebişini

Canım bol bol dua et

haklısın canım yarı yarıya şansla başarıcaz bu işi Allahın izniyle, sen en yakın ne zaman düşünüyosun yada bekliyosun bebişini
hemen bugün olabilir mesela...son adetim 27 haziran dı.ama bn 28 - 29 günde ir oluyorum.inşallah bu ay olur yaa alahım duy sesimi ya rabbim

cnm özelden mail adresini yazarmısın isminden bulmak çok zor :)

Cepten nete giriyorum o yüzden özel yazamıyorum ve gelemede bakamıyorum sen bana ismini ver ben bulurum yada benim ismin esra doğan inan yazarsanda fazla seçenek çıkmaz karşıma sarı eşarpım var

ayy inşallah canım benimmm bakarsın ikimizin de olur bu ay:dance:
inşallah canımm inşallah.rabbim bizimde yüzümüze güler inşallah.allahım bizede o duyguyu tattır.kendi çocuklarımızı kucağımıza aldığımız günleri,öpüp kokladığımız günleri göster yarabbim.bizleri daha fazla aratma allahım.isyanlardan uzak tut yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…