Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ooo o ne öyle o kdar çok işlem ben hiç sevmiyorum zaten doktora gitme işini cumartesi büyük gün bekleyip görücez bakalım bilgiler için teşekkür ederim canım gerçekten bilgilenmiş oldum
rica ederim canım bende o yollardan geçtim seni çok ii anlıyorum.inşallah gerek kalmaz bu kadar işleme canım.bende kaçayım artık ii geceler sana...opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn hamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm çok sevindim yaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey: canım benim allah sağ salim kucağına almak nasip etsin caanıııımmmmmm ne güzel yaaa bak hemencecik tuttu valla senin :hooray::hooray::dance::dance: canım ne olur bizler içinde dua et olur mu :Saruboceq:

SBR MMMM REYYANIMMM KIZLARR ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMM KAN TETSİ YAPTIRDIK POZİTİF ÇIKTII

marhaba kızlaaar....ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne çok sevindim yaaaaaa efnana,ne güzel korunmadığı ay hamiş oldu

efnanim testini gördüm canım benimki dahada silikti bence kesin hamilesin çok sevindim canım

hemen git hayatım acilde test yparlar sende rahatlarsın yasasın ya cok sevndm hamiş olmanaaaa

ay nasıl durdun kız,çatlarım ben,test yapmadınmı,bende yeni girdim efnan hamile sanırım

KIZLAARRRR BHCG 90 ÇIKTII DÜŞÜK GİBİME GELDİİ ADETİME 2 GÜN VAR SİZCE NASILL

Sbr reyyan valla şimdi size eskisinden daha çok duaa ediyorumm kızlarr rabbim sizede tüm isteyenlerede hayırla tez zamanda sağlıkla nasip etsinn

canım yaaaaa çok sevindim evhancım gerçekten olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan bence düşük değil canım normal daha 2 gün varmış adetine şimdi değerlerin katlanarak artıcak canım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder allah sana ve hepimize canım kendine çok dikkat et temizlik falan yapma sakın bırak ev 9 ay boyunca pis olsun isterse yeterki sen sağlıklı bir şekilde doğumunu yap canım

aminn inşallah bugün değerlere göre sanırım bebk 2 haftalıkk sadece karnımşiş onun dışında bi belirtim yokk ama bundan sonra tek isteğimm sizinde hamiş olmanız ve gayırla bebişimi sağlıklı olarak kucağıma almak acı tecrübe yaşamamak ama tabii rabbim daha hayırlısını bilir

amin canım çok saol allah kabul etsin dualarını :saruboceq::saruboceq:

aminn canımm inaşşalh kabul olurr

kızlae benim kırmızılar daha gelmedi bugün test alcaktım yarın sabah yapacaktım ilk idrarla ama bugün alamadık bir arkadaşa gitmemiz gerekti geç geldik yarın alıcam.. Ancak burnmda felan sivilceler çıktı olucam galiba. Bir de yeni hamilelere sormak istiyorum sarı renkte ama baya sarı akıntınız geliyor mu göğüslerim acımıyor ama hassas.. Yarın belli olacak varsa çıkar heralde. Reglimin 34. günü olacak yarın zaten Cuma^'da olmazsam çok gecikeceği için p.tesi doktoruma giderim. Dua edin bana olur mu bebeğim karnımda olsun her ne kadar umudum olmasa da... Efnan seni de tebrik ederim...

efnannnnnnnnnnnnnnnnn tebriklerrrrrrrrrr.allah devamınıda getirir inşallah.sağ salim kucağına aldığın günleride görürüsün inşallah

canım ben yeni hamleyim aynen dediğin gibi akıntım var

efnancım çoooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim.kutlarım canım bizede dua et olurmu :)

efnancım çok sevindim canım yaaa hedi hayırlı uğurlu olsunnnnn hadi halaya kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…