Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sen sinir oldukça kendini üzüyosun boşver fazla takma kafana, inan hiçbiri dört dörtlük olmuyor mutlaka çıkar böyle sorunlar..o maça baksın sen de nette takıl işte

kızlar bu arada ben de değirmendereliyim evlenince ayrıldım ordan ama ailem orda hala

ben biliorum değirmen dereyi...canım peki şimdi neredesin?ne kadarlık evlisin?ne zamandır bebiş istiosunuz?sorun var mı anlat canım.bn başladım yine soru yağmuruna...aaa birde yaş kaç canım

ben biliorum değirmen dereyi...canım peki şimdi neredesin?ne kadarlık evlisin?ne zamandır bebiş istiosunuz?sorun var mı anlat canım.bn başladım yine soru yağmuruna...aaa birde yaş kaç canım

:) şimdi bursadayım,3 ay sonra 2 senelik olacak evliliğim ama ben üniversite için gelmiştim yani 8 senedir burdayım.. aslında evliliğimizin 3. ayında korunmayı bıraktık ve geçen aya kadar bebek olmayınca doktora gittik. bende pco çıktı ama doktorum %50 doğal yollardan hamile kalabileceğimi söyledi ve bir kaç tedavisiz böyle denememizi önerdi. bu ay yine 18inde olacaktım ama olmadım adet. yine bir ümit bekliyorum bakalım gecikme gebelikten mi hastalıktan mı bu arada yaşım 27 :)

Eee yani ama ben evlenene kadar gebze dışına çıkmadım şimdide eskihisar darıca ve ıstanbul tarafına gidiyorum genelde ızmit tarafına hiç gitmedim

ben de 8 senedir anca ayda bir yada 2 ayda bir geliyorum kocaeline ama insan özlüyor memleketini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…