- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
canım yaa bende haytımda sanırım bu sabah kadar titrediğimi hatırlamıyorumm sebni anlıyorumm inşalah RABBİM BİZEDE O GÜNLERİ GÖSTERİRDE DAHA İYİ ANLARIZZ KARINDAN MI BAKTII BEBEĞE VAJİNAL Mİ SANRIRM KARINDAN DİMİ?
CANIIMMSINN EVHANNA GİT BAKALIM YAA DOKTORA NE DİYECEKK ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM AMA VARDIR BUNDADA Bİ HAYIRR CANIMM
karnımdan baktı cnm bebek olunca alttan bakmıolarmıss
cook sevindiiiim hayırlı olsuun opuyorumnanaktan
yaa valla mıı bak benim düşük olan bebişimde doktor alttan baktı ve bir gün sonra kanamam başlamıştı bidaha bakturmayayımm o zaman alttann iyi kii söyledin canımm yaaa vallaaa
yaa valla mıı bak benim düşük olan bebişimde doktor alttan baktı ve bir gün sonra kanamam başlamıştı bidaha bakturmayayımm o zaman alttann iyi kii söyledin canımm yaaa vallaaa
tabi hayatım öle alttan baktırma sakın bana annemde söledi ama sadece sorun oldugü zaman bakıolarmıs alttan
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.inşallah burası ve sizlerle dertleşmek bana şans getirir.biz de 5aydır deniyoruz..şu anda adetime 3 gün var.yine bekliyorum.ağrılarım var her aya olduğu gibi.çok istiyorum ama allah ne zaman verirse .....
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.inşallah burası ve sizlerle dertleşmek bana şans getirir.biz de 5aydır deniyoruz..şu anda adetime 3 gün var.yine bekliyorum.ağrılarım var her aya olduğu gibi.çok istiyorum ama allah ne zaman verirse .....
aynısı benim başımada geldi 2 hafta icinde 5 kere alttan baktı dr ve r her bakmasında akıntımın rengi değişiyodu dr dedim bişiy olmaz dedi ama düştü malesef 5 kere baktırmamın sebebide kese ilkte gözükmedi falan filan işte
slm bayanlar zamanmı gecmiyo banamı öyle geliyo yaaaaaaaaaaaaaaa
ay çoook üzüldüm canım ya okadarda belirtin vardı hala hayret ediyorum o belirtiler neden oldu acaba mümkünmü böyle bişe ya bide hiç önceden adet gecikmen olmamış tuhaf vallaha bi gitte baksın doktor iyice sende benim gibi oldun yazık vallaha insan sinir oluyorkızlar malesefffffffffff sonuç negatiffffffffffffff kan testi yine 2< çıktı birazdan özele gidicem eşim randevu aldı bugün 7 gün oldu çünkü gecikeli hadi bakalım hayırlısı
selam hoşgeldin evet gün bekleyince öyle oluyor malesefslm bayanlar zamanmı gecmiyo banamı öyle geliyo yaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin inşallah güzel haberlerini alırızmerhabalar ben aranıza yeni katıldım.inşallah burası ve sizlerle dertleşmek bana şans getirir.biz de 5aydır deniyoruz..şu anda adetime 3 gün var.yine bekliyorum.ağrılarım var her aya olduğu gibi.çok istiyorum ama allah ne zaman verirse .....
canımm hoş geldin aramıza inaşallah rabbim tez zamanda verir
canımsanada geçmiş olsunn inşallah rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın düşmanımıza bile vermesinn bu acıyıı valla artık demkki bebişimin bu dünyada nasibi yokmuş diyorumm başka bişi gelmiyo elimizden ama inşallh buda bize tecrübe oldu en azından artık bhcg takibiyle analarız bebişin durumunu
merhaba hanımlar nasılsınız bu gün yoğunluktan yazamadım
haticecim inş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbim birde sen ikiz falan sanırım diyordun dr bişe dedi mi? canım
efnancım hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım