Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kusura bakmayın kızlar yemege gitmiştim geldiim.zemuszemus
efnancım ya ben henuz doktor kararı veremediğim için doktora gitmedim.
o yuzden de folık asıt almalımıyım bılmıorum.
cogu arkadas almalısın dedıler ama kan degerlerıne bakmadan tavsıye uzerine almalımıyım bilemedim.
cok cok kafamda karısık alısma surecındeyım sanırım.eyvahedigeldismile

canım sende hanilesin sanırım hayırlı olsun kan tahlili yaptırdınmı değerin kaç çıktı kaç gün geçmişti yaptırdığında

canımsınn inşallahh çok istiyorumm bebişimi inşallah ben yinede diyorumm saat 4 gibi testi tekrarlayımm yarında tekrar yaparımm netleşene kadar diyorumm kan testi için erkenmi bilmiyorum adetime 2 gün var bazı gebelikler adetle birlikte son bulur falan diye okumuştumm o yüzden kan testini adetim geçsin öyle yaptırayımm diyorumm aslında umudum var ben zayıfım normalde göbeğim yok ama şimdilerde bazen göbek oluyo gibi ara ara şişip iniyoo onun dışında doğru dürüst belirtim yok bide zaten düşükten sonra adet belirtilerimm tamamen kaybolmuştuu o yüzden sanırım bebekte olsa pek belirti yaşayamam senin dediğin gibi

slm efnanim bende sana bildigim kadarı ile yardımcı olmak istedim gebelik testlerinde bebek on günlük oldumu kanda sonuç çıkıyo asıl zor olan idrarda benim adetim on gün geçmeden bebek idrar testinde çıkmıyo silik bile olsa ikinci çizgiyi gördüysen emin ol hamilesin ama kan testi için beklemene gerek yok kesin emin olmak istiyosan bugun gidip bi kan testi yaptır asla yanılmıyo hem adetten sonra gidiyomuş falan diye yazmışlsın ben bebek kaybettim düşükten üç gün sonra bile kanımda bebegin varlıgına rastlandı yani seni kan testi asla yanıltmaz herşey gönlünce olsun

kusura bakmayın kızlar yemege gitmiştim geldiim.zemuszemus
efnancım ya ben henuz doktor kararı veremediğim için doktora gitmedim.
o yuzden de folık asıt almalımıyım bılmıorum.
cogu arkadas almalısın dedıler ama kan degerlerıne bakmadan tavsıye uzerine almalımıyım bilemedim.
cok cok kafamda karısık alısma surecındeyım sanırım.eyvahedigeldismile

canımm folik asidi almalısın kan değerin çok iyi olsa bile çünkü bebeğin omur iliğini güçlendiriyoo herkes eczaneden alabiliyo doktor şart değil hatta beim doktor 3 ay kullan ondan sonra hamile kal demişti ama benimm şuan 2.5 ay oldu ve hamlelik şüphem var ve eminim nekadar erken başladın okadar iyi olucaktır sonunda pişman kalmıcaksınn emin ol ve hata başlamadığına pişman olabilirsin

ay kimbilir ne güzel bi duygudur inşallah tez zamanda kucağında görürüz canım

ayyy anlatamam butun elim ayagm titrediii o masaya uzanıp o sıvı krnıma srp ekran belrnce rabbm hepinize nasip etsinnn en kısa zamanda inşll:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar malesefffffffffff sonuç negatiffffffffffffff kan testi yine 2< çıktı birazdan özele gidicem eşim randevu aldı bugün 7 gün oldu çünkü gecikeli hadi bakalım hayırlısı

ay hoşgeldin çok sevindim gözün aydın seni çok merak ettim valla ne dedi doktor başka anlat

magnezyum basladı ağrılarımı rahatlatırmıs ya baktı göremedi sonra braz bastırdı bak burda dedi buda dış gebelik riskini ortadan kaldırır dedi çok şükürr rabbimeee

kızlar malesefffffffffff sonuç negatiffffffffffffff kan testi yine 2< çıktı birazdan özele gidicem eşim randevu aldı bugün 7 gün oldu çünkü gecikeli hadi bakalım hayırlısı

canım üzülme bidakine inş olur doktora git bakalım ne dicek hayırlısı olsun

canım sende hanilesin sanırım hayırlı olsun kan tahlili yaptırdınmı değerin kaç çıktı kaç gün geçmişti yaptırdığında

ayy Allah söyletti dicem ama daha yeni bırakacagız bişz korunmayı leyuzecim.
su an adetim devam ediyor .bugun yarın biter .ondan sonra insallah bekleyecegiz bebeğimizi opuyorumnanaktan
o zaman ilk iş bugun eve giderken bir eczaneye ugrayıp folik asit almak guclubacismile
gerisi nasip kısmet..

sağlıklı haberlerini duyarız inşallah canım. git bakalım sorun neymiş böyle

kızlar doktordan geliormm bebeğimi gördüm kese gözükdü 4hafta 3gunlukmuss:):):)

oh maşallah canım hadi baklımm yaa senin bebiş çok sabırsız ne maşallah :nazar::nazar:
hemen kesede göründü ama inşallah zamanında doğar

slm efnanim bende sana bildigim kadarı ile yardımcı olmak istedim gebelik testlerinde bebek on günlük oldumu kanda sonuç çıkıyo asıl zor olan idrarda benim adetim on gün geçmeden bebek idrar testinde çıkmıyo silik bile olsa ikinci çizgiyi gördüysen emin ol hamilesin ama kan testi için beklemene gerek yok kesin emin olmak istiyosan bugun gidip bi kan testi yaptır asla yanılmıyo hem adetten sonra gidiyomuş falan diye yazmışlsın ben bebek kaybettim düşükten üç gün sonra bile kanımda bebegin varlıgına rastlandı yani seni kan testi asla yanıltmaz herşey gönlünce olsun

teşekkür ederimm janatami cevabınn için eşimle konuşalımm inşallah uyansın da bi nöbetten geldi gece bekliyorumm konuşurumm yine o uyanana kadarda testi tekrarlayayım diyorumm evet benimde düşüğüm olduğu ve dediğin gibi bebkten çok az bi parça dahi kalsa bhcg yüskesk çıkıyo aslında biraz tecrübem var bu konuda eskiden silik çıksa hemen giderim beklemem diyodumm şimdi neden bilmiyorumm içimden bi ses bekle diyoo sanırımm 2. idrar testinden sonra artık eşime baskı yaparımm beni götür dr a diye

ayyy anlatamam butun elim ayagm titrediii o masaya uzanıp o sıvı krnıma srp ekran belrnce rabbm hepinize nasip etsinnn en kısa zamanda inşll:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım yaa bende haytımda sanırım bu sabah kadar titrediğimi hatırlamıyorumm sebni anlıyorumm inşalah RABBİM BİZEDE O GÜNLERİ GÖSTERİRDE DAHA İYİ ANLARIZZ KARINDAN MI BAKTII BEBEĞE VAJİNAL Mİ SANRIRM KARINDAN DİMİ?

CANIIMMSINN EVHANNA GİT BAKALIM YAA DOKTORA NE DİYECEKK ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM AMA VARDIR BUNDADA Bİ HAYIRR CANIMM

X