- 5 Mayıs 2010
- 3.609
- 1
efnan canım çooook sevindim hadi kendine iyi bak
canımm inşallah kesinleşsin halay çekerizz ama hala emin değilimm tetsi tekrarlayınca yazarımm yinee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efnan canım çooook sevindim hadi kendine iyi bak
canım ben folacın kullanıyorum kullanmaya devam edeceksin doktorun bırak diyene kadar..
naber canım nasıl gidiyor hamilelik gördünmü bebişi ultrasonda
canımm benimm oku geçmişi benim durumumuda öğren resim falan ekledim bak idrar testimin resmi yorumm yapp
canımm bebişimiz için değer bu sıkıntı dimi 31. Sayfada listemizz bak incele neler oldu neler
Mehtapp canımm lstenin son hali 31 dimi
Azra canımm senin folik asitin markası ne günde nekadar alıyosunn
günde 1 tane alıyorum folbiol canım. ben şubat ayından beri yani 6 aydır kullanıyorum. vücudum folit asit kusacak artık
kızlarr benimm ilk ilişkiden 15 gün geçti ve yumurtlamamdan 12 gün geçti test çok çok çokçok silik çıktıı olabilir dimi yanii zamanında mı yapmışmıyımm
tatlım testini gördüm yemin ederim kalbim çarpıyor hala. Göğüslerinin ağrıması gerekmiyor. Benimde ağrımadı şimdi ağrıyor uykum gelmiyordu şuan geliyor... önceki gebeliklerle kıyaslama. Aynı benimki gibi silik çıkmış yarın daha koyu çıkacak veeeeee bağırıcaz dikkat forumda bebek var diye :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
canımsınn inşallahh çok istiyorumm bebişimi inşallah ben yinede diyorumm saat 4 gibi testi tekrarlayımm yarında tekrar yaparımm netleşene kadar diyorumm kan testi için erkenmi bilmiyorum adetime 2 gün var bazı gebelikler adetle birlikte son bulur falan diye okumuştumm o yüzden kan testini adetim geçsin öyle yaptırayımm diyorumm aslında umudum var ben zayıfım normalde göbeğim yok ama şimdilerde bazen göbek oluyo gibi ara ara şişip iniyoo onun dışında doğru dürüst belirtim yok bide zaten düşükten sonra adet belirtilerimm tamamen kaybolmuştuu o yüzden sanırım bebekte olsa pek belirti yaşayamam senin dediğin gibi
canım gece rüya görüyomusun bide kasıklarda dolgunluk hissi varmı ateşin kaç dil altından
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bebişini
canım gece rüya görüyomusun bide kasıklarda dolgunluk hissi varmı ateşin kaç dil altından
bak canım dediğin doğru. adete gelmeden yapılan kan testi sonucunda gebe olduğunu öğrenip 2 gün sonra adetle atıldığı doğru. ama idrar testinde çıkan silikte olsa sonuç varsa, bu senin vücudundaki gebelik hormonun başladığını gösterir. eğer 2 gün sonra regl olacaksan zaten idrarda silik çizgi bile göremezsin. buradaki çizginin silikliği erken yaptığın için....
bende reglime 2 gün kala idrar testi yaptım. silik çıktı. sonra doktora gittim reglm gecikmeden labratuardakilere geciktim dedim ve kan testi yaptırdım bebek 2 haftalık çıktı. bu yazdıklarım bizzat 2 ay önce yaşadıklarım. gönlünü rahat tut canım 2 gün sonra mutlu haberi öğreneceksin
kusura bakmayın kızlar yemege gitmiştim geldiim.zemuszemus
efnancım ya ben henuz doktor kararı veremediğim için doktora gitmedim.
o yuzden de folık asıt almalımıyım bılmıorum.
cogu arkadas almalısın dedıler ama kan degerlerıne bakmadan tavsıye uzerine almalımıyım bilemedim.
cok cok kafamda karısık alısma surecındeyım sanırım.eyvahedigeldismile