Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım ben folacın kullanıyorum kullanmaya devam edeceksin doktorun bırak diyene kadar..

ok canıımm devam ederimm kan testine gerek kalırda doktora gidersem sorarım ondan da folbol ya benikisi biraz ağır olan sanırımm belki azalt diyebilir diye

naber canım nasıl gidiyor hamilelik gördünmü bebişi ultrasonda

hamişlik bulantılardan fena ama bebeğimi gördüm çok şükür sağlığı iyi buda bana yetiyor canımmm

canımm benimm oku geçmişi benim durumumuda öğren resim falan ekledim bak idrar testimin resmi yorumm yapp
canımm bebişimiz için değer bu sıkıntı dimi 31. Sayfada listemizz bak incele neler oldu neler

31 sayfaya baktım canım allah hepsinin bebeklerini kucağına vermeyide nasip etsin sweet_drop la yazıştım gecen gün. onun içinde acayip sevindim.. canlarım benim hepiniz yaşayın bu mutluluğu... senin durumunu hemen okuyorum canım hayır olsun merak ettim şimdi

kızlarr benimm ilk ilişkiden 15 gün geçti ve yumurtlamamdan 12 gün geçti test çok çok çokçok silik çıktıı olabilir dimi yanii zamanında mı yapmışmıyımm

kızlarr benimm ilk ilişkiden 15 gün geçti ve yumurtlamamdan 12 gün geçti test çok çok çokçok silik çıktıı olabilir dimi yanii zamanında mı yapmışmıyımm

tatlım testini gördüm yemin ederim kalbim çarpıyor hala. göğüslerinin ağrıması gerekmiyor. benimde ağrımadı şimdi ağrıyor uykum gelmiyordu şuan geliyor... önceki gebeliklerle kıyaslama. aynı benimki gibi silik çıkmış yarın daha koyu çıkacak veeeeee bağırıcaz Dikkat Forumda Bebek var diye :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

tatlım testini gördüm yemin ederim kalbim çarpıyor hala. Göğüslerinin ağrıması gerekmiyor. Benimde ağrımadı şimdi ağrıyor uykum gelmiyordu şuan geliyor... önceki gebeliklerle kıyaslama. Aynı benimki gibi silik çıkmış yarın daha koyu çıkacak veeeeee bağırıcaz dikkat forumda bebek var diye :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

canımsınn inşallahh çok istiyorumm bebişimi inşallah ben yinede diyorumm saat 4 gibi testi tekrarlayımm yarında tekrar yaparımm netleşene kadar diyorumm kan testi için erkenmi bilmiyorum adetime 2 gün var bazı gebelikler adetle birlikte son bulur falan diye okumuştumm o yüzden kan testini adetim geçsin öyle yaptırayımm diyorumm aslında umudum var ben zayıfım normalde göbeğim yok ama şimdilerde bazen göbek oluyo gibi ara ara şişip iniyoo onun dışında doğru dürüst belirtim yok bide zaten düşükten sonra adet belirtilerimm tamamen kaybolmuştuu o yüzden sanırım bebekte olsa pek belirti yaşayamam senin dediğin gibi

kızlarr bide RABİM NASİP EDİNCE HERŞEY YOLUNA GİRİYO ben geçen ay enfeksiyon için fitil kullandım tam ilaç bitti adet oldumm kayseriye gittim adetimin bitimine dönüş yapmalıydımm kapss sınavı için ve döndüm çalışmalara başladımm ve annem demiştiki enfeksiyondan sonra hamile kalman kolay olur demişti ve bunların bi tesadüf olduğuna inanmiyırumm ayrıca 26 temmuz doğum günüm ve eğer bebk tuttuysa inşallah benimle umreye gidicek ve gidene kadar o biraz daha büyüyecek belki onu görücem ve hatta kalbinin sesini bile duyucam babasıda duyuycak sonra ayrılıcamm

canım gece rüya görüyomusun bide kasıklarda dolgunluk hissi varmı ateşin kaç dil altından

canımsınn inşallahh çok istiyorumm bebişimi inşallah ben yinede diyorumm saat 4 gibi testi tekrarlayımm yarında tekrar yaparımm netleşene kadar diyorumm kan testi için erkenmi bilmiyorum adetime 2 gün var bazı gebelikler adetle birlikte son bulur falan diye okumuştumm o yüzden kan testini adetim geçsin öyle yaptırayımm diyorumm aslında umudum var ben zayıfım normalde göbeğim yok ama şimdilerde bazen göbek oluyo gibi ara ara şişip iniyoo onun dışında doğru dürüst belirtim yok bide zaten düşükten sonra adet belirtilerimm tamamen kaybolmuştuu o yüzden sanırım bebekte olsa pek belirti yaşayamam senin dediğin gibi

bak canım dediğin doğru. adete gelmeden yapılan kan testi sonucunda gebe olduğunu öğrenip 2 gün sonra adetle atıldığı doğru. ama idrar testinde çıkan silikte olsa sonuç varsa, bu senin vücudundaki gebelik hormonun başladığını gösterir. eğer 2 gün sonra regl olacaksan zaten idrarda silik çizgi bile göremezsin. buradaki çizginin silikliği erken yaptığın için....
bende reglime 2 gün kala idrar testi yaptım. silik çıktı. sonra doktora gittim reglm gecikmeden labratuardakilere geciktim dedim ve kan testi yaptırdım bebek 2 haftalık çıktı. bu yazdıklarım bizzat 2 ay önce yaşadıklarım. gönlünü rahat tut canım 2 gün sonra mutlu haberi öğreneceksin

kızlarrr inşallah tutmuştur yaa bakın eğer tuttuysa benim kadar sizin de katkınız olmuş olacak duaların güzel dileklerinizle bide verdiğiniz morallerle inşallah ALLAH HERKESE TEZ ZAMANDA HAYIRLA VE SAĞLIKLA YAŞATSINN gerçekten insan kabullenemiyo içimden bi ses hep ya değilse diyo ama varsada yoksa da ALLAH HAYIRLISINI VERSİNN herşeyde bi hayır vardır bigün size testim silik çıkınca acaba hamilemiyim diye soracağımı düşünmemiştim hep derdim ki silik çıkarsa hamile moduna girerim çünkü daha önce hem silik testim oldu hemde negatiff arasındaki farkı görürüm diyodum ama gerçekten biçok arkadaşıma şimdi hak veriyorumm netleşmeden sevinilemiyo

kusura bakmayın kızlar yemege gitmiştim geldiim.zemuszemus
efnancım ya ben henuz doktor kararı veremediğim için doktora gitmedim.
o yuzden de folık asıt almalımıyım bılmıorum.
cogu arkadas almalısın dedıler ama kan degerlerıne bakmadan tavsıye uzerine almalımıyım bilemedim.
cok cok kafamda karısık alısma surecındeyım sanırım.eyvahedigeldismile

canım gece rüya görüyomusun bide kasıklarda dolgunluk hissi varmı ateşin kaç dil altından

ben 48 50 arasında kilom var normalde göbeğim bile yok ama bakıyorumm biaraz göbeklenmiş gibiyimm amam dil altından ateşim sabah bundan bi kaç gün önce ölçmüştüm en fazla 36.4 çıkmıştır çok yüksek değil daha sonra kolaltından ölçtüm çünkü derecemde inanın arasında hiç bi fark olmadığını gözlemledimm sanırım benim derecemle alakalı bi durumm

bak canım dediğin doğru. adete gelmeden yapılan kan testi sonucunda gebe olduğunu öğrenip 2 gün sonra adetle atıldığı doğru. ama idrar testinde çıkan silikte olsa sonuç varsa, bu senin vücudundaki gebelik hormonun başladığını gösterir. eğer 2 gün sonra regl olacaksan zaten idrarda silik çizgi bile göremezsin. buradaki çizginin silikliği erken yaptığın için....
bende reglime 2 gün kala idrar testi yaptım. silik çıktı. sonra doktora gittim reglm gecikmeden labratuardakilere geciktim dedim ve kan testi yaptırdım bebek 2 haftalık çıktı. bu yazdıklarım bizzat 2 ay önce yaşadıklarım. gönlünü rahat tut canım 2 gün sonra mutlu haberi öğreneceksin

hımm anladımm canımm çok teşekkiür ederimm bakalımm eşim bi uyansın bide onla konuşayımm ama benim kalbim hep diyo ki adetin geçsin kantesti ondan sonra yaptırr inşallahh saat 4 olsun yine yapıcamm testi idrarım biriksin onu bekliyorumm

kusura bakmayın kızlar yemege gitmiştim geldiim.zemuszemus
efnancım ya ben henuz doktor kararı veremediğim için doktora gitmedim.
o yuzden de folık asıt almalımıyım bılmıorum.
cogu arkadas almalısın dedıler ama kan degerlerıne bakmadan tavsıye uzerine almalımıyım bilemedim.
cok cok kafamda karısık alısma surecındeyım sanırım.eyvahedigeldismile

folik asitin vücuda hiçbir zararı yok. bebeğin oluşum sürecinde omurilik ve beyin için çok faydalı. kan değerleriyle bakılıp verilen bir ilaç değil ama mutlaka bebeğin için kullanman gerekli

X