Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba kızlar alttan muayeneyi hangi şartlarda yapıyorlar ?

valla canım benim yumurta takibi yapıldığı için 3 aydır yumurtlama günüme kadar 3-4 kez alttan muayeneye gittim yumurtlamadan snr adet olana kadar bekletti adet olunca tkr gittim ama geçen ay çok kasık ağrım vardı onun için gittim ozamanda alttan baktı kistten şüphelendi allahtan bişi çıkmadı ama bebekde çıkmadı bu ayda bekliorum şimdilik haftaya test yapcam

canım kafam çok karıştı benmde ya tüm belirtiler var bende ateşim 37.2 hala ama bilmiyom artık ya çok yoruldum inan seni daha iyi anlıyorum şimdi

bende endometrioma kisti var

yani 2 kere açık sezeryan ameliyatı oldum hatta 2.cisini geçensene haziranda oldum

tekrarlayan bi kist ondan korkuyorum tekralarsa diye

bide kan uyuşmazlığı var bilmiyom herhalde dr ilk önce bi horman tahlili isteyebilir belki bilmiyoooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm

ah canım ya kadın olmak bide üstüne çocuk isteyip uğraşmak gerçekten zormuş insanı yoruyor

kan uyuşmazlığını takma tıp ilerledi inşallah bebiş olurda sürekli kontrola gidersin bişe olmaz canım hem ilk bebekte pek zararı olmuyormuş diye okumuştum

[ı]ah canım ya kadın olmak bide üstüne çocuk isteyip uğraşmak gerçekten zormuş insanı yoruyor

kan uyuşmazlığını takma tıp ilerledi inşallah bebiş olurda sürekli kontrola gidersin bişe olmaz canım hem ilk bebekte pek zararı olmuyormuş diye okumuştum[/ı]

saol canım ya sizde olmasanız napardım bana acayip destek oldunuzu hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin buarada benim randevum 3 te çıkıyorum evden yani hadi bakalım bana şans dileyin

ebrar sen niye alttan baktırmak istemiyorsunki korkacak bişe yok[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

canım ne bilim ya hiç yapamam gibi geldi bana aslında korku deil de ben hastanede çalışıyorum ya hani doktoru tanımasan neyse ama tanıyınca daha sonra yüzüne bakamam gibi geliyo:eek:

mehtapcım facede bi resminiz var ona yorum yaptım burdan sölemek istemiorum hamile arkadaşlarımız var :dance:

saol canım ya sizde olmasanız napardım bana acayip destek oldunuzu hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin buarada benim randevum 3 te çıkıyorum evden yani hadi bakalım bana şans dileyin

iii şanslar canım inş iii hbrlerle gelirsin

evhancım hakkında hayırlısı olsun kardeşim hiç bir sıkıntı yoktur umarım hayırlı haberler bekliyoruz

slm arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve 20 gündür aşşagı yukarı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyodum adetime 7 gün var ve başdönmelerim azaldı gögüslerimde bir rahatlama var neler oluyo dersiniz sona yaklaşmışken

mehtapcım facede bi resminiz var ona yorum yaptım burdan sölemek istemiorum hamile arkadaşlarımız var :dance:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay gülmekten yerlere yatırdın beni evet ne kadar saçma demi nikah salonunu neyin yanına yapmışlar vallaha yeni yeni dikkatimi çekti o yazı orada hiç olmamış nete komik resimler arasına versem yeridir yan :eek::eek: işte böyle şeylerde bi bizim memlekette oluyor ne yazıkki

kızlar yarın adetime 3 gün kalmış olucak
bi test yapsammı yarın sabah erkenmi acaba.
bu ay tutucam kendimi adetim gelmezse yapıcam diyordumm amaa meraklanıyorum

slm arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve 20 gündür aşşagı yukarı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyodum adetime 7 gün var ve başdönmelerim azaldı gögüslerimde bir rahatlama var neler oluyo dersiniz sona yaklaşmışken

keske bir test yapsaydın az da olsa belli olurdu belki.
ben olsam dayanamaz yapardım kesin.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay gülmekten yerlere yatırdın beni evet ne kadar saçma demi nikah salonunu neyin yanına yapmışlar vallaha yeni yeni dikkatimi çekti o yazı orada hiç olmamış nete komik resimler arasına versem yeridir yan :eek::eek: işte böyle şeylerde bi bizim memlekette oluyor ne yazıkki

orda nikah salonu varmıydı hatırlamıodum ama oraya gitmiştik yemek için ordan hatırladım hatta tabağımız bitmeden önümüzden almışlardı çok gülmüştükkaydirigubbakcemile3

teşekür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz topiginizin adı siteye yeni gelen arkadaşlar ama muhabbetinize doyum yok

kızlar yarın adetime 3 gün kalmış olucak
bi test yapsammı yarın sabah erkenmi acaba.
bu ay tutucam kendimi adetim gelmezse yapıcam diyordumm amaa meraklanıyorum

yaw sizin yerinize ben heyecanlanıyorum vallahi :emir_bebek:
anacım yapın yapın ne zarar olurki test yapmanın
var ise sayet ne ala :dance: yoksa üc gun sonrada cıkmaz nasılsa
ama üzülmek yok :eek:lmaz:

Deryacığım okudunmu canım kacıncı günümdeyim???? tepki vermedinde acaba arada kaçırdımı gözünden diye düşünmdüm

keske bir test yapsaydın az da olsa belli olurdu belki.
ben olsam dayanamaz yapardım kesin.

teşekür ederim saol bende kimse cvb vermiyecek sanmıştım herşey yolunda olunca adetimi bekliyeyim demiştim birde sıktıgım zaman gögüslerimden sarımtrak bir sıvı geliyo buda başka bir hastalık habercisi olabilir diye beklemeyi seçmiştim ama şimdi kafam çok karıştı

Selam kızlar sohbet ediyim diye girdim ama başım dönüyor ve midem bulanıyor ceryanda kaldım galiba sonra görüşürüz artık.

yaw sizin yerinize ben heyecanlanıyorum vallahi :emir_bebek:
anacım yapın yapın ne zarar olurki test yapmanın
var ise sayet ne ala :dance: yoksa üc gun sonrada cıkmaz nasılsa
ama üzülmek yok :eek:lmaz:

tmm yarın sabah deniiim bi.
evde var zaten test.
eğer çıkmazsa adetimi beklerim
deidğin gibi öğrenirsem ne alaaa:)

X