Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım yaa bende haytımda sanırım bu sabah kadar titrediğimi hatırlamıyorumm sebni anlıyorumm inşalah RABBİM BİZEDE O GÜNLERİ GÖSTERİRDE DAHA İYİ ANLARIZZ KARINDAN MI BAKTII BEBEĞE VAJİNAL Mİ SANRIRM KARINDAN DİMİ?

CANIIMMSINN EVHANNA GİT BAKALIM YAA DOKTORA NE DİYECEKK ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM AMA VARDIR BUNDADA Bİ HAYIRR CANIMM

karnımdan baktı cnm bebek olunca alttan bakmıolarmıss

yaa valla mıı bak benim düşük olan bebişimde doktor alttan baktı ve bir gün sonra kanamam başlamıştı bidaha bakturmayayımm o zaman alttann iyi kii söyledin canımm yaaa vallaaa

tabi hayatım öle alttan baktırma sakın bana annemde söledi ama sadece sorun oldugü zaman bakıolarmıs alttan

Kızlarr sabah neredyese 11 den beri netteyimm biraz çıkıyımm dinleneyiimm testi yapınca gelirimm haber veririm sizee saat 4 te yaparımm

yaa valla mıı bak benim düşük olan bebişimde doktor alttan baktı ve bir gün sonra kanamam başlamıştı bidaha bakturmayayımm o zaman alttann iyi kii söyledin canımm yaaa vallaaa

aynısı benim başımada geldi 2 hafta icinde 5 kere alttan baktı dr ve r her bakmasında akıntımın rengi değişiyodu dr dedim bişiy olmaz dedi ama düştü malesef 5 kere baktırmamın sebebide kese ilkte gözükmedi falan filan işte

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.inşallah burası ve sizlerle dertleşmek bana şans getirir.biz de 5aydır deniyoruz..şu anda adetime 3 gün var.yine bekliyorum.ağrılarım var her aya olduğu gibi.çok istiyorum ama allah ne zaman verirse .....

mrb kızlar ben geldim masum canım okudum yazdıklarını canım çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

tabi hayatım öle alttan baktırma sakın bana annemde söledi ama sadece sorun oldugü zaman bakıolarmıs alttan

hımm anladımm canımm benim sorunum vardı demekki o yüzden bakmış alttan az az kahve lekem geliyoduu bide alttan baktıktan sonra zaten bhc ye baktırmıştık değer ilk 70 ti 1 hafta sonrasında 128 çıkmıştıı yanii çok az fark vardı

merhaba hanımlar nasılsınız bu gün yoğunluktan yazamadım
haticecim inş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbim birde sen ikiz falan sanırım diyordun dr bişe dedi mi? canım
efnancım hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.inşallah burası ve sizlerle dertleşmek bana şans getirir.biz de 5aydır deniyoruz..şu anda adetime 3 gün var.yine bekliyorum.ağrılarım var her aya olduğu gibi.çok istiyorum ama allah ne zaman verirse .....

syd hoşgeldin inş. seninde hayırlı haberlerini alırız burdan

canımm hoş geldin aramıza inaşallah rabbim tez zamanda verir

aynısı benim başımada geldi 2 hafta icinde 5 kere alttan baktı dr ve r her bakmasında akıntımın rengi değişiyodu dr dedim bişiy olmaz dedi ama düştü malesef 5 kere baktırmamın sebebide kese ilkte gözükmedi falan filan işte

canımsanada geçmiş olsunn inşallah rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın düşmanımıza bile vermesinn bu acıyıı valla artık demkki bebişimin bu dünyada nasibi yokmuş diyorumm başka bişi gelmiyo elimizden ama inşallh buda bize tecrübe oldu en azından artık bhcg takibiyle analarız bebişin durumunu

kızlar malesefffffffffff sonuç negatiffffffffffffff kan testi yine 2< çıktı birazdan özele gidicem eşim randevu aldı bugün 7 gün oldu çünkü gecikeli hadi bakalım hayırlısı
ay çoook üzüldüm canım ya okadarda belirtin vardı hala hayret ediyorum o belirtiler neden oldu acaba mümkünmü böyle bişe ya bide hiç önceden adet gecikmen olmamış tuhaf vallaha bi gitte baksın doktor iyice sende benim gibi oldun yazık vallaha insan sinir oluyor
slm bayanlar zamanmı gecmiyo banamı öyle geliyo yaaaaaaaaaaaaaaa
selam hoşgeldin evet gün bekleyince öyle oluyor malesef
hoşgeldin inşallah güzel haberlerini alırız

canımm hoş geldin aramıza inaşallah rabbim tez zamanda verir

canımsanada geçmiş olsunn inşallah rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın düşmanımıza bile vermesinn bu acıyıı valla artık demkki bebişimin bu dünyada nasibi yokmuş diyorumm başka bişi gelmiyo elimizden ama inşallh buda bize tecrübe oldu en azından artık bhcg takibiyle analarız bebişin durumunu

canım aradan 7 ay gecti sorun yok ama olmuyo yumurtlama günümde pre seed kullandım 13 gün kaldı adete bakalm tutacakmı

merhaba hanımlar nasılsınız bu gün yoğunluktan yazamadım
haticecim inş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbim birde sen ikiz falan sanırım diyordun dr bişe dedi mi? canım
efnancım hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım

canlarım cok ama cok sağolun hepinize tesekkür ediorm ve rababime sizin için dua ediorm aynı duyguları kat be kat yasamanız içinn

ayyyyy soramyın kızlar ya 3 te randevum işte bakalım kız hala belirtilerim var ama bilmiyorum artık bide özele gideyim bakayım o dr nedicek yoksa çatlıcam artık ne var ne yok çıkacak yani birazdan duşa girmiştimde malum ondan geç yazıyom size

X