Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben iyiyim şükür bende hiç bir belirti yoktu hemen hemen şimdi biraz biraz belirtiler başladı varya kesin hamiş sin benimde ikinci çizgi silikti hatırlarsan
ya doktorum bi defa regl ol sonra bakalım dedi bende şimdi regl olmayı bekliyorum ne zaman olacağımı da bilmiyorum biraz sıkıntılıyım anlayacağın
canım sen düşükten sonra ne zaman regl oldun
ya bende öyle düşünüyorum zaten çok şükür oluyormuş diyorum ama bende pcos var o yüzden yumurtalarım tam gelişmeyebiliyor
slm kıslarr
nasılsınız ...
efnan cok sevindim inşallah hemen ikinci testte bebeğin sana göz kırpar.
bizde bu hafta baslıyoruz calısmaya insallah hayırlısı olur ..
leyuze senin bebeğin ne kadarlık oldu.
bende geldim kızlar .... 10 gündür yoktum herkes iyimi :) olumunekankayizsmile
canımmm nasılsınn bebişin nasılll çok özlettin kendini 10 gün mü oldu sanki daha çok yaaa tatilden döndünn dimi? Bebişini gördünmü kalbinin sesini duymuşmuydunn
bende geldim kızlar .... 10 gündür yoktum herkes iyimi :) olumunekankayizsmile
leyuze ben hamişsem eğer folik asit kullanmaya devam edicem mi eğer evetse miktarı nasıl ben folbiol kullanıyıdumm 1 adet günde tok karnına yine aynı devammı ?
valla aklım hep sizdeydi yeni hamişler var mı geçmişi okuyayım hemen.. Sende iyisin dimi canımmmm
bebişimin kalbi hızlı hızlı atıyor. Maşallah sağlığıda yerinde teyzesi... Ama ben çok fenayım mide bulantılarım ve tansiyon düşüklüğüm var. Napalım bunada şükür....