Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarr yüklayamiyorumm kii nasıl yapıcamm bilgisi olan var mı laptop ve hafıza kartı arasında geçiş yapıyorum ama kaydettirim taşıyamıyıorumm

aslında tlf ve pc yi bir birine bağlayınca direk klasör açılıp göstermesi lazım
bilgisayara kopyalaya bildinmi canım

canım inş. doğrudur test hadi senden de güzel haberler alalım darısı hepimizin başına hep beraber halaya kızlarrr:teytey::teytey::teytey:

aslında tlf ve pc yi bir birine bağlayınca direk klasör açılıp göstermesi lazım
bilgisayara kopyalaya bildinmi canım

sanırım bilgisayara kopyalayamadımm ama bi deneyimm masaüstüne kopyaladım ama olmadı farenin sağ tuşuna basınca kaopyala falan çıkmadı

$Canan-test.jpg sanırımm olduu

canım koltul altından ölçtüm bu sabah ama daha önce fark ettim benim dereceyle ikiside aynı çıkyoduu acaba derecem çok hassas değilmi ki aslında aynı çıkmaması gerkiyo sankii

canım ben dün ateş olayını bi alman sitesinde okudum çok güzel açıklamışlar bide çizerge yapa bilmen için hazırlanmış örnek vardı yazdırdım hemen dün ölçüp işaretlemeye başladım
o sayfada diyorki kol altından ölçmemek laızmmış yanlış değer çıkarmış
sabah uyanınca yataktan kalkmadan her gün aynı saatte ya dil atlı ya vajen yada makattan en sağlamı öyleymiş

canım ben dün ateş olayını bi alman sitesinde okudum çok güzel açıklamışlar bide çizerge yapa bilmen için hazırlanmış örnek vardı yazdırdım hemen dün ölçüp işaretlemeye başladım
o sayfada diyorki kol altından ölçmemek laızmmış yanlış değer çıkarmış
sabah uyanınca yataktan kalkmadan her gün aynı saatte ya dil atlı ya vajen yada makattan en sağlamı öyleymiş

dil altından ölçtüğümdede değer hep 36 lardaydıı hiç artmadıkii

orda sanki baya bi kaç çizgi varmış gibi duruyor canım ay inşallah bebiş vardır sen yarında test yap

canım bencede hemen bi test daha al ya merak ettim şimdi yarın sabah bi daha bak

canımm yaparımm inşallah ama yeni wc den geldimm en az 4 saat tumam gerekiyo idrarımı daha sonra tekrarlarımm bide evde 1 tane test kaldı akşama eşime söyleyeyimde test alalımm sabah tekrar yapayımm başka markadann

evet görünüyor canım bas baya belli oluyor hadi hayırlısı

inşallah doğrudur bayaa heyecanlandım sabah anlatamam eşimde yoktu evde kayınvalidemler bende amam testi yaparkenn zangır zangır titrediğimi hissettim çok heyecanlandımm aslında pek heyecanımm yoktuu yapana kadar

ewet canım sanki üç çizgi var ama tek çizgi çıkmasından iyidir dimi zemuszemusvardır inş. yaaaaaa:Saruboceq:

canımm o 3. çizgi testinn büküm yerii çok şükür 3. çizgi kendinden daha önce vardı yoksa kafayı yerdimm noluyoo yaa diyeee

kız hani sen geçenlerde iki test almıştın eczaneden aklına benim test gelmişti ya ne oldu onları yaptınmı?

bide işin garip kısmı testi yaptım ama bende hiç belirti yokki düşük bebişimde yaşadılarımın tam zıttını yaşıyorum sankii son o bebişte uykuya doyamazdımm şimdi hiç uyuyamıyorumm göğüslerimm ağrırdı şimdi hiç sızı bile yokk sadece karnımm şiş oda ara ara oluyoo

canım sen yine de sabah tekrar test yap bakalım hemen haber ver ama bize ben sabah 8 de burdayım zaten kaydirigubbakcemile3

X