- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dil altından mı ölçüosun cnm tam dilin alt kısmına koyup dereceyi
kızlarr yüklayamiyorumm kii nasıl yapıcamm bilgisi olan var mı laptop ve hafıza kartı arasında geçiş yapıyorum ama kaydettirim taşıyamıyıorumm
canım inş. doğrudur test hadi senden de güzel haberler alalım darısı hepimizin başına hep beraber halaya kızlarrr:teytey::teytey::teytey:
aslında tlf ve pc yi bir birine bağlayınca direk klasör açılıp göstermesi lazım
bilgisayara kopyalaya bildinmi canım
canım koltul altından ölçtüm bu sabah ama daha önce fark ettim benim dereceyle ikiside aynı çıkyoduu acaba derecem çok hassas değilmi ki aslında aynı çıkmaması gerkiyo sankii
canım ben dün ateş olayını bi alman sitesinde okudum çok güzel açıklamışlar bide çizerge yapa bilmen için hazırlanmış örnek vardı yazdırdım hemen dün ölçüp işaretlemeye başladım
o sayfada diyorki kol altından ölçmemek laızmmış yanlış değer çıkarmış
sabah uyanınca yataktan kalkmadan her gün aynı saatte ya dil atlı ya vajen yada makattan en sağlamı öyleymiş
Eki Görüntüle 49716 sanırımm olduu
orda sanki baya bi kaç çizgi varmış gibi duruyor canım ay inşallah bebiş vardır sen yarında test yap
canım görünüyor işte ee artık hayırlı olsun diyelim :teytey::teytey::teytey:
testte sanki 3 çizgi var gibi ama esas koyu renge yakın olanı görebiliyomusunuz
testte sanki 3 çizgi var gibi ama esas koyu renge yakın olanı görebiliyomusunuz
evet görünüyor canım bas baya belli oluyor hadi hayırlısı
ewet canım sanki üç çizgi var ama tek çizgi çıkmasından iyidir dimi zemuszemusvardır inş. yaaaaaa:Saruboceq: