kız hani sen geçenlerde iki test almıştın eczaneden aklına benim test gelmişti ya ne oldu onları yaptınmı?
canım sen yine de sabah tekrar test yap bakalım hemen haber ver ama bize ben sabah 8 de burdayım zaten kaydirigubbakcemile3
allah allah kızlar hadi hazırlıklara başlayalım:hulya:allahım sanki ben hamişim çok güzel bişey yaa
canım bence bugün bi daha test yapma sabahı bekle daha sağlıklı olur hem bişey diyecem b-hcg baktırma imkanın yok mu ya daha kesin olur
efnanim nasılsın canım
ebrar canımm ben senle daha tanışmadım bilem sankimm hoş geldin aramıza benim eve yatılı misafirim gelince pek giremez oldumm sen ne zamanı bekliyosunn kaçıncı deneme haç yıllık evlisin kaç yaşındasınnn kısaca bahsette senide tanısımm[/QUOTE
hoşbuldum canım ben 1ay falan oldu sanırım siteye gireli 1 yıllık evliyim nisanda çalışmalara başladık geçen ay 3,5 haftalık düşük yaptım şimdi yeniden o duyguyu tatmak istiyorum bu site çok iyi geldi bana sizleri çok çokk sevdim her sabah işe gelir gelmez açıyorum siteyiolumunekankayizsmile
ebrar canımm ben senle daha tanışmadım bilem sankimm hoş geldin aramıza benim eve yatılı misafirim gelince pek giremez oldumm sen ne zamanı bekliyosunn kaçıncı deneme haç yıllık evlisin kaç yaşındasınnn kısaca bahsette senide tanısımm[/QUOTE
hoşbuldum canım ben 1ay falan oldu sanırım siteye gireli 1 yıllık evliyim nisanda çalışmalara başladık geçen ay 3,5 haftalık düşük yaptım şimdi yeniden o duyguyu tatmak istiyorum bu site çok iyi geldi bana sizleri çok çokk sevdim her sabah işe gelir gelmez açıyorum siteyiolumunekankayizsmile
canımm sınn kıyamam sana bende mayısta düşük yaptımm ama doktor bana 3 aya ara ver dedi ben 2 aya ancak verebildimm sana doktor bişi demedi mii
hah bak buda ayrı mesele doktorummbana çok kızıcakk neden 1 ay daha beklemedinn diyeee
canıımmm iyyiimm çok şükür geçmişi okudun mu test yaptımm sabah
canıımmm düşükten sonra en büyük umudum demekki hamile kalabiliyomuşum olduu eğer sende öyle düşün eğer bi problem olsaydı snarımm ne sen kalabilirdin nede eşin seni hamiş bırakabilirdi de ve moral bull ben neden düşük oldu diye bayaa araştırdımm çok şükür bişi çıkmadı boşa evham yaptımm belkide dedim sonrada
leyuzee kusura bakm yaaa kafam karışık biraz canımm sen nasılsınn bebiş nasıll sende belirti pek yaşamamıştınn dimi
AY CANIM İNANMIYORUM ŞİMDİ OKUYODUM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN AY YİNE YAP TEST YAZ HEMEN AMA HAMİLESİN BENCE KESİN:teytey::teytey::teytey::teytey: