Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız hani sen geçenlerde iki test almıştın eczaneden aklına benim test gelmişti ya ne oldu onları yaptınmı?

aynı marka iki test aldımm sabah ilkini yaptımm ikincisinide 4 saaat geçsin yaparım ama yarın sabah yapmak için yeni test alırımm ve başka marka herzaman yaptığımdan demek istedimm ebrar a canımm

canım sen yine de sabah tekrar test yap bakalım hemen haber ver ama bize ben sabah 8 de burdayım zaten kaydirigubbakcemile3

canım akşam 4 e tekrar yaparımm zaten inşallah ALLAH TAN Bİ mani olmazsa sizle paylaşırımm hemen sabah ezanında yaptımm testi hemen açtımm size yazacaktım ama önce eşimm duysun dediğim için bekledimm inşallah eşimden sonraki adersimm sizin yanınız zatenn

ay yaaa inşallah dediğiniz gibi bebiş vardırr aslında çok heyecanlanıyorum kociş nöbetten geldii uyuyoo iyiki siz varsınız sizinle paylaşabiliyorumm ama inşallahh saat4 te yaptığım teste silikte olsa çıkarrr bide çıkmaz sa bak ozman işee kızlarr dua edinn bana lütfenn

allah allah kızlar hadi hazırlıklara başlayalım:hulya:allahım sanki ben hamişim çok güzel bişey yaa

hamilelerde normalde kabızlık olur ya bende sanki var gibiydi görümcem kabızlık için form çay almışş bende ondan içtim akşamm sabah ta 1 bardak süt içtimm sonra ishal oldumm kafam çok karışıyoo yaaa

canım bence bugün bi daha test yapma sabahı bekle daha sağlıklı olur hem bişey diyecem b-hcg baktırma imkanın yok mu ya daha kesin olur

allah allah kızlar hadi hazırlıklara başlayalım:hulya:allahım sanki ben hamişim çok güzel bişey yaa

ebrar canımm ben senle daha tanışmadım bilem sankimm hoş geldin aramıza benim eve yatılı misafirim gelince pek giremez oldumm sen ne zamanı bekliyosunn kaçıncı deneme haç yıllık evlisin kaç yaşındasınnn kısaca bahsette senide tanısımm

canım bence bugün bi daha test yapma sabahı bekle daha sağlıklı olur hem bişey diyecem b-hcg baktırma imkanın yok mu ya daha kesin olur

canımm evin yanında sağlık ocağı var ama test sonucunu 2 gün sonra veriyoo yanii bugün sabah versem cuma alıyorumm eşimde uyuyo tek başıma gidemem bide özele gitmek istemiyorummm bir sürü para alıyolarr devlette acilde yaptırmayı düşünüyorumm ama ikinci kez test yapımm bakımm ondana sonra giderimm aksi haldee istanbul gibi bi yerde hastanelerde rezil olmak istemiyorumm

kızlarr valla 2 3 gün önce tesadüfe bakın kı bebişime ucuz diye patik aldımm kocaeline gezmeye gidincee ve eşimede sabaha bebişimin ağzında babacığımm patiklaeri gymeye geliyorumm diyee yazdımm inşallah kursağımızda kalmazz

leyuzee kusura bakm yaaa kafam karışık biraz canımm sen nasılsınn bebiş nasıll sende belirti pek yaşamamıştınn dimi

ya doktorum bi defa regl ol sonra bakalım dedi bende şimdi regl olmayı bekliyorum ne zaman olacağımı da bilmiyorum biraz sıkıntılıyım anlayacağın

leyuzee kusura bakm yaaa kafam karışık biraz canımm sen nasılsınn bebiş nasıll sende belirti pek yaşamamıştınn dimi

canım ben iyiyim şükür bende hiç bir belirti yoktu hemen hemen şimdi biraz biraz belirtiler başladı varya kesin hamiş sin benimde ikinci çizgi silikti hatırlarsan

AY CANIM İNANMIYORUM ŞİMDİ OKUYODUM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN AY YİNE YAP TEST YAZ HEMEN AMA HAMİLESİN BENCE KESİN:teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah canım inşallah yapıcam limdi idrarımı tutuyorumm 4 saat geçsin tekrarlıcam bide sabah yaparım farklı marka alabilirsemm eşim uyuyoda uyansınn ok derse pekii yaptığım testin resmini gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…