- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
Pelin kimdi??????
ay kızlar iyice karıştırdık bir birimizi vallaha bu face olayı şaşırttı bi listemi yapsak ne?
PELİN SBR CNM BEN KADINLAR KLUBU DİE BU GRUP YAPTIM KARIMASN DİEsositososito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pelin kimdi??????
ay kızlar iyice karıştırdık bir birimizi vallaha bu face olayı şaşırttı bi listemi yapsak ne?
Pelin kimdi??????
kızlar testi eşime gösterdimm patik içine koydumm vs. bebişten babasına mektup yazdımm eşim okudu etti ama testi görünce yaa bu çok silik dedi kan testi yaptıralımmı dedimm bi test daha yapta dedi yani sanırımm bi test daha yapmalıyım dimi
SEN HAMİŞMİİN CNM COK SEVNDMM YENİ OKUORM YAAA COK MUTLUU OLDUM HARİKA Bİ HABER BUUUU:teytey::teytey::teytey::dance::dance:
kızlarr adetime 2 gün kaldı ama gelmez ler inşallah her konuda deneyimim var diyodumm test konusunda hatta mikroskopla dahi görünse silik çizgi kesin hamilesin diyodumm herkese sabah test yaptımm daha önce hiç bu marka kullanmamıştım hep plastik damlalı kullanmıştımm ama şimdi aldığım test ondan çıkmadı idrarın içine batırıyosun vs.. Ve testte çokçokçokçokçokçokçokçok yani okdadr çok silik çıktıki karar veremedimm
canımmsınn inşallah ama test çok farklı çıktı karar vremedimm ama inşallah hayırlı ise bebiş vardır ama hiç bi belirtim yok sanki sadece şişkiniğim var azıcık oda ara ara hep değil kii
kızlarr adetime 2 gün kaldı ama gelmez ler inşallah her konuda deneyimim var diyodumm test konusunda hatta mikroskopla dahi görünse silik çizgi kesin hamilesin diyodumm herkese sabah test yaptımm daha önce hiç bu marka kullanmamıştım hep plastik damlalı kullanmıştımm ama şimdi aldığım test ondan çıkmadı idrarın içine batırıyosun vs.. ve testte çokçokçokçokçokçokçokçok yani okdadr çok silik çıktıki karar veremedimm
ay inşallah bebiş vardır canım gitsene hemen bi test daha yap yakınında eczane yokmu ay heycan yaptım vallaha şimdikızlar testi eşime gösterdimm patik içine koydumm vs. bebişten babasına mektup yazdımm eşim okudu etti ama testi görünce yaa bu çok silik dedi kan testi yaptıralımmı dedimm bi test daha yapta dedi yani sanırımm bi test daha yapmalıyım dimi
evet iyi fikir vallaha grup yapnınca yanına nick isminide not ala biliyormusun?PELİN SBR CNM BEN KADINLAR KLUBU DİE BU GRUP YAPTIM KARIMASN DİEsositososito
ay inşallah bebiş vardır canım gitsene hemen bi test daha yap yakınında eczane yokmu ay heycan yaptım vallaha şimdi
evet iyi fikir vallaha grup yapnınca yanına nick isminide not ala biliyormusun?
evet canımm yarın sabah yine yaparımm idrar testini bugün alırım her zaman kullandığım tetsenbak bence bekle yrn sabah tekrar yap testi ama baska marka al idrar damlatılandan ama hamişsin işteeeeee
evet canım zaten yapar yapmaz baktım pozitif test örneklerine netten vardı aynı tasttenn aynı şekildekız bak bu sitede var ya pozitif idrar testi ornekleri baksana o dedğin testten de var kıyasla işte
ay inşallah bebiş vardır canım gitsene hemen bi test daha yap yakınında eczane yokmu ay heycan yaptım vallaha şimdi
canımm evde aynı marka tetsim var ama sabah yapayım diyorumm belki biraz daha netleşirr
evet iyi fikir vallaha grup yapnınca yanına nick isminide not ala biliyormusun?
gunaydın canlarım iim cok şükür yok bi sıkını cok sükür doktora gideceğiz bugun bakalım hayırlı haberlerle gelirz inşll
kızlar testi eşime gösterdimm patik içine koydumm vs. bebişten babasına mektup yazdımm eşim okudu etti ama testi görünce yaa bu çok silik dedi kan testi yaptıralımmı dedimm bi test daha yapta dedi yani sanırımm bi test daha yapmalıyım dimi
hayırlı olsun canımmmmmm
masum pisi sende doktora gidicekmişin adet günün geçti mi nasılsın şimdi benim adet günümde 23 temmuz inşallah olmam inşallah sabah yaptığım test doğrudur
gecti kusum dün olmam lzmdı
zaten atesimde 37.3 dün sabah tekrar test yptım oda pozitif cok sükürr ama sancım var doktor gel bi bakalım dedii
ay valla inşallah ama hala inanamıyorum ki var mı yok mu pişman oldum sanki herzaman aldığım testten almadığıma ama ben valla farklı test çıkıcanı bilemedimm
ay bak şimdi iyice içime kurt düştü benim ateşimm hep 36.1 çıkıyo çok düşük yaaa