Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım yaa göremedim .nbr canım neler yapıosun?bn yorgunluktan ölüyorum.evde otura otura hamlamışım var ybu arada aşılama için tedaviye başladım bu arada.allahım bu defa nasip eder inşallah...

son regl tarihim. klomen kullandım. acaba hamile olup olmadığımı en erken ne zaman öğrenebilirim bir bilginiz var mı? her ne kadar adetimi tahminen 19 haziran olarak beklesem de bu günlerde bir adet olacakmışım hissi ağrısı hafif mide bulantıları ve baş dönmeleri mevcut. merak ettiğim, acaba böyle bir durum yaşayabilir ve hamile olabilir miyim ki... tam tamına 28 günde adet olmadığım için yumurtlamayı 14. gün olarak hesaba katmadan gün aşırı ilişki içinde, adetimin 5. gününden bu yana çalışma içinde idik. umarım güzel olur... : ) hepimiz için...

selam kızlar nasılsınız?pazartesi doktora gittim yumurtalıklarımdan biri çatlamış dieri kist olmuş tey yumurtayla hamile kalma şansım nedir acaba yaa bide doktor çok umutlandırdı beni tatile çıkıyomuş benimde adet tarihim bu hafta sonu normalde ama 10 una kadar beklicektik cep.nosunu falan verdi mutlu haberi bekliyorum sizden mutlaka arayın falan dedi acaba bi şekilde bişiler anlamış olabilirmi 1 haftalıkken vajina rengi değişirmi acaba aslında umutlanmak da istemiyorum ama napiim elimde değil bide stres yapma diyo dr.gelde yapma şimdi yardım kızlar noolur

canım iyi olduğuna çok sevindiim. haberlerini alıyorum. allahım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiin. yolculuğun sırasında dikkat et kendine bizim için ne olur dua et ihtiyacımız var. Hayırlı yolculuklar şimdideen.

selam canım, tek yumurtayla hamile kalma şansın ne kadar bilemiyorum. stres yapmamaya çalış biliyorum elinde değil ama dene. İnşallaah hamilesindir mutlu haberlerini bekliyor olacağız.

canımm
günaydın ya ben kimse yok diye geçmişi okudum
napıyon canım nasılsın

canımm
günaydın ya ben kimse yok diye geçmişi okudum
napıyon canım nasılsın

ilik cok sukur canım nolsun ..yine bir iş gunu işte.
sen nasılsın çalışmalar nasıl kaydirigubbakcemile2
ya ben su sıcaklardan cok bunalıyorum.surekli bir rahatsızlık hıssediyorum uzerimde .bunuda sacma sapan hamılelıge yoruyorum hep.
işte 2 3 haftadır folibiol kullanıyorum ya sürekli midem agrıyor.benim gastridim vardı o azıyor sanırım ama ılactan mı bılemıyorum.
sımdıden yoruldum gercekten.

walla canım çalışmalar tam gaz devam ediyor:kedi:kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun folbiol bende kullanıyorum ama bende sıkıntı yok o konuda
sende yemekten sonra al ilacı midene zarar vermesin
gastrit bende de vardı kaç sene önce tedavi oldum
şimdi allaha şükür midemle ilgili bi sıkıntım yok

Kız aynı ışte ben şuan yatakta yatıyorum cepten nete girdim birşeyler atıştırıyıp leptabi açıyorum ordan konuşuruz ok.

günnaydın kızlar bir aydır kayınvalidemlerde olduğum için nete giremiyodum 2 3 gün oldu annemlere geleli ve burda güzel haberi aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm:))))))))))
darısı allahtan tüm isteyenlerin başına inş

ayyy masallah ne guzel bı haber buuu..alkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis
Allah hayırlısıyla kucagına aldırsın.
ne kadarlık oldu bebeğin.
ne kadar zamandır deniyordunuz..sende belirtilerden mi anladın canım nasıldı durumun :uhm:
cok sordum bılıyorum kusura bakma heyecanlandım:teytey:

ayyyy maşallah canım tebrikler ohhhh çok iyi geldi bu haber ne güzel bi sabah ne güzel bi haber allahım:teytey::teytey::teytey::teytey: keyfimiz yerine geldi wallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…