selamm kızlarrlekem devam ediyoo hala ama çok çok çok şükür RABBİMİZE bugünn bebişimin kesesini gördük 15 gün sonra kalb atışını duyalım dedi doktor ama malesef yokum burda inşallah 1 ay yda 1,5 ay sonra duyarımmm kızlarr bu ara ben artıkk gidicemm hafta içi ALLAHIN izniyle o arada kendinize iyi bakınn ALLAHA emanet olunn listemizde adı geçenleri yazdımm inşallah o yüce topraklarda hepinizin muradı için dua edicemm en fazla 2 3gün daha nete girerim sonra yolcuyum tam tarih belli değil herşeyinn başı sağlıkk gerisi boş kızlarr dikkat edinn kendinizee
selam kızlar nasılsınız?pazartesi doktora gittim yumurtalıklarımdan biri çatlamış dieri kist olmuş tey yumurtayla hamile kalma şansım nedir acaba yaa bide doktor çok umutlandırdı beni tatile çıkıyomuş benimde adet tarihim bu hafta sonu normalde ama 10 una kadar beklicektik cep.nosunu falan verdi mutlu haberi bekliyorum sizden mutlaka arayın falan dedi acaba bi şekilde bişiler anlamış olabilirmi 1 haftalıkken vajina rengi değişirmi acaba aslında umutlanmak da istemiyorum ama napiim elimde değil bide stres yapma diyo dr.gelde yapma şimdi yardım kızlar noolur
canımm
günaydın ya ben kimse yok diye geçmişi okudum
napıyon canım nasılsın
Kızlar bende varim günaydın nasılsınız
günnaydın kızlar bir aydır kayınvalidemlerde olduğum için nete giremiyodum 2 3 gün oldu annemlere geleli ve burda güzel haberi aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm:))))))))))
darısı allahtan tüm isteyenlerin başına inş
günnaydın kızlar bir aydır kayınvalidemlerde olduğum için nete giremiyodum 2 3 gün oldu annemlere geleli ve burda güzel haberi aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm:))))))))))
darısı allahtan tüm isteyenlerin başına inş