Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-
günnaydın kızlar bir aydır kayınvalidemlerde olduğum için nete giremiyodum 2 3 gün oldu annemlere geleli ve burda güzel haberi aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm:)))))))))) darısı allahtan tüm isteyenlerin başına inş
evet bende biran once ogrenmek ıstıyorum ama yaa.. ebrar dun kızlardan bırı erken gebelık testı dedı. o ne acaba kac gun oncesını gosteriyor acaba bılgın varmı.alsak mı acaba bızde ..surda adetımıze 10 gun falan var
ya kepeklim bişey söylimcem ben bu ay olacağına çok inanıyorudum ama bu iki gündür neden bilmiyorum ama bütün inancımı kaybettim hiç olacakmış gibi gelmiyor artık
Kepekli canım folik asit için sana bi önerim var banada mide bulantısı yapıyor bende yıllar önce gastrit vardı ben akşamları yatmadan önce alıyorum hapı gece uyurkende bi rahatsızlık hissetmiyorum
evet bende biran once ogrenmek ıstıyorum ama yaa.. ebrar dun kızlardan bırı erken gebelık testı dedı. o ne acaba kac gun oncesını gosteriyor acaba bılgın varmı.alsak mı acaba bızde ..surda adetımıze 10 gun falan var
canım bende normel 4tl lik gebelik testini regl 9 gün kala yaptım negatif çıktı eşim bugün tekrar yapmamı söyledi ama bence henüz erken biraz daha beklicem
hamile kalmayı tekrar denemek için bekleyenlerzemuszemus
tosti----------------------ağustos jbys---------------------- en kısa zamanda masallal---------------- ağustos ceylin33-----------------------en kısa zamanda hatice28-----------------en kısa zamanda oglak75------------------ekim sakine82-----------------en kısa zamanda yoncamlaben-----------------en kısa zamanda
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ben artık hamileyim diyenler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: 1.Manik ------------------------- 7 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis 2.ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis 3.azrayağmur--------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 4.bitanem16---------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 5.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 6.as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 7.tusem----------------------------23 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 8.yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 9.yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 10.eceirem nur-------------------26 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 11.missteacher-------------------29 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 12.aysena2004--------------- ---30 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 13.bethesna-----------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis 14. Asu 20---------------------28 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis 15.burcuwaa-------------------30 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis 16. Eylem sevcan-------------10 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis 17. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 18. 06bvn06------------------- 09 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 19. huysuzoglum-------------13 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 20. sweet_drop ------------------- 16 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 21. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLERalkisalkisalkis 22. leyuze ------------------------18 temmuzTEBRİKLERalkisalkisalkis 23. efnanim ---------------- 21 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 24. life_city------------------22 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 25. goncamm---------------23 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 26. Yarn----------------------24 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 27. haticeuyan--------------26 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 28. bsbirkin------------------------31 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis 29. funmak-------------------------31 temmuz ayın son süprizalkisalkisalkis 30. humeyraa--------------------6 ağustoshihoyyyt Ayın ilk süprizi alkisalkisalkis 31. usak---------------------------09 ağustos alkisalkisalkis 32. fovfov----------------------------14 ağustos alkisalkisalkis 33. isra-----------------------------14 ağustos RAMAZANIN İLK SÜPRİZİ alkisalkisalkis 34. eflalim--------------------------16 ağustos SENİ CANDAN TEBRİK EDİYORUZ CANIM ARKADAŞIM alkisalkisalkis 35. tiancu---------------------------16 ağustos (4haftalık) TEBRİKLER alkisalkisalkis 36. dlg--------------------------------16 ağustos TEBRİKLER alkisalkisalkis 37. evhan -------------------------17 ağustos alkisalkisalkis TEBRİKLER 38. kepekliekmek---------------18 ağustos alkisalkisalkis TEBRİKLER 39. dscopur------------------------19 ağustos alkisalkisalkis TEBRİKLER 40. ymr el--------------------------27 ağustosTEBRİKLER alkisalkisalkis 41. reyyann-----------------------27 ağustosTEBRİKLER alkisalkisalkis Ramazanın bereketiyle 41. hamilemiz canım arkadaşım sana 41 kere maşallah 42. _DeReN_----------------------02 eylül TEBRİKLER alkisalkisalkis 43. sumru---------------------------03 eylül TEBRİKLER alkisalkisalkis
16 veya 17 ağustos canım yani ben daha yumurtlama dönemindeyim sanırım yarın doktora görüncem zaten reglin 14. günü gel demişti bakacaz yumurtlamışmıyım ama böyle beklemek sıkıyor insanı yaa