Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

genleri alıyoruz tabiki. benim anneannemim 12 tane çocuğu ya düşmüş ya doğmuş yaşamamış. benimde hep düşüyo mesela. genetik faktör çok ama sakın belini çektirme. tavsiye etmem

küçükken mahallede bi komşumuz vardı 1 oğlu vardı bi çocuk daha istedi hep peş peşe düşük oluyordu zar zor tutturdu kızı oldu kulakları çınlasın aradan 13yıl geçti bi ramazan ayında kadın hamile kaldı hiç plansız antibiyotik kullanırken d.k. hapı etkisini kaybetmiş eşi bi kızmıştı kızmıştı kadın bak mübarek ayda oldu diyordu hiçte sorun çıkmadı ne düşük tehlikesi ne başka bi sorun allahın işi işte

maşallah cnm nsıl denk geldiki öyle takdiri ilahi işde. yumurtlama takibi yaptınmı nasıl biliyodun:nazar::nazar:

canım yumurta takibi yaptırmadım benim ilk bebeğimdede birkerede tutmuştu allahın takdiri sadece yumurtlama günümü kendim hesapladım bide 7 sene hep eşim korundu ben herhengi bişey kullanmadım

canım yumurta takibi yaptırmadım benim ilk bebeğimdede birkerede tutmuştu allahın takdiri sadece yumurtlama günümü kendim hesapladım bide 7 sene hep eşim korundu ben herhengi bişey kullanmadım

anladım cnm tabiki herşey allahdan verende oo alanda.

kardeşimede 2 bebeği istemeye istemeye allah verdi hiç istemiyodu kardeşim kocası haylazın teki çalışmaz görmez.pis işlerle uğraşır. allahda böylesine çift çift veriyo. bazen günaha giriyom böyle sorgusundan sual oluyom.isteyene vermez böyle haram para getirene verir.

kardeşimede 2 bebeği istemeye istemeye allah verdi hiç istemiyodu kardeşim kocası haylazın teki çalışmaz görmez.pis işlerle uğraşır. allahda böylesine çift çift veriyo. bazen günaha giriyom böyle sorgusundan sual oluyom.isteyene vermez böyle haram para getirene verir.

evet haklısın o dengeyi bende çözmüş deilim ama allah herşeyin en doğrusunu bilir ne diyelim

sonra ne oldu kardeşin hala evlimi öyle biriyle yoksa düzeldimi adam?
benimde erkek kardeşim henüz 1yıl oldu evleneli kışın karısı hamile kalmış bilmeden üzüldü istemiyordum hemen falan dedi dışarıdan okuyordu önce biraz çalışmak istedi bende kendin korun diyordum korkutmuşlar korunursan kısır olursun diye
adet olmamıştı doktora gitmiş kist var demiş 5hafta kist için ilaç kullandı yine olmayınca başka doktora gitti hamilesin dedi
önceki doktor (artık nasıl doktorsa) bebeği kist olarak görmüş
ama bana demişti midem bulanıyor diye bende günün ne zaman demiştim 1hafta var daha diyordu bende bir hafta bekle test yaparsın yadan kanda baktır diyordum bide okumuş sözde testi bile bilmiyor yapmamış kanda aldırmamış kist ilacı kulladı

evet canım ben figen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor yiğenim nasılopuyorumnanaktan

saol canım iyi olmaya çalışıyorum midem çok bulanıyo kusmuyorum ama devemlı içim kalkık durumda sıcak bide durduğum yerde terliyorum hamilelik zor geçiyo anlıcan ama napalım bunada şükür sen nasılsın canım iyimisin

dengeyi bende çözemedim canımm yhaa ablama da verdi eşinin kötü alışkanlıkları vardı ama cenabı allah biliyor yhaa kızı var 10 yaşında onu rüyasında yüksek yerden düşerken görmüş korkunca da bebişini düşürdü ama allahım biliyor yhaa çocuğu ortada kalmasın diye düştü sanırım şimdi ayrıldılar da....

saol canım iyi olmaya çalışıyorum midem çok bulanıyo kusmuyorum ama devemlı içim kalkık durumda sıcak bide durduğum yerde terliyorum hamilelik zor geçiyo anlıcan ama napalım bunada şükür sen nasılsın canım iyimisin

iyiyim canım ne olsun yhaa uğraşıp duruyoruz

X