- 13 Kasım 2007
- 4.374
- 0
- 46
canım ben 6 haftalık hamileyim korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım tam yumurtlama günü tek ilişki ile kaldım
maşallah cnm nsıl denk geldiki öyle takdiri ilahi işde. yumurtlama takibi yaptınmı nasıl biliyodun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben 6 haftalık hamileyim korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım tam yumurtlama günü tek ilişki ile kaldım
genleri alıyoruz tabiki. benim anneannemim 12 tane çocuğu ya düşmüş ya doğmuş yaşamamış. benimde hep düşüyo mesela. genetik faktör çok ama sakın belini çektirme. tavsiye etmem
maşallah cnm nsıl denk geldiki öyle takdiri ilahi işde. yumurtlama takibi yaptınmı nasıl biliyodun
canım yumurta takibi yaptırmadım benim ilk bebeğimdede birkerede tutmuştu allahın takdiri sadece yumurtlama günümü kendim hesapladım bide 7 sene hep eşim korundu ben herhengi bişey kullanmadım
anladım cnm tabiki herşey allahdan verende oo alanda.
canım kıslar bizi yalnız bırakmadılar canımcım
kardeşimede 2 bebeği istemeye istemeye allah verdi hiç istemiyodu kardeşim kocası haylazın teki çalışmaz görmez.pis işlerle uğraşır. allahda böylesine çift çift veriyo. bazen günaha giriyom böyle sorgusundan sual oluyom.isteyene vermez böyle haram para getirene verir.
ceylin sen figendin dimi ben hep karıştırıyorumda
kardeşimede 2 bebeği istemeye istemeye allah verdi hiç istemiyodu kardeşim kocası haylazın teki çalışmaz görmez.pis işlerle uğraşır. allahda böylesine çift çift veriyo. bazen günaha giriyom böyle sorgusundan sual oluyom.isteyene vermez böyle haram para getirene verir.
evet canım ben figen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor yiğenim nasılopuyorumnanaktan
esra bize kızmamıştır umarım yorumlarımızdan sonra bişi yazmadan gitti.ben korkarım birilerini kırmakdan. ince düşünürüm hemn
saol canım iyi olmaya çalışıyorum midem çok bulanıyo kusmuyorum ama devemlı içim kalkık durumda sıcak bide durduğum yerde terliyorum hamilelik zor geçiyo anlıcan ama napalım bunada şükür sen nasılsın canım iyimisin
kızlar yemek yapmam lazım ben çıkıyorum görüşmek üzere