Başlarda benimde dengesizdi şimdi normel sabah kalkınca ölçtüm 36.7iken şimdi 37.0 çıktı o da hareketten dolayıdır ki fazla hareket etmedigim halde spor filan yapsam 38 olucak galiba
evet yaa belirti çok,takılma sen yinede,normal hayata devam etmek lazım,biz acabalarla kendimize stres yapıyoruz hep.yumurtlama zamanında şeffaf renkte oluyormuş başka bilimiyorum ben
hmmm ama ben zaten her sabah aynı saatte daha yerimden kalkmadan dil altından ölçüyorum yani yapılması gerekenlere uyuyorum aman zaten ben istesemde artık hesap kitapla yapamayacağım bu işi daha adet olamadım bidahaki adetim belli değil ne çıkacağı belli değil en iyidi gelişi güzel ilişki olursa olur sanki eskiden böyle şeyler biliyordu kadınlar rasgele hamile kalıyorlardı kaydirigubbakcemile2
sana katılıyorum gülcümm
kıslarr daha önce sordum ama tekrar sorayım eşimin annesigilin ilk 3 yıl bebekleri olmamış abisininde korunmadıkları halde ilk 3 yıl bebişleri olmamış ırsi olabilir mi bu durum evli kayınımın eşi düşük yaptı ama
olabilir tabiki şekerim sonuçta anne ve babanın genlerini taşıyoruz hepimiz
banada doktorum 1yıl beklemeye gerek yok 6-7 ay içinde olmazsa eşinle gel demişti
hımm saol canımm annemde çektirme denen bir yöntem varmış onunla hamiş kalıyormuşş olmazsa anneme baktırırım bende
ceylin inşaallah sizde olmaz..
cnm sen kaç aylıkdınn. yani bebişin. korunmayı bırakınca hemen hamile kaldınmı peki ne kadar sürede kaldın sorulara bak ahiret sorusu hibi sıraladım-tatlicadiarzu-