Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Başlarda benimde dengesizdi şimdi normel sabah kalkınca ölçtüm 36.7iken şimdi 37.0 çıktı o da hareketten dolayıdır ki fazla hareket etmedigim halde spor filan yapsam 38 olucak galiba

hmmm ama ben zaten her sabah aynı saatte daha yerimden kalkmadan dil altından ölçüyorum yani yapılması gerekenlere uyuyorum aman zaten ben istesemde artık hesap kitapla yapamayacağım bu işi daha adet olamadım bidahaki adetim belli değil ne çıkacağı belli değil en iyidi gelişi güzel ilişki olursa olur sanki eskiden böyle şeyler biliyordu kadınlar rasgele hamile kalıyorlardı kaydirigubbakcemile2

evet yaa belirti çok,takılma sen yinede,normal hayata devam etmek lazım,biz acabalarla kendimize stres yapıyoruz hep.yumurtlama zamanında şeffaf renkte oluyormuş başka bilimiyorum ben

cnm geçen hafta 3 gün ağrı sonunda şeffaf yumurta akı bigi sünen akıntı peçeteye geldi o işde yumurtlama akıntısı. ertesi gün kesildi ağrı.

adam çeketini kadının üstüne atsa hamile kalıyomuş :roflol::roflol:
ya eskiden teknolojimi vardı tv bile yoktu. gaz lambasının altında yemek yedikden sonra yapacak meşgale yok doğru cuppala yatak. ondan sorun yokmuş hemen gebeymiş kadınlar.şimdi teknoloji kıurbanıyız. biz.

kıslarr daha önce sordum ama tekrar sorayım eşimin annesigilin ilk 3 yıl bebekleri olmamış abisininde korunmadıkları halde ilk 3 yıl bebişleri olmamış ırsi olabilir mi bu durum evli kayınımın eşi düşük yaptı ama

gül cüm bide korunma falan olmuyordu eskiden,radyasyon da çok etkiliyor ya pc telefon falan herkesete yoktu...

olabilir tabiki şekerim sonuçta anne ve babanın genlerini taşıyoruz hepimiz
banada doktorum 1yıl beklemeye gerek yok 6-7 ay içinde olmazsa eşinle gel demişti

olabilir tabiki şekerim sonuçta anne ve babanın genlerini taşıyoruz hepimiz
banada doktorum 1yıl beklemeye gerek yok 6-7 ay içinde olmazsa eşinle gel demişti

hımm saol canımm annemde çektirme denen bir yöntem varmış onunla hamiş kalıyormuşş olmazsa anneme baktırırım bende

hımm saol canımm annemde çektirme denen bir yöntem varmış onunla hamiş kalıyormuşş olmazsa anneme baktırırım bende

genleri alıyoruz tabiki. benim anneannemim 12 tane çocuğu ya düşmüş ya doğmuş yaşamamış. benimde hep düşüyo mesela. genetik faktör çok ama sakın belini çektirme. tavsiye etmem

esra bize kızmamıştır umarım yorumlarımızdan sonra bişi yazmadan gitti.ben korkarım birilerini kırmakdan. ince düşünürüm hemn

kızlar son rahim ameliyatımdan sonra ben vc sorunu yaşıyorum ya. bana sonda takmışlar. ogünden beri ben günde vc ye 1 kere güdüyorum. eskiden çıkmazdım vc den. bak bugün daha yeni gittim. koca gün su içiyom çay ona keza. neden acaba. gittiğimde bi sorim bakim. sonda etkilermi

cnm sen kaç aylıkdınn. yani bebişin. korunmayı bırakınca hemen hamile kaldınmı peki ne kadar sürede kaldın sorulara bak ahiret sorusu hibi sıraladım-tatlicadiarzu-

canım ben 6 haftalık hamileyim korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım tam yumurtlama günü tek ilişki ile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…