Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anahhhh ben diyete başlayalı adetim gecikmeye başlamıştıııııııııı sırf lıhgt kepek kullandım gerçekden doğru söylemiş. ay cnm saol araştırman için bana baya faydası oldu bırakıyorum artık kepekli gıdaı

ben öyle aman aman diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum az önce benimki kontrol ediyor baktı baktı sen kilo vermişsin diyor baskülüm olmadığı için kaç kilo olduğumu bilmiyorum tabikiii

benimde eşim makarnayı çok sever bir kaç aydır çok yedik sanki,bu ay nerdeyse hiç yemedim bak erken geldi adet...olabilir canım..dikkat etmek lazım.lifli gıdaları çok tüketmmmk gerkiyomuş ceylincim bak yumurtlamada sıkıntı yapabiliyormuş...sende dikkat et

ben öyle aman aman diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum az önce benimki kontrol ediyor baktı baktı sen kilo vermişsin diyor baskülüm olmadığı için kaç kilo olduğumu bilmiyorum tabikiii

senin herif baya takmış bu kilo işine. kontrol fln ettiğine göre.

esra cım ateşin yüksek olması iyiye işaret ama geçmişde biri de böyle atesi yüksekken adet günü düşüvermişti. çok umutlanma sen yinede cnm. üzülme diye söylüyorum

ooo esra hadi bakalım....bekliyoruz güzel haberleri.kızlar adet gününde ateş düşüyor demi...ben ölçtüm de baya düşük çıktı 36.1 hiç düştüğünü görmedim bu kadar da

ooo esra hadi bakalım....bekliyoruz güzel haberleri.kızlar adet gününde ateş düşüyor demi...ben ölçtüm de baya düşük çıktı 36.1 hiç düştüğünü görmedim bu kadar da

evt adet zamanı şakkkk diye düşüyomuş
ben hiç takip etmedim ama adet olayım denemek istiyom merakdan sadece

takmaz mı canım
reyhancım eşim tur da her gün makarna yediğinden evde kolay kolay pişirmem makarna o yüzden sorunum yok paylaşımın için saol canım ama diğer lifli gıdalara dikkat etmek lazımm

Şimdi ateşimi ölçtüm ve 37.0 çıktı kızlar

kızlar bende ateş ölçme işine başladım salak gibi çizerge bile buldum internetten çıkarttım her gün not alıyorum ama ateşim bile dengesiz bi yüksek bi düşük sinir oldum vallaha zaten tam anlamıyordum ateş işini şimdi hiiiiç anlamıyorum

Canım o yüzden bekliyorum bende zaten ama dayanamazsan en erken cuma test yaparım 3 gün kala yani

esracığım genelde ben hamilelerden akıntı sarı diye duydum ama şeffafta olabiliyor galiba hatta bazısında tam tersi gebe değilken akıntısı olanda gebe kalınca hiç olmuyormuş öyle bişeler okumuştum
canım belirti ararsan okadar çok varki göz bebekleri büyüyormuş kadınların kiprikler çaprazlaşıyor parmağını rahimine sokup test edenler oluyor bide eğilip vajen bölgene bak ordada renk koyulaşıyormuş

Başlarda benimde dengesizdi şimdi normel sabah kalkınca ölçtüm 36.7iken şimdi 37.0 çıktı o da hareketten dolayıdır ki fazla hareket etmedigim halde spor filan yapsam 38 olucak galiba

Canım o yüzden bekliyorum bende zaten ama dayanamazsan en erken cuma test yaparım 3 gün kala yani
hayırlısı olsun cnm. ama belirtilere takılma

katılıyorum sana cnm yoğurdun içine çiş yapanlar bile var test için hehe insan vücudu nasıl hissedersen öyle kandırıyo seni. resmen kendini hamile sanıp sonradan yıkılan çok kişi gördüm. midesi bulanan bile vardı. en güzeli gününü bekleyip sonuca bakmak.

evet yaa belirti çok,takılma sen yinede,normal hayata devam etmek lazım,biz acabalarla kendimize stres yapıyoruz hep.yumurtlama zamanında şeffaf renkte oluyormuş başka bilimiyorum ben

Hııım bende geçen ay iltihap varken şeffafti şimdi geçti ve sarı akintim var bir haftadır merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…