yeni bir araştırma kepekli ekmek ve makarnanın kadınların hormon dengesini bozduğunu ortaya çıkardı.Kadınlar bu tür besinleri ne kadar çok tüketirse üreme organlarındaki sorunlar o kadar artıyor.Amerikada çocuk sahibi olma yaşındaki 250 kadınla yapılan araştırmayla lifli gıdaların hormonlardaki seviyeyi düşürdüğü ve aynı zamanda yumurtlama da da sorun yarattığı anlaşıldı.Buna göre menstrüal dönemde kadınların yumurtlamasında bu gıdalar nedeniyle düşüş yaşanıyor...
paragraf bu kızlar
Kızlar geçmişi oku oku zorla bitirdim benim hakkımda düşündüleriniz beni mutlu etti inşallah hamileyimdir de size bu haberi veririm en kısa zamanda
Kızlar geçmişi oku oku zorla bitirdim benim hakkımda düşündüleriniz beni mutlu etti inşallah hamileyimdir de size bu haberi veririm en kısa zamanda
anahhhh ben diyete başlayalı adetim gecikmeye başlamıştıııııııııı sırf lıhgt kepek kullandım gerçekden doğru söylemiş. ay cnm saol araştırman için bana baya faydası oldu bırakıyorum artık kepekli gıdaı
ben öyle aman aman diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum az önce benimki kontrol ediyor baktı baktı sen kilo vermişsin diyor baskülüm olmadığı için kaç kilo olduğumu bilmiyorum tabikiii
ooo esra hadi bakalım....bekliyoruz güzel haberleri.kızlar adet gününde ateş düşüyor demi...ben ölçtüm de baya düşük çıktı 36.1 hiç düştüğünü görmedim bu kadar da
Kızlar hamilelerdeki akinti şeffaf renkte mi yoksa sarı mi oluyor cevap bekliyorum
Şimdi ateşimi ölçtüm ve 37.0 çıktı kızlar
ooo esra hadi bakalım....bekliyoruz güzel haberleri.kızlar adet gününde ateş düşüyor demi...ben ölçtüm de baya düşük çıktı 36.1 hiç düştüğünü görmedim bu kadar da
senin herif baya takmış bu kilo işine. kontrol fln ettiğine göre.
esra cım ateşin yüksek olması iyiye işaret ama geçmişde biri de böyle atesi yüksekken adet günü düşüvermişti. çok umutlanma sen yinede cnm. üzülme diye söylüyorum
kızlar bende ateş ölçme işine başladım salak gibi çizerge bile buldum internetten çıkarttım her gün not alıyorum ama ateşim bile dengesiz bi yüksek bi düşük sinir oldum vallaha zaten tam anlamıyordum ateş işini şimdi hiiiiç anlamıyorum
hayırlısı olsun cnm. ama belirtilere takılmaCanım o yüzden bekliyorum bende zaten ama dayanamazsan en erken cuma test yaparım 3 gün kala yani
esracığım genelde ben hamilelerden akıntı sarı diye duydum ama şeffafta olabiliyor galiba hatta bazısında tam tersi gebe değilken akıntısı olanda gebe kalınca hiç olmuyormuş öyle bişeler okumuştum
canım belirti ararsan okadar çok varki göz bebekleri büyüyormuş kadınların kiprikler çaprazlaşıyor parmağını rahimine sokup test edenler oluyor bide eğilip vajen bölgene bak ordada renk koyulaşıyormuş
esracığım genelde ben hamilelerden akıntı sarı diye duydum ama şeffafta olabiliyor galiba hatta bazısında tam tersi gebe değilken akıntısı olanda gebe kalınca hiç olmuyormuş öyle bişeler okumuştum
canım belirti ararsan okadar çok varki göz bebekleri büyüyormuş kadınların kiprikler çaprazlaşıyor parmağını rahimine sokup test edenler oluyor bide eğilip vajen bölgene bak ordada renk koyulaşıyormuş