Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sormayın yaa zaten bu gün şok oldum bende,hiç şaşmazdı gününde gelirdi adetim,bugün sabah çıktı geldi daha 3 gün vardı,şaştım kaldım.kızlar ne dicem ovulasyon aletini kullanan var mı aranızda,acaba ymurtlama gününü mü denk getiremiyorum

ben hiç kullanmadım ve merakda ediyom nasıl bişi.. bize gerek yok testlere fln. günlük şaşırtmıyo saolsun eşim.

almayı düşünüyorum ben,olsun ay en azından ksperm kalitesi için zamanını bilirsek iyi olur...

haklısın cnm al dene bakalım
ben geçen hafta 3 gün ağrı çektim sonra ovuasyon akıntısı oldu ağrı kesildi. herhalde ben geç yumurtluyom ondan adette gelmedi.

eğer dediği çıkarsa kışa hamileyim inşşşş :Saruboceq:senin neden belli olsa durumun kısaca özetlermisin ancak tanıyom daha sizleri

canım anlatayım zaten hatırlarsın hemen çünkü benim durumumda başka kimse yok
ben 25mayısta adet oldum ondan sonra bidaha d.k. hapı kullanmadım (yasmin kullanıyordum uzun yıllar) ve malesef bidaha adet olamadım :gitme: 3-4 kere test yaptım negatif 25haziranda kanda negatif 28haziranda doktora gittim ultrasonda baktı bişe yok bi sorunda yok rahim temiz overler normal dedi kist falanda yok bir haftaya adet olursun olmazsan farlutal kullan demişti ben yine bir haftadan daha uzun bekledim çevremde bi çok kişi kesin hamilesindir geç döllenmiştir falan dedi neyse 15temmuzda farlutal bitti bende hala tık yok kafayı yiye bilirim yani anlayacağın eyvahedigeldismile
az önce aradım doktorumu gel bakalım dedi cumadan önce yer yokmuş çok yoğun çalışıyor kesin moralimi bozacak bişe çıkar allah bilir kist falan yoktur yani bi sorun yoktur kendi kendime acaba menopozdamıyım diyorum :eek:lmaz:

merhaba kızlaar nasılsınız,esra hamile mi
sormayın yaa zaten bu gün şok oldum bende,hiç şaşmazdı gününde gelirdi adetim,bugün sabah çıktı geldi daha 3 gün vardı,şaştım kaldım.kızlar ne dicem ovulasyon aletini kullanan var mı aranızda,acaba ymurtlama gününü mü denk getiremiyorum
hoşgeldin canım naber
vallaha yukarıda yazdıklarımı yaşadıktan sonra bende ovulasyon testi düşündüm ama benim durumumda biri her gün yapması lazım onada test dayanmaz
ben galiba hiç yumurtlamadım sanırım o yüzdende adet olamadım neyim var bilmiyorum

canımcım hoşgeldin öncelikle doğum kontrol ilacı kullandım yarıda kesince tekrar kanama oldu
garib kocamda hap işe yarıyor o zaman sen iyi olacaksan olsun diyor canım benim yhaa

canım hapı kestikten sonra ilişki yaşadınmı sorunun geçtimi hap yüzündenmi olmuşsun öyle?

Reyyancığım sayfaya tıklayınca açılmıyor

mehtapcım geçen senelerde bendede aynı durum oluyodu over eksikliğinden kaynaklanıyormuş 2-3 ay olmadığı oluyodu. preogestan hapı kullandım 8 ay o düzene sokmuştu. progesteron eksikliği böyle durumlar yapabiliyormuş. ferlutal den sonra 10 gün içinden olman lazımdı. sen bi hormon tahlili yaptır cnm.

canım anlatayım zaten hatırlarsın hemen çünkü benim durumumda başka kimse yok
ben 25mayısta adet oldum ondan sonra bidaha d.k. hapı kullanmadım (yasmin kullanıyordum uzun yıllar) ve malesef bidaha adet olamadım :gitme: 3-4 kere test yaptım negatif 25haziranda kanda negatif 28haziranda doktora gittim ultrasonda baktı bişe yok bi sorunda yok rahim temiz overler normal dedi kist falanda yok bir haftaya adet olursun olmazsan farlutal kullan demişti ben yine bir haftadan daha uzun bekledim çevremde bi çok kişi kesin hamilesindir geç döllenmiştir falan dedi neyse 15temmuzda farlutal bitti bende hala tık yok kafayı yiye bilirim yani anlayacağın eyvahedigeldismile
az önce aradım doktorumu gel bakalım dedi cumadan önce yer yokmuş çok yoğun çalışıyor kesin moralimi bozacak bişe çıkar allah bilir kist falan yoktur yani bi sorun yoktur kendi kendime acaba menopozdamıyım diyorum :eek:lmaz:

hoşgeldin canım naber
vallaha yukarıda yazdıklarımı yaşadıktan sonra bende ovulasyon testi düşündüm ama benim durumumda biri her gün yapması lazım onada test dayanmaz
ben galiba hiç yumurtlamadım sanırım o yüzdende adet olamadım neyim var bilmiyorum
hoşbuldum sağolsın evet rabbim kolaylık versin canım hepimize..denemekte yarar var,bide ben ramazan gelmeden dr a gidecem inşaallah,daha gidemedim,korkuyorum yaa bi sorun mu var maazalllah diye
canımcım hoşgeldin öncelikle doğum kontrol ilacı kullandım yarıda kesince tekrar kanama oldu
garib kocamda hap işe yarıyor o zaman sen iyi olacaksan olsun diyor canım benim yhaa

anladım canım düzensizmiydi adetin.hoşbuldummm sağol.hayırlısı yaa...

canım hapı kestikten sonra ilişki yaşadınmı sorunun geçtimi hap yüzündenmi olmuşsun öyle?

Reyyancığım sayfaya tıklayınca açılmıyor

canım 23 temmuzda adet oldum ve 2 .günü kullanmaya başladım ama öncesinde ilişkimiz oldu ve adetim 28 temmuzda bitti ve sonrasında ilişkim oldu orgazm sorunu yaşadım ilaçtan oldu diye ilacı bıraktım o yüzden dün gece tekrar başladı ama çok az geliyor :uhm:

doğum kontrol hapını bıraktıntan 2-3 gün içinde tekrar kanama gelir zaten normal yani.

yok kafama takmıyorum canım biliyorum ondan olduğunu sanırım devam edeceğim düzene girmesi gerekiyor adetimin

yeni bir araştırma kepekli ekmek ve makarnanın kadınların hormon dengesini bozduğunu ortaya çıkardı.Kadınlar bu tür besinleri ne kadar çok tüketirse üreme organlarındaki sorunlar o kadar artıyor.Amerikada çocuk sahibi olma yaşındaki 250 kadınla yapılan araştırmayla lifli gıdaların hormonlardaki seviyeyi düşürdüğü ve aynı zamanda yumurtlama da da sorun yarattığı anlaşıldı.Buna göre menstrüal dönemde kadınların yumurtlamasında bu gıdalar nedeniyle düşüş yaşanıyor...

paragraf bu kızlar

Kızlar geçmişi oku oku zorla bitirdim benim hakkımda düşündüleriniz beni mutlu etti inşallah hamileyimdir de size bu haberi veririm en kısa zamanda

X