Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Adet Düzensizliği
pko hastasıyım tedavısnde dogum kontrol hapından baska ne onerırsızn bekarım?adetlerım duzensız
sevgili dilara hanım zayıflamanızı öneriyorum ieal kılonuza gelin hastalıgınız ilaçsız düzelecek saygıularımla

kızlar özel doğum diye biyer var dr. soru soruyon cvp lıyo. pkolular için kopyaladım okuyun lütfen

hoşgeldin funmak canım adet olmana yakın falan hamileliğini daha öğrenmeden bir belirti yaşadın mı yardımcı olurmusun bizlere

cnm 4,5 aylıkdı. artık hissediyordum usg de görüyordum çok hareketliydi. napalım nasip değilmiş. bana ahirette şefeatçi olucak oğlum.
ama hep rüyaalarımda oğlan çocuğu görürüm herhalde o düşen oğlum diyorum allah gösteriyo bana.

vardır herşeyde bi hayır canım allah öyle yazmış onunda alın yazısını bayada büyükmüş yazık rüyalarında gördüğün kesin odur canım ama her zaman daha kötü durumda olanlar var benim bi tanıdığımın bebeğinin kalp atışları 8.ayda durmuştu düşünsene o dahada ağır bi durum yada doğduktan sonra ölen ne kadar bebişler oluyor anneannemin ölmüş öyle ilk oğlu 8 aylıkken oda bazen benim rüyalarıma giriyor ama kötü giriyor boğuyor beni öldürmeye uğraşıyor mezarının başında ve ben gerçekmiş gibi kilitlenip kalıyorum eşimi dürtmeye uğraşıyorum beni uyandırsın diye ama hareket edemiyorum uyanıncada resmen ağlamış oluyorum ama bi keresinde eşim duymuş nefes almakta zorlanmışım darlanmışım uyandırmıştı beni

vardır herşeyde bi hayır canım allah öyle yazmış onunda alın yazısını bayada büyükmüş yazık rüyalarında gördüğün kesin odur canım ama her zaman daha kötü durumda olanlar var benim bi tanıdığımın bebeğinin kalp atışları 8.ayda durmuştu düşünsene o dahada ağır bi durum yada doğduktan sonra ölen ne kadar bebişler oluyor anneannemin ölmüş öyle ilk oğlu 8 aylıkken oda bazen benim rüyalarıma giriyor ama kötü giriyor boğuyor beni öldürmeye uğraşıyor mezarının başında ve ben gerçekmiş gibi kilitlenip kalıyorum eşimi dürtmeye uğraşıyorum beni uyandırsın diye ama hareket edemiyorum uyanıncada resmen ağlamış oluyorum ama bi keresinde eşim duymuş nefes almakta zorlanmışım darlanmışım uyandırmıştı beni

haklısın cnm onun için aklıma getirmemeye çalışıyorum. resimleri var saklıyorum ama bakmıyorum üzülmemek için. cnm sende gördüğün rüyaya göre korkutuyo lar seni felak nas surelerini oku yatmadan öce. bide bir yasin oku bağışla ruhuna senden hayr bekliyo olabilir
ben genelde rüya yorumcusuyumdur ve çıkar söylediklerim. ondan yorumladım.

kızlar bende doktorumu aradım az önce ama yoktu yerinde saat 16-17 arası tekrar arayacağım
aslında hemen randevu alacaktım ama özel hastane uzak bide her gitmeye bir sürü masraf bi sorayım önceden danışayım dedim belki gitmeme gerek kalmadan bilgi vere bilir bana

ay bide sinir oldum ateş ölçme yöntemine başlayayım dedim ama hep farklı bi inişli bi çıkışlı benim herşeyim acayip ateşim bile normal değil bu yöntemlede hesap yapamayacağım belliki sinir oluyorum vallaha mafoldumben

haklısın cnm onun için aklıma getirmemeye çalışıyorum. resimleri var saklıyorum ama bakmıyorum üzülmemek için. cnm sende gördüğün rüyaya göre korkutuyo lar seni felak nas surelerini oku yatmadan öce. bide bir yasin oku bağışla ruhuna senden hayr bekliyo olabilir
ben genelde rüya yorumcusuyumdur ve çıkar söylediklerim. ondan yorumladım.

a süper ya bundan sonra rüyalarıma sana anlatırım
rüya ölü görünce hayır beklediğini biliyorum ama annemden çok duyardım
geçendede teyzem rüyasında anneannemin bahçesinde boş bebek arabası görmüş köpeği var anneannemin o bebek arabasını havlayarak korumaya uğraşıyormuş
hemen beni aradı teyzem bebek varmı doktora gittinmi diye bence hamilesin dedi
yok teyze daha adet olamadım hamililelikte yok belirti yok hiç dedim :gitme:

a süper ya bundan sonra rüyalarıma sana anlatırım
rüya ölü görünce hayır beklediğini biliyorum ama annemden çok duyardım
geçendede teyzem rüyasında anneannemin bahçesinde boş bebek arabası görmüş köpeği var anneannemin o bebek arabasını havlayarak korumaya uğraşıyormuş
hemen beni aradı teyzem bebek varmı doktora gittinmi diye bence hamilesin dedi
yok teyze daha adet olamadım hamililelikte yok belirti yok hiç dedim :gitme:

cnm bir engel var hamile kalmanda benim yorumuma göre çünkü köpek iyi değildir rüyada allah bilir yinede cnm benim yorumuma takılma sen

kızlar ben bulaşıkları yıkadım ama malesef uyuyamıcam çünki perşembe babannem umreye gidicek hediye aldım onları götürmem gerek

3aydır hamile kalmayı istiyorum işte ama korumayı bıraktığımdan 1ay sonra over kisti çıktı sonra 1aysonra doktora gittiğimde kist kaybolmuş dedi şükür.en son ilişkiden 3gün sonra ceviz büyüklüğünde açık renkli kan gibi bişe geldi ve karnım sanki adet olcam gibi şişti birkaç saat sonra fındık kdr kan geldi acaba nedir bu? ayrıca adet olmamada daha 14gün faln var acaba hamileym yoksa başka bişemi yardımcı olursanız sevinirim lütfen.. off yaa hamile kalmak istiyorumbilmiyorumkismile

Gül canımcım geçenlerde kaynanam rüyasında elimde yarım kilo kadar tavuk eti görmüş poşette
ve annem elinde bir parça saçımm özledim özledim diye bağıra bağıra ağlıyormuşş neye çıkar canımm

slm eflanim cnm sen nasılsın çok sevindim ümreye gidiyormuşsun allah sağ salim geitmek gelmek nasip etsin bizlerede dua et cnm. benimde param olsa bugün giderdim orlara.

Efnan canım hadi gözün aydın iyi haber oldu bu bize bu arada perşembe mi gidiyorsun babannem de gidiyorda perşembe günü umreye hadi canım git gel seni özlücez dua işine gelince canım ben nasıl yapıldığını bilmiyorum ama arkadaşlar halleder sanırım

canımm çok teş. ederimm dualarımızla olduğuna inanıyorum perşembe kayseriye gidiyorumm sanırım hafta sonu gidilecek bizim tarih tam belli değil

canımcım senin adına çok sevindimmm hayırlısı ile git gel canım dualarımız seninle
dua listesine gelince okuyan olurda söylerlerse listeye eklerim canım merak etme gözün arkada kalmasın dikkat et kendine oralarda çok öpüyorum seni canımcım

ceylinn canımm sen ekle o halde olur mu nasıl yapıldığı konusunda mehtao bilgi verir sana dimi mehtap?

canım benim bütün gün seni çok merak ettim ama iyi haberini okudum ya çok sevindim canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar bizlerede dua et oralarda unutma bizleri rabbim hepimize her isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dua listesinide ben yaparım dicem ama bundan sonra pek vaktim olmicak benimde ders çalışıcam canım sık giremem yani başka bir arkadaşımız yapar kendine dikkat et canım allaha emanet ol olumunekankayizsmile

canımsın yaa eve geldikk misafir geldi o gitti uyudumm dün sabah ezandan sonra uyuyamamıştımm eşimde nöbetten geldi ikimizde uyuduk kalkar kalkmaz yazdım size dua ederimm canımm inşallah merak etme zaten listedeki herkesin adını yazdımm RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN BEBEKTE DAHİL İNŞALLAH sınavlarındada başarılar canımm

ayy kızlar efnan için çok sevindim
bize de nasip olur mu oralara gitmekboshayallersmile

selamınızı götürücem canımm inşAllah nasip eder RABBİM

X