Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm inş. ya hemen yasak kalktı der sende hemen bebiş çalışmalarına başlarsın inş.
sen ıspartaya mı gidiyorsun kontrol için

GÜL sende hoşgeldin naber sana şu meryem suresini soracaktım ben cumartesi niyetlendim başladım fakat dün unuttum hani demiştin ya unutunca ertesi gün iki kere okunacak şimdi ben onu iki kere aynı suyamı okuyup içmem gerekiyor yoksa iki kere ayrı suyamı yani iki keremi içmeliyim

gülüm inş. ya hemen yasak kalktı der sende hemen bebiş çalışmalarına başlarsın inş.
sen ıspartaya mı gidiyorsun kontrol için

inşşşşşşşşşşşş:Saruboceq: evt cnm antalyaya 2 ay oldu taşınalı taşınmadan önce 8 ay ıspartada oturduk orda buldum dr. karar verildi ameliyata. buraya gelişimizde ani oldu bende antalyaya gelince doktoru bırakmadım ameliyata fln ıspartada oldum kontrolede gidicem antalya ısparta arası 2 saat o yüzden sorun deil.hem burda hastaneye gitmek dert heryer randevulu. ondan vnmmm

hoşgeldin naber bugün moralin iyi belli

hoşbulduk evet canım yani iyi olmaya çalışıyorum işte napim bide heyecan bastı beni yine yarın adet günüm ya sözde hiç istemiyordum bu ay ama yine heyecanlanmaya başladım hayırlısı bakalım

hoşbulduk cnm. iyi olmaya çalışıyom. cnm evt 2 kere okuycan ama suyu içmeee:1no2: suyu 41 gün sonra içicen her okuyuşunda deil. hadi hayırlısı olsun inşallah şifa bulursun cnm. ben başlayamadım ya annem bana okuduya sonra ben ıspartada niyetlendim okumaya engel çıktı burda niyetlendim engel çıktı allah izin vermiyo herhalde annem okudu diye

hoşgeldin uykucummm

hoşbulduk canım bak normalde hep bu saatlerde kalkardım bugün erkenciyim 8 de kalktım çarşıda işlerim vardı onları hallettim eve geldim temizlik yaptım yemeğimi yaptım çamaşırlar yıkanıyor ütülerimi yaptım ooooooooooooohhhhh rahatım yani bugün sadece akşam üstü arkadaşım gelicek bana yemeğe gecede otururuz onu bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…