gçbek kaşıntısının hamilelikle ilgisi var mı ki canım hiç duymadım ben ama çatlicam artık
bende bişrşey sorım ozaman kıslarr ben her gun 1 tane folık plus kullanıyorum bı zararı olurmu ?
Hııı iyiyim bende bugün kardeşimle gelinlik bakmaya gittik yeni geldim ve hemen nete girdim
Evet eylülde düğünü var canım
dubişçim hamile kalmayı düşünüyorsan folibiol i doktor önerisi olmasada gunde bir tane kullanabilirsin ama 3 ay kullanıp ara vermen gerekiyor.
folic plus ise diğerine göre daha fazla vitamin mineral takviyesi iceriyor.o yuzden o nu doktor tavsıyesı ıle alınması gerek.doktor verdiğinde belirtir zaten 3 tane kullanılıyor gunde
Evet eylülde düğünü var canım
Sağol canım ben çıkıyorum eşim işe gidicek yemek yapmam gerekiyor ayyy çok yoruldum belim koptu
kepeklicim ben işte ramazadan sonra gıdıcem doktora . ben gunde 2 tane plus alıyodum eczacı bır zararı yok dedi . ama arkadaşım hamile doktor 1 tane al demiş gunde ilk aylarında fazlası zararlım bebege demiş anlamadım bende ondan 1 tane alıyorum..
hoşgeldin esracım valla kepekli çok güzel özetledi
cnm folik plus gunde 3 defa ben kullanıorm gunde bi tane olan forbiol ihmal etme gunde 3 doz al
cnm bende göbek seğirmesi olmustu sol tarafta aynı gözde oldğu gibbi
kısslaaar cok sukur bugunde bitti..ben kacıyorum yarın sabah görüşürüzz.
eflalide göremedik insallah iyi haberlerini alırız.
hepinizi opuyorum gorusuruuz.
kısslaaar cok sukur bugunde bitti..ben kacıyorum yarın sabah görüşürüzz.
eflalide göremedik insallah iyi haberlerini alırız.
hepinizi opuyorum gorusuruuz.