Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

öööffff kafam karıştı şimdi bak yine ama 2 gün var adetime negatif çıktı yaaa artık içimde heves falan da kalmadı önceden heyecandan ölürdüm artık bomboşum işte bakalım hayırlısı adet olmamı beklicem artık

bende bişrşey sorım ozaman kıslarr ben her gun 1 tane folık plus kullanıyorum bı zararı olurmu ?

dubişçim hamile kalmayı düşünüyorsan folibiol i doktor önerisi olmasada gunde bir tane kullanabilirsin ama 3 ay kullanıp ara vermen gerekiyor.
folic plus ise diğerine göre daha fazla vitamin mineral takviyesi iceriyor.o yuzden o nu doktor tavsıyesı ıle alınması gerek.doktor verdiğinde belirtir zaten 3 tane kullanılıyor gunde

kepeklicim ben işte ramazadan sonra gıdıcem doktora . ben gunde 2 tane plus alıyodum eczacı bır zararı yok dedi . ama arkadaşım hamile doktor 1 tane al demiş gunde ilk aylarında fazlası zararlım bebege demiş anlamadım bende ondan 1 tane alıyorum..

cnm folik plus gunde 3 defa ben kullanıorm gunde bi tane olan forbiol ihmal etme gunde 3 doz al

kısslaaar cok sukur bugunde bitti..ben kacıyorum yarın sabah görüşürüzz.
eflalide göremedik insallah iyi haberlerini alırız.
hepinizi opuyorum gorusuruuz.

cnm bende göbek seğirmesi olmustu sol tarafta aynı gözde oldğu gibbi

yaaa bilmem ki çok fena kaşınıyor kıpkırmızı oldu kaşınmaktan artık pek fazla düşünmekte istemiyorum acaba hamilemiyim falan diye kendimi dinlemek istemiyorum yaaa bakalım yakında çıkar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…