kısslaaar cok sukur bugunde bitti..ben kacıyorum yarın sabah görüşürüzz.
eflalide göremedik insallah iyi haberlerini alırız.
hepinizi opuyorum gorusuruuz.
heydee hoşçakall hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısslaaar cok sukur bugunde bitti..ben kacıyorum yarın sabah görüşürüzz.
eflalide göremedik insallah iyi haberlerini alırız.
hepinizi opuyorum gorusuruuz.
hoşgeldin reyhancım sanırım geçmişi okuyorsun canım
selam canlaar ,5 günlük aradan sonra yeni geldim,sormayın annem ler bugün gitti,ev boşaldı kladı,canım sıkkınn,güzeldi çabuk geçti zaman.yiğenime yüzme öğrettim onlar varken bende denizde..ama işte çok zorum agitti annemden ayrılmak,beni bırakıp gitmeleri...ağladım dayanamadım onlar gittikten sonra
valla öyle oldu canım işte,sağolasın,bayramda bir iki günlüğüne gideriz herhalde,ama çok alışmıştım,baya zor geldi
hoşgeldin canım gurbet çok zor oluyor canım bende ailemin yanından dönünce çok zor gelmişti gerçi kocişi özlemiştim ama bomboş evde çok fena olmuştum yine alıştım hep öyle oluyor zaten ilk gün çok zor geliyor insana ama sonra alışıyorsun bizde inşallah bayramda tekrar gidicez
kısslarr yhaa canım sıkıldı yhaa
kısslarr yhaa canım sıkıldı yhaa
al benden de o kadar valla şimdi boy kilo oranına baktım netten 20 kilo çıktı yaaaaaaaaaaaa 20 kilo fazlam varmış mafoldumbenmafoldumben moralim bozuldu iyice ben ne yapıcam yaaaa
bide bakmışsın ki bebek geliyorrrr :ecrin_bebek:
canım acaba kotun düğmesi yapıyor ola bilirmi kaşıntıyı değiyormu teninekızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr bende sormuştum göbişim kaşınıyor diyeee neden acaba banada bir cvp verinnnnnnnnnnnnnn yok mu cvp vereeeennn
bi zararı yok canım zaten hamile kalmadan veriyor doktorlar bende bitek şöyle yan etkisi oldu idrarım kokuyor ve sapsarıbende bişrşey sorım ozaman kıslarr ben her gun 1 tane folık plus kullanıyorum bı zararı olurmu ?
aramıza hoşgeldin canım bence yumurtlama zamanı olduğu için kasıkların ağrıyordurÖncelikle selam herkese
Kızlar planlı bişey değil, ama sanırım hamile kalabilirim.
Yumurtlama günlerimi hesapladım az önce
He bide ya hamile kaldıktan sonra ne zaman başlar kasık ağrısı.
Ben cumartesi kalmış olabilirim diye şüpheleniyorum dün ve kasık ağrılarım var