Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selam canlaar ,5 günlük aradan sonra yeni geldim,sormayın annem ler bugün gitti,ev boşaldı kladı,canım sıkkınn,güzeldi çabuk geçti zaman.yiğenime yüzme öğrettim onlar varken bende denizde..ama işte çok zorum agitti annemden ayrılmak,beni bırakıp gitmeleri...ağladım dayanamadım onlar gittikten sonra

Öncelikle selam herkese

Kızlar planlı bişey değil, ama sanırım hamile kalabilirim.
Yumurtlama günlerimi hesapladım az önce :nazar:

He bide ya hamile kaldıktan sonra ne zaman başlar kasık ağrısı.
Ben cumartesi kalmış olabilirim diye şüpheleniyorum dün ve kasık ağrılarım var :nazar:

selam canlaar ,5 günlük aradan sonra yeni geldim,sormayın annem ler bugün gitti,ev boşaldı kladı,canım sıkkınn,güzeldi çabuk geçti zaman.yiğenime yüzme öğrettim onlar varken bende denizde..ama işte çok zorum agitti annemden ayrılmak,beni bırakıp gitmeleri...ağladım dayanamadım onlar gittikten sonra

kıyamam canım benimmm üzülme yine gelirler sen gidersin yanlarına canımsın yhaa

valla öyle oldu canım işte,sağolasın,bayramda bir iki günlüğüne gideriz herhalde,ama çok alışmıştım,baya zor geldi

valla öyle oldu canım işte,sağolasın,bayramda bir iki günlüğüne gideriz herhalde,ama çok alışmıştım,baya zor geldi

hoşgeldin canım gurbet çok zor oluyor canım bende ailemin yanından dönünce çok zor gelmişti gerçi kocişi özlemiştim ama bomboş evde çok fena olmuştum yine alıştım hep öyle oluyor zaten ilk gün çok zor geliyor insana ama sonra alışıyorsun bizde inşallah bayramda tekrar gidicez

hoşgeldin canım gurbet çok zor oluyor canım bende ailemin yanından dönünce çok zor gelmişti gerçi kocişi özlemiştim ama bomboş evde çok fena olmuştum yine alıştım hep öyle oluyor zaten ilk gün çok zor geliyor insana ama sonra alışıyorsun bizde inşallah bayramda tekrar gidicez

öyle canım ya haklısın,alışır insan sonra...

sel canım hoşgeldin aramıza,inşaallah seni de hamişler arasında görürüz,bilinmez kim önce kim sonra

al benden de o kadar valla şimdi boy kilo oranına baktım netten 20 kilo çıktı yaaaaaaaaaaaa 20 kilo fazlam varmış mafoldumbenmafoldumben moralim bozuldu iyice ben ne yapıcam yaaaa

aman bakma sen onlara kendini ayarla ekmek yeme yemekleri az ye spor yap verirsin canım

kızlar bugünden itibaren sıkı bir REJİMDEYİMMMMMMMMM bu kilolardan kurtulmak lazım bide hamile kalırsam 100 kilo olucam çünkü

Ya kızlar netteki hesaplamalara inanmayın ben inanmıyorum açıkçası ya bir dr sorun yada kendimizi hangi kiloda iyi hissederseniz o kilo ideal kilonuz

bide bakmışsın ki bebek geliyorrrr :eek::ecrin_bebek:

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr bende sormuştum göbişim kaşınıyor diyeee neden acaba banada bir cvp verinnnnnnnnnnnnnn yok mu cvp vereeeennn
canım acaba kotun düğmesi yapıyor ola bilirmi kaşıntıyı değiyormu tenine
bende bişrşey sorım ozaman kıslarr ben her gun 1 tane folık plus kullanıyorum bı zararı olurmu ?
bi zararı yok canım zaten hamile kalmadan veriyor doktorlar bende bitek şöyle yan etkisi oldu idrarım kokuyor ve sapsarı
Öncelikle selam herkese

Kızlar planlı bişey değil, ama sanırım hamile kalabilirim.
Yumurtlama günlerimi hesapladım az önce :nazar:

He bide ya hamile kaldıktan sonra ne zaman başlar kasık ağrısı.
Ben cumartesi kalmış olabilirim diye şüpheleniyorum dün ve kasık ağrılarım var :nazar:
aramıza hoşgeldin canım bence yumurtlama zamanı olduğu için kasıkların ağrıyordur

X