tarifini alıyım canım nasıl oluyor :uhm:
tamam canım görüşürüz ben her zaman erkenciyim tatlımm
tşk ederim canım tarif için mutlaka deneyeceğim
evet duba çalışıyorum canımm sen
hımm çalışıyorum ama bazen ev hanımı olmak ıstıyorum bırakım işi falan dıyorum ama kıra - fatura aklıma geliyo kafamçokkarıştı tabıı vazgeçiyorumm :roflol:
hımm çalışıyorum ama bazen ev hanımı olmak ıstıyorum bırakım işi falan dıyorum ama kıra - fatura aklıma geliyo kafamçokkarıştı tabıı vazgeçiyorumm :roflol:
aaayyy kızlar canım sıkıldı yine buzdolabına sarıcam herhalde sıkıldıkça birşeyler yiyiyorum yaa ne yapıcam ben nasıl kilo vericeeemmmmm
bak su ebrara kasınıyor valla bide soruyor utanmadan nasıl kolay dımı dıye..
kız anam ben eve gıdınce valla serilip yatasım geliyor.elım kolum kıpırdamıyor.
hamur yoğuracam da o kadar malzemeyi dograyacağımda pişicekte yiyeceğim.akannehir
evet ben boyle arada cok abartırım miskinliği boyle konusunca koçişde ''ff soylemeyede mi üşenmedin'' der dalga gecer.
ama kızlar ya ben beste cıkıyorum işten ta 6bucukta evde oluyorum.o saatten sonra sıcak yemek yapıp yesek 8ı buluyor saat ..o kadarda gec yemek istemiyorum.
bak su ebrara kasınıyor valla bide soruyor utanmadan nasıl kolay dımı dıye..
kız anam ben eve gıdınce valla serilip yatasım geliyor.elım kolum kıpırdamıyor.
hamur yoğuracam da o kadar malzemeyi dograyacağımda pişicekte yiyeceğim.akannehir
evet ben boyle arada cok abartırım miskinliği boyle konusunca koçişde ''ff soylemeyede mi üşenmedin'' der dalga gecer.
ama kızlar ya ben beste cıkıyorum işten ta 6bucukta evde oluyorum.o saatten sonra sıcak yemek yapıp yesek 8ı buluyor saat ..o kadarda gec yemek istemiyorum.
geceden yap canım yemeklerini benim görümcem bi ara çalışıyordu hele kışın günler kısa hemen akşam oluyor saat 7 de evde oluyordu o yüzden geceden yapıyordu yemeklerini eve gidince bir tek ısıtp yiyiyordu ama dersen ki bi gecem var ondada yemek mi yapıcam diye kaydirigubbakcemile3 sen bilirsin
kıslar bişey soracağım bu aralar benim kasığım ve belim ağrıyor doğum kontrol ilacını 1 hafta kullanıp bıraktım tekrar adet mi olacağım yoksa :uhm: