Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar bişey soracağım bu aralar benim kasığım ve belim ağrıyor doğum kontrol ilacını 1 hafta kullanıp bıraktım tekrar adet mi olacağım yoksa :uhm:

21 günlük değil mi o canım onu bırakınca yada düzensiz içince hamile kalıyorsun diye biliyorum ben kullanmadım ama duydum hep hamiş olmayasın kız

21 günlük değil mi o canım onu bırakınca yada düzensiz içince hamile kalıyorsun diye biliyorum ben kullanmadım ama duydum hep hamiş olmayasın kız

haa bide oyle bısey var .bi kere baslayınca 21 gunu tamamlaman lazım diye biliyorum.oyle arada kullanıp bırakma kuzucum ya.

kıslar bişey soracağım bu aralar benim kasığım ve belim ağrıyor doğum kontrol ilacını 1 hafta kullanıp bıraktım tekrar adet mi olacağım yoksa :uhm:

demekki sonunda bırakmaya karar verdin canım
evet öyle ortalarda kesince hapı tekrar kanama oluyor belki tam adet olmazsında leke şeklinde gelir canım normal bi durum

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr bende sormuştum göbişim kaşınıyor diyeee neden acaba banada bir cvp verinnnnnnnnnnnnnn yok mu cvp vereeeennn

aşkolsun yaaaa bana dedin gittin bisküvi yedin yaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben bende meyve yedim mafoldumbenmafoldumben

boşveer en güzelini yapmıssın ohh soguk soguk meyve en sevdiğim..
bende alıstım artık sabahları cantama bı tane nektarin koyuyorum su saatlerde karnım kazınınca yiyorum.ohh hemde seker ıhtıyacımıda alıyo.

hosgeldin esra nasılsın..
gelişmeler valla tum gun kocaları cekıstırdık,kayınvalıdelerden bahsettık,yemek düşündük aksam için...vs..vs..
gun içinde hamişimiz cıkmadı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…