kıslar bişey soracağım bu aralar benim kasığım ve belim ağrıyor doğum kontrol ilacını 1 hafta kullanıp bıraktım tekrar adet mi olacağım yoksa :uhm:
21 günlük değil mi o canım onu bırakınca yada düzensiz içince hamile kalıyorsun diye biliyorum ben kullanmadım ama duydum hep hamiş olmayasın kız
21 günlük değil mi o canım onu bırakınca yada düzensiz içince hamile kalıyorsun diye biliyorum ben kullanmadım ama duydum hep hamiş olmayasın kız
haa bide oyle bısey var .bi kere baslayınca 21 gunu tamamlaman lazım diye biliyorum.oyle arada kullanıp bırakma kuzucum ya.
tatlım yhaa adetten sonraki ilişkimde orgazm sorunu yaşadım o yüzden bıraktım yhaa hiç olmazdı bende ilaçdan diye düşünüp bıraktım şekerim
kıslar bişey soracağım bu aralar benim kasığım ve belim ağrıyor doğum kontrol ilacını 1 hafta kullanıp bıraktım tekrar adet mi olacağım yoksa :uhm:
valla canım adetle birlikte başladım ama 3 gündür içmiyorum ne oldu anlayamadım kii
sana dedim ama kendım 1 paket bıskuvı goturdum şuandakaydirigubbakcemile2
aşkolsun yaaaa bana dedin gittin bisküvi yedin yaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben bende meyve yedim mafoldumbenmafoldumben
valla canımcım geç döllenme olduysa hamiş olabilirsin tam olarak bilmiyorum ama