Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tarifini alıyım canım nasıl oluyor :uhm:

1 yumurta 1 paket kabatma tozu 2 fincan yoğurt 3 fincan un canım malzeme bu hamuru için hepsini karıştır küçük boy teflon tencereyi yağla çok az sonra ayrı yerde ketçap yada salçayla az bir miktar yağ karıştır istersen kekik koyabilirsin sonra hamuru al tencerenin dbine koy hamur yapış yapış oluyor kıvamı elinle salçalı karışımı üzerine sürerek hamuru tencerenin dibine döşe daha sonra üzerine kaşar peyniri ve istediğin malzemeyi koy tencerenin kapağını kapat ocağın orta büyüklükteki gözüne koy en kısığına çevir ateşi sonra hiç açma kapağını arada gidip tencereyi salla eğer pizza sallanıyorsa içinde sağa sola olmuş demektir canım zaten 5 dk da oluyor bence dene afiyet olsunnn opuyorumnanaktan

aaayyy kızlar canım sıkıldı yine buzdolabına sarıcam herhalde sıkıldıkça birşeyler yiyiyorum yaa ne yapıcam ben nasıl kilo vericeeemmmmm

hımm çalışıyorum ama bazen ev hanımı olmak ıstıyorum bırakım işi falan dıyorum ama kıra - fatura aklıma geliyo kafamçokkarıştı tabıı vazgeçiyorumm :roflol:

hımmm tabiki canım ama çalışmaya alışınca ev hanımlığı zor gelir valla izinli günlerimde oyalanacak bişeyler bulamayayım sıkıntıdan patlıyorum

bak su ebrara kasınıyor valla bide soruyor utanmadan nasıl kolay dımı dıye..
kız anam ben eve gıdınce valla serilip yatasım geliyor.elım kolum kıpırdamıyor.
hamur yoğuracam da o kadar malzemeyi dograyacağımda pişicekte yiyeceğim.akannehir

evet ben boyle arada cok abartırım miskinliği boyle konusunca koçişde ''ff soylemeyede mi üşenmedin'' der dalga gecer.

ama kızlar ya ben beste cıkıyorum işten ta 6bucukta evde oluyorum.o saatten sonra sıcak yemek yapıp yesek 8ı buluyor saat ..o kadarda gec yemek istemiyorum.

hımm çalışıyorum ama bazen ev hanımı olmak ıstıyorum bırakım işi falan dıyorum ama kıra - fatura aklıma geliyo kafamçokkarıştı tabıı vazgeçiyorumm :roflol:

en güzeli çalışmak napıcan evde oturup benim gibi baksana bütün gün yalnız patlıyorum sıkıntıdan

aaayyy kızlar canım sıkıldı yine buzdolabına sarıcam herhalde sıkıldıkça birşeyler yiyiyorum yaa ne yapıcam ben nasıl kilo vericeeemmmmm

hayırrrr atıştırma bacımmm meyve ye yada bol bol valla boğazımızdan kısmak gerekiyor verebilmek içinnn

bende düğünden sonra 15 kilo aldım ..zar zor bır yılda 10 kilosunu verdim.daha vermem gerek o yuzden aksam ağır yemek yememeye ve gec saate kalmamaya dikkat ediyoruz.
Allahtan yaz geldi de hafif seylerle gecıstırıyoruz.

hamur yoğuracam da o kadar malzemeyi dograyacağımda pişicekte yiyeceğim.akannehir

evet ben boyle arada cok abartırım miskinliği boyle konusunca koçişde ''ff soylemeyede mi üşenmedin'' der dalga gecer.

ama kızlar ya ben beste cıkıyorum işten ta 6bucukta evde oluyorum.o saatten sonra sıcak yemek yapıp yesek 8ı buluyor saat ..o kadarda gec yemek istemiyorum.

canım ozaman bir gün önceden yapacaksın yada geç yemeyi kabulleneceksin
bende 7 buçuk 8 gibi çıkıyorum işten ya ben ne yapayımm eşim açlıktan sürünüyor artık eve geçtiğimdedelikafadulden

geceden yap canım yemeklerini benim görümcem bi ara çalışıyordu hele kışın günler kısa hemen akşam oluyor saat 7 de evde oluyordu o yüzden geceden yapıyordu yemeklerini eve gidince bir tek ısıtp yiyiyordu ama dersen ki bi gecem var ondada yemek mi yapıcam diye kaydirigubbakcemile3 sen bilirsin

kıslar bişey soracağım bu aralar benim kasığım ve belim ağrıyor doğum kontrol ilacını 1 hafta kullanıp bıraktım tekrar adet mi olacağım yoksa :uhm:

geceden yap canım yemeklerini benim görümcem bi ara çalışıyordu hele kışın günler kısa hemen akşam oluyor saat 7 de evde oluyordu o yüzden geceden yapıyordu yemeklerini eve gidince bir tek ısıtp yiyiyordu ama dersen ki bi gecem var ondada yemek mi yapıcam diye kaydirigubbakcemile3 sen bilirsin

haha valla bende tam onu dicektim.zaten kocişimi aksamdaan aksama goruyorum bide mutfakta zaman gecirince iyice adamı unutuyorum.neyse napalım boyle boyle zayıflarız belkim.bayanssulusmile

ben ilk evlendiğimde bi hafta d.k.hapı kullandım.aynı zamanlarda almaya da calıstım ama saat şaşırsam ertesi gun leke gelirdi hemen adetim baslardı yavas yavas.o yuzden belkı seninde bunyen hassasdır.
hemen adet olacaksındır.

X