Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaa neden öyle diyorsun şekerim çok severim ben onlar oldu mu yemek olmasada olur valla

anacım valla bende severim aksamları hafıf yemegı bı salata bi corba yada kahvaltı yada boyle peynır karpuz.
ama adam dayanamayacak artık.sıcak yemek ıstıyorum diye cemkirecek yakında :eek:

anacım valla bende severim aksamları hafıf yemegı bı salata bi corba yada kahvaltı yada boyle peynır karpuz.
ama adam dayanamayacak artık.sıcak yemek ıstıyorum diye cemkirecek yakında :eek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 boşveeeerrr böylesi sıcak havalarda daha sağlıklıymış hayatım seni düşündüğümden de zemuszemus

kepeklim pizza yapcam walla kolay diye

ay evet bende de var bir tarif çok pratik 5 dk da oluyor hemde dışarıda yediklerimizin aynısı yani hiç dışarıda yediğine okadar para verdiğine değmez ama ben bu aralar pek yapmıyorum malum kilo problemim var

ya ben hazır pizzaları sevmiyorum tatsız tuzsuz bide hamuru çok kalın ben ince yapıyorum kıtır kıtır daha güzel oluyor

ohhh ne güzel fırınınız olunca yaparsınız valla benim burda fırınım yok ancak dışarıdan söylüyoruz çok canımız isterse

nyok canım zaten oglen şirkette yıyoruz sebze çorba falan akşam kocam kılo alıyorum yapma dıyo meyve alıyorum ama ben acıkıyorum zaten evlendımden beri 6 kılo almışım :KK43:(

senin rahatmış hakkaten o ne ki ben 13 kilo aldım 4 senede kaydirigubbakcemile3 nasıl zayıflarım hiç bir fikrim yok diyetisyene falan gittim ama ben pek rejim yapamıyorum hasta oluyorum sonra bağışıklık sistemim çöküyor bana böyle zayıflatıcı çay hap falan lazım başka türlü olmaz bi ara ismini tam vermiyim reklama giriyor elma hapı diyim ondan kullandım 2 kutu hiç fayda etmedi

kızlar ben çıkıyorum toplantı var birazdan yarın sabah erken gelin ha hepinizi öpüyorum görüşürüz

X