Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben 14 aylık evlıyım evlendıgımden beri korunmuyorum ama hamile kalamadım. doktora gıtsemmı bı kaç ay beklesemmı bılemıyorum

canım bence dr una git gerekli muayeneni ol tedavi gerekirse başlarsın sorun mu var diye aklında soru işareti kalmasın canımcım

hımm kocalar demek :))

değişiyolar bence evlendıkten once benım kocam hep hayat muşterekdır derdı ama evlendıkten sonra koltuktan kaltığı yok :))

ben 14 aylık evlıyım evlendıgımden beri korunmuyorum ama hamile kalamadım. doktora gıtsemmı bı kaç ay beklesemmı bılemıyorum

canım bence bir git doktora çünkü doktorlar en fazla 1 sene veriyorlar ve bu sene içinde korunmasız ilişkiden hamile kalmadıysan artık tedavi kızmına geçiyorlar sende bir git canım ne var ne yok geç kalmadan bir baktır derim

ayy bütün erkekler mii aynı yhaaa
ama ben arada iş yaptırıyorum valla eşime oda yapmam demiyor saolsun

saol canım bilmiyorum artık bakalım hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun

iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın

canm ben kötüyüm bu ay hastalandım 6 ay oldu ben dış gebelikteen ameliyat olmuştum.doktora gittim rahim filmi istedi.doktor perşembe günü çekecek çoook korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tabiki canım sonuçta biriktiyoruzda kendi keyfimize harcamayacağız ya yine evimize gidecek o paralar
okadar takma şimdiden kaynanla aran nasıl hani olurda gerçe pek sanmıyorum gerçekten eşin tutturursa ailesinin evine diye madem onlar diyormuş boş yeni ev var geçersiniz diye hep bir oturur konuşursunuz yada onlar eşinle konuşur sen şimdiden dert etme canım inşallah sınavların başarılı geçer biran önce çalışırısın
muhakkak git biran önce olurda bi sorun varsa bilirsin bneim doktorum bir yıl bile beklemeye gerek yok 5-6 ayda olmazsa gel eşinle bir dedi
slm herkese nasılsınız
selam canım gördüğün gibi kocişleri çekiştiriyoruz senden naber
hımm kocalar demek :))

değişiyolar bence evlendıkten once benım kocam hep hayat muşterekdır derdı ama evlendıkten sonra koltuktan kaltığı yok :))
amaaan zaten hepimiz için geçerli değilmi tanıştığımız adamla evlendiğimizin arasında dağlar kadar fark var kaydirigubbakcemile3

aaayyy canım yaaa korkutmak istemem seni gerçi sende duymuşsundur ama çok acı veriyormuş o ama sonunda için rahat eder canım inşallah bir şey yoktur şimdiden allah yardımcın olsun canım stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…