- 1 Temmuz 2010
- 379
- 0
ben 14 aylık evlıyım evlendıgımden beri korunmuyorum ama hamile kalamadım. doktora gıtsemmı bı kaç ay beklesemmı bılemıyorum
hoşgeldin canım asıl meselemiz bebek ama bugün kocalar sorunu var
ben 14 aylık evlıyım evlendıgımden beri korunmuyorum ama hamile kalamadım. doktora gıtsemmı bı kaç ay beklesemmı bılemıyorum
hoşgeldin canım asıl meselemiz bebek ama bugün kocalar sorunu var
aaaaa 1 seneyi geçnmiş mutlaka gitmelisin yaş kaç canım
allah yardımcın olsun canım ne diyeyim allahım gönlüne göre versin aminnnnnnnnn
okuyodum şimdi üzüldüm canım ama dert etme sadece kendini iyi ölç tart derim ben sana ne istediğini nasıl daha çok mutlu olacağını çok iyi düşün çocuk için acele etme eğer tereddütlerin varsa biraz daha bekle
slm herkese nasılsınız
ayy bütün erkekler mii aynı yhaaa
ama ben arada iş yaptırıyorum valla eşime oda yapmam demiyor saolsun
yeni hamile haberleri var mı kızlar
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın
tabiki canım sonuçta biriktiyoruzda kendi keyfimize harcamayacağız ya yine evimize gidecek o paralarmehtapcım bu konuda sana katılıyorum her şeyi bilmek zorunda değiller
kayınım yanımıza geldiğnde msn de arkadaşlarımla görüşürüm karışır yani durmadan onunlamı görüşcen bu kim nerden tanıyon falan sıkılmıştım artık burdaki ev küçük olunca her konuştuğun duyluyor artık bende mail attım kızdım biraz söyle kardeşine benim özelim olmayacak mı ona ne ben kiminle istersem görüşürüm dedim eşim konuşmuş demek ki o saatten sonra karışmadı
bende biriktiriyorum para kendi ihtiyaçlarım için alıyorum kaş aldırcam deyip alıyorum o yokken çoğu kez kaşımı falan evde kendim hallediyorum o da kuaföre gittim zannediyor garibim parayı atıyorum kenara arada yapmak lazım valla
okadar takma şimdiden kaynanla aran nasıl hani olurda gerçe pek sanmıyorum gerçekten eşin tutturursa ailesinin evine diye madem onlar diyormuş boş yeni ev var geçersiniz diye hep bir oturur konuşursunuz yada onlar eşinle konuşur sen şimdiden dert etme canım inşallah sınavların başarılı geçer biran önce çalışırısınmehtapcım benimkide esnaf kendi işimiz yani bencede maaşlı bir işe girip çalışsa bu devirde daha iyi ama ben şuan açıköğretim okuyorum benim çalışmama izin vermiyor okulunu bitir ozaman çalışırsın diyor şimdi nerde çalıştırırım ben seni diyor bizim evimiz kira kayınvalidemlerin kendi evi bide mütahite arsa vermişlerdi yeni bir ev daha oldu onuda bize veriyorlar ama eşim orda oturmak istemiyor yeni ev ne düşünüyor bilmiyorum çok sıkıştıkmı annemlerin yanında otururuz diyor ama o evden bahsetmiyor bile bende o eve geçelim ozman diyorum en azından kira vermeyiz onu hiç karıştırma diyor satmayı düşünüyor desem evi kayınpederim kendi üzerine yaptı satamaz zaten kayınpederimde izin vermez durumlar karışık yani
muhakkak git biran önce olurda bi sorun varsa bilirsin bneim doktorum bir yıl bile beklemeye gerek yok 5-6 ayda olmazsa gel eşinle bir dediben 14 aylık evlıyım evlendıgımden beri korunmuyorum ama hamile kalamadım. doktora gıtsemmı bı kaç ay beklesemmı bılemıyorum
selam canım gördüğün gibi kocişleri çekiştiriyoruz senden naberslm herkese nasılsınız
amaaan zaten hepimiz için geçerli değilmi tanıştığımız adamla evlendiğimizin arasında dağlar kadar fark var kaydirigubbakcemile3hımm kocalar demek :))
değişiyolar bence evlendıkten once benım kocam hep hayat muşterekdır derdı ama evlendıkten sonra koltuktan kaltığı yok :))
canm ben kötüyüm bu ay hastalandım 6 ay oldu ben dış gebelikteen ameliyat olmuştum.doktora gittim rahim filmi istedi.doktor perşembe günü çekecek çoook korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile