Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla canım bende ilahi adelete inanırım ama kendimde bulmak için elimden geleni yapacağım önce kardeşi ile sonrada eşimle hesaplaşacağım

vallaha benim babam eşimi hep eleştirir daha olgunlaşmamış cahil cahil hareketleri konuşmaları var çocuk gibi diye
ama bakıyorumda erkekler ne kadar oturaklı olurlarsa olsunlar yine hepsi aynı hepsi çocuk gibi bi yerde daha akılları ermiyor mantıklı düşünüp konuşamıyorlar
ben bazen çok kafaya takıyordum babam böyle yapıyor diye ayrılsammı bu böyle çekilirmi hayat geçermi diye ama yanlızda geçmiyor eşimi bırakıp sonra tekrar evlenmeye kalkışsam yine çıkar bişeler kızlar bende çok zaman hele hele tartışma yaşanınca ikilemde kalıyorum allaha yalvarıyorum bana yok göster diye
Allah erkek milletine akıl versin ne diyeyim

aynen canım ya bende çok düşünüyorum boşanırsan ne yaparım nasıl olur falan diye tamam seviyorum eşimi ama bu devirde de boşanıp dul kalmak çok zor yani ben yapamam en azından ama her evlilikte oluyor işte ite kaka sürüyor evlilikler eskiler hep der ya şimdiki gençler hiç sıkıntıya gelemiyor hemen boşanıyorlar diye hiçde öyle değil valla bizde de tam tersine eşim bana diyor mantıklı ol biraz diye cahilmişim çok bana görede o öyle yani düşüncelerimiz çoğu zaman çok farklı birbirinden

valla erkeklerin hepsi aynı sanırım ama ben hatasını gördüğümde burnundan getiriyorum affetmiyorum anlasın kıymetimi diye
dışarı çıktığımızda elimi falan tutmazdı bozuk çaldım burnundan getirdim şimdi sürekli elimi tutuyor arada acı çektirmek lazım bunlara valla

ben seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde öyle malesef tartışır bağırır çağırır gidiyorum ben bu evden eşyalarda sana kalsın bişe istemiyorum yarın avukatta görüşürüz falan ağlatır beni çıkar dışarıya sahilde dolaşır birasını alır eve geri gelir içer yatar sabah olunca ben yaptıklarının hesabını sorunca sen cahilsin ben seni bırakırmıyım işte bazen oluyor ne dediğimi bilmiyorum der tabi ben yine üsteleyince bu seferde suçlu oluyorum bi kahvaltı ettirmedin kafa ütülendin vs. vs.
acayipler ya ne bileyim sadece eşlerini üzmekle kalıyorlar hiç kendilerini bizim yerimize koyup bi düşünmüyorlar
nedense kendi yaptıkları cahillik olmuyor ama biz onların hatalarını yüzlerine vurup konuşup şikayet edince cahil oluyoruz :umursamaz:

valla aynı benimkini anlattın bukadar olur ama ben çözümünü buldum hiç tartışmıyorum kızmama gereken şeylere bile pozitif yaklaşıyorum neyapıyım kafayı yesem dahamı iyi gider hemen birini bulur

aslında eşimede hak veriyorum ama bazen saçmalıyor işte anlatıyım kızlar en iyisi siz söyleyin kim haklı bizim iş durumları çok iyiydi kriz olunca biraz bocalandık borçlar falan gene iyiyiz çok şükür ama eşim olaya daha karamsar bakıyor o sürekli para yok para yok diyip duruyor bende şükret halimize diyorum dünde para konusunda tartıştık işte ben birşey söyledim alalım diye aman söylemez olaydım para yoktan bir başladı laf benim anlayışsızlığıma nankörlüğüme kadar geldi büyüdükçe büyüdü yakında annemlerin yanına bile gidersek hiç şaşırma dedi bende bu kadar karamsar olma dedim bende çalışırım dedim sonuçtea türkiyede karı koca çalışıpta annelerinden ayrı oturanlar var yani hele burda ev kiraları çok düşük ama diyorum ya o hep böyle çok karamsar bakar olaylara sonunda ben öyle dedim diye kıyamet koptu işte ben daha şimdiden onu yarı yolda bırakıyormuşum falan bir sürü şey işte bende dedimki madem bu kadar kötü durummuz sna göre bebek yapmayalım ozman spral taktırıp korunurum dedim madem hiç paramız yok bebeğe nasıl bakarız hastaneye nasıl gideriz dedim sonrada onu bununla tehdit ediyor oldum ağzına geleni söyledi işte yani böyle kızlar anlatabildim mi bilmem

valla erkeklerin hepsi aynı sanırım ama ben hatasını gördüğümde burnundan getiriyorum affetmiyorum anlasın kıymetimi diye
dışarı çıktığımızda elimi falan tutmazdı bozuk çaldım burnundan getirdim şimdi sürekli elimi tutuyor arada acı çektirmek lazım bunlara valla

hahahhaha ay onu benimkide yapıyordu ayıpmış millet bize bakarmış nişanlıyken ayıp değildi şimdi evlendikten sonramı ayıp dedim bi kızdım gıcık şeyler ya el tutmazlar gezmeye gitmezler benimki dün kızdırdı denize girmek istedim sen gir göbeğin benle birmi ben çalışmaya gidiyorum dükkana dedi kızdım bende bulurum sahilde kendime arkadaş dedim tınlamadı bile

aslında eşimede hak veriyorum ama bazen saçmalıyor işte anlatıyım kızlar en iyisi siz söyleyin kim haklı bizim iş durumları çok iyiydi kriz olunca biraz bocalandık borçlar falan gene iyiyiz çok şükür ama eşim olaya daha karamsar bakıyor o sürekli para yok para yok diyip duruyor bende şükret halimize diyorum dünde para konusunda tartıştık işte ben birşey söyledim alalım diye aman söylemez olaydım para yoktan bir başladı laf benim anlayışsızlığıma nankörlüğüme kadar geldi büyüdükçe büyüdü yakında annemlerin yanına bile gidersek hiç şaşırma dedi bende bu kadar karamsar olma dedim bende çalışırım dedim sonuçtea türkiyede karı koca çalışıpta annelerinden ayrı oturanlar var yani hele burda ev kiraları çok düşük ama diyorum ya o hep böyle çok karamsar bakar olaylara sonunda ben öyle dedim diye kıyamet koptu işte ben daha şimdiden onu yarı yolda bırakıyormuşum falan bir sürü şey işte bende dedimki madem bu kadar kötü durummuz sna göre bebek yapmayalım ozman spral taktırıp korunurum dedim madem hiç paramız yok bebeğe nasıl bakarız hastaneye nasıl gideriz dedim sonrada onu bununla tehdit ediyor oldum ağzına geleni söyledi işte yani böyle kızlar anlatabildim mi bilmem

tabiki karamsar olmamak gerek canım sen iyi düşünmüşsün çalışmayı canım tepki göstermesine gerek yokmuş ama erkekler bizler gibi bakamıyor olaylara onuda anlayışla karşılamak lazım sıkıntısı stresi vardır belki sana farklı söyleyecekti ama işteki sorunlar yüzünden farklı yansıdı olaylar üzme kendini düzelir herşey zamanla

hahahhaha ay onu benimkide yapıyordu ayıpmış millet bize bakarmış nişanlıyken ayıp değildi şimdi evlendikten sonramı ayıp dedim bi kızdım gıcık şeyler ya el tutmazlar gezmeye gitmezler benimki dün kızdırdı denize girmek istedim sen gir göbeğin benle birmi ben çalışmaya gidiyorum dükkana dedi kızdım bende bulurum sahilde kendime arkadaş dedim tınlamadı bile

ayyy boşver tatlım be benimkide altında arabası olmadan gezmek istemiyormuş yürüyesi gelmiyormuş bende takmıyorum ben çıkıyorum arkadaşla deyip kapıyı kapatıp çıkıyorum bu aralar kendisi diyor hadi şöyle dolaşıp gelelim diye evde sıkıldığımı anladı yhaa o yüzdenn

pelinciğim hiiiiç takma her evde olan şeyler eşin ne işle meşguldü senin?
ben çalışıyorum bazen çok iyi maaş alıyoru 1000 TL falan bazende 500-600 TL eşimde dükkan işletiyor e malum esnafların durumu pek parlak değil anca kendi dükkanını bağkurunu falan çeviriyor ben sorun etmiyorum sonuçta kira ödemiyoruz babamın evindeyiz ama yinede ben çok fazla kazandığım zamanlarda bile eşime vermem paramı kenara gizlice biriktiririm haberi yok hiç onuda çocuk olunca lazım olur diye yapıyorum sonuçta dükkanına versem yine aynı öyle aman aman büyük bi kazancı olup kenara atamayacak biliyorum çünkü oda bana kızıyor bazen kimse beni düşünmüyor destek çıkmıyor diye falan bende kızıyorum dükkandan eline para kalmıyor maaşlı bi iş bul diye ozaman bizde aynı sizin gibi tartışıyoruz benimkide diyor hadi annemlere yerleşiyoruz bende hiç tartışmıyorum heee deyip geçiştiriyorum
ben sonuçta biliyorum mümkün değil ne eşim annesiyle yapa bilir ne ben hiç iyi değil durumları evleri küçük sonra bekar kaynım var olmaz yani bide kaynanam çok kapalı ben açığım sorun edip duruyor zaten
ama bu düşüncelerimi kendime saklıyorum eşimin bilmesine gerek yok hani derler ya dereyi görmeden paçaları sıvamam diye
bunları desem kötü olurum ailesini istemiyor olur işin içinden hiç çıkamam
vallaha bana kimse akıl vermedi ama kendimce öğrendim herşeyi insan kocasına anlatmamalı her derdinide açmamalı çünkü anlamıyorlar dertleşeyim yardım alayım derken dahada içine ediyorlar

mehtapcım bu konuda sana katılıyorum her şeyi bilmek zorunda değiller
kayınım yanımıza geldiğnde msn de arkadaşlarımla görüşürüm karışır yani durmadan onunlamı görüşcen bu kim nerden tanıyon falan sıkılmıştım artık burdaki ev küçük olunca her konuştuğun duyluyor artık bende mail attım kızdım biraz söyle kardeşine benim özelim olmayacak mı ona ne ben kiminle istersem görüşürüm dedim eşim konuşmuş demek ki o saatten sonra karışmadı
bende biriktiriyorum para kendi ihtiyaçlarım için alıyorum kaş aldırcam deyip alıyorum o yokken çoğu kez kaşımı falan evde kendim hallediyorum o da kuaföre gittim zannediyor garibim parayı atıyorum kenara arada yapmak lazım valla

hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım amaan geçmişi okumadın herhalde kocişleri çekiştiriyoruz işte ben kavga etmiştimde dün

okuyodum şimdi üzüldüm canım ama dert etme sadece kendini iyi ölç tart derim ben sana ne istediğini nasıl daha çok mutlu olacağını çok iyi düşün çocuk için acele etme eğer tereddütlerin varsa biraz daha bekle

pelinciğim hiiiiç takma her evde olan şeyler eşin ne işle meşguldü senin?
ben çalışıyorum bazen çok iyi maaş alıyoru 1000 TL falan bazende 500-600 TL eşimde dükkan işletiyor e malum esnafların durumu pek parlak değil anca kendi dükkanını bağkurunu falan çeviriyor ben sorun etmiyorum sonuçta kira ödemiyoruz babamın evindeyiz ama yinede ben çok fazla kazandığım zamanlarda bile eşime vermem paramı kenara gizlice biriktiririm haberi yok hiç onuda çocuk olunca lazım olur diye yapıyorum sonuçta dükkanına versem yine aynı öyle aman aman büyük bi kazancı olup kenara atamayacak biliyorum çünkü oda bana kızıyor bazen kimse beni düşünmüyor destek çıkmıyor diye falan bende kızıyorum dükkandan eline para kalmıyor maaşlı bi iş bul diye ozaman bizde aynı sizin gibi tartışıyoruz benimkide diyor hadi annemlere yerleşiyoruz bende hiç tartışmıyorum heee deyip geçiştiriyorum
ben sonuçta biliyorum mümkün değil ne eşim annesiyle yapa bilir ne ben hiç iyi değil durumları evleri küçük sonra bekar kaynım var olmaz yani bide kaynanam çok kapalı ben açığım sorun edip duruyor zaten
ama bu düşüncelerimi kendime saklıyorum eşimin bilmesine gerek yok hani derler ya dereyi görmeden paçaları sıvamam diye
bunları desem kötü olurum ailesini istemiyor olur işin içinden hiç çıkamam
vallaha bana kimse akıl vermedi ama kendimce öğrendim herşeyi insan kocasına anlatmamalı her derdinide açmamalı çünkü anlamıyorlar dertleşeyim yardım alayım derken dahada içine ediyorlar

mehtapcım benimkide esnaf kendi işimiz yani bencede maaşlı bir işe girip çalışsa bu devirde daha iyi ama ben şuan açıköğretim okuyorum benim çalışmama izin vermiyor okulunu bitir ozaman çalışırsın diyor şimdi nerde çalıştırırım ben seni diyor bizim evimiz kira kayınvalidemlerin kendi evi bide mütahite arsa vermişlerdi yeni bir ev daha oldu onuda bize veriyorlar ama eşim orda oturmak istemiyor yeni ev ne düşünüyor bilmiyorum çok sıkıştıkmı annemlerin yanında otururuz diyor ama o evden bahsetmiyor bile bende o eve geçelim ozman diyorum en azından kira vermeyiz onu hiç karıştırma diyor satmayı düşünüyor desem evi kayınpederim kendi üzerine yaptı satamaz zaten kayınpederimde izin vermez durumlar karışık yani

mehtapcım benimkide esnaf kendi işimiz yani bencede maaşlı bir işe girip çalışsa bu devirde daha iyi ama ben şuan açıköğretim okuyorum benim çalışmama izin vermiyor okulunu bitir ozaman çalışırsın diyor şimdi nerde çalıştırırım ben seni diyor bizim evimiz kira kayınvalidemlerin kendi evi bide mütahite arsa vermişlerdi yeni bir ev daha oldu onuda bize veriyorlar ama eşim orda oturmak istemiyor yeni ev ne düşünüyor bilmiyorum çok sıkıştıkmı annemlerin yanında otururuz diyor ama o evden bahsetmiyor bile bende o eve geçelim ozman diyorum en azından kira vermeyiz onu hiç karıştırma diyor satmayı düşünüyor desem evi kayınpederim kendi üzerine yaptı satamaz zaten kayınpederimde izin vermez durumlar karışık yani

allah yardımcın olsun canım ne diyeyim allahım gönlüne göre versin aminnnnnnnnn

X